26 / 04 / 2024

çatıder uyarıları

çatıder uyarıları

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Adil Baştanoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin tespitlerine göre 27 Temmuz günü İstanbul’da etkili olan aşırı dolu yağışı ve fırtına nedeniyle 296 çatının uçtuğunu belirtti.

ÇATIDER'den yangın uyarısı!

ÇATIDER, Yangından Korunma Haftası’nda her yıl üzücü kayıplara yol açan çatı yangınlarına karşı uyardı

Standartlara uymayan çatılar, fırtınada uçak gibi havalanıyor!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) Başkanı M. Nazım Yavuz, hava sıcaklıklarının hızla düşmesiyle yurt genelinde etkili olmaya başlayan fırtınaların her yıl çok sayıda çatının uçmasına neden olduğunu söyledi.

İslam Memiş'ten altın yatırımcılarına çok önemli uyarı: 'Onlara sakın bulaşmayın'

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken ve altın yatırımcılarının yakından takip ettiği isimler arasında yer alan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten  altın yatırımcılarına çok önemli uyarılar geldi. 

Kiralık konut arayanlara son dakika uyarısı: Sakın bu tuzağa düşmeyin! Dolandırıcıların kapora oyunu! 

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin talep patlamasına neden olduğu Mersin'de satılık ve kiralık daire stoğu resmen tükendi. Yeni dolandırıcılık uyarıları gündeme geldi. İşte detaylar...

İkinci el elektrikli araç satın alırken sakın çarpılmayın! Uzmanından hayati uyarılar! Hemen okuyun!

Türkiye’de sayıları 30 bini geçen elektrikli araçlar artık ikinci el pazarında da yerini almaya başladı. Pilot Garage Genel Müdürü Cihan Emre de elektrikli araç almayı düşünenlere karşılaşacakları sorunlar hakkında uyarılarda bulundu.

O il için korkutan uyarı geldi! Zemin çürük! 6,5 büyüklüğünde deprem bekleniyor!

Kahramanmaraş Merkezli depremlerde binlerce kişi hayatını kaybetmiş ve 11 ilde büyük yıkımlare meydana gelmişti. Deprem için korkutan uyarılar gelmeye devam ederken en son uyarı o il için geldi. Zemin çürük! 6,5 büyüklüğünde deprem bekleniyor!

Altın ve dolarla ilgili perşembe ve cuma günü uyarısı. Uyarılar peş peşe geldi. Altın alacaklar yetişsin

Altın ve dolar fiyatları hakkında Perşembe Cuma uyarısı geldi. Altın ve dolar alacak vatandaşların bu uyarıyı dikkate alması gerekiyor.

Altın Piyasasında Muazzam Yükseliş mi Bekleniyor? İslam Memiş'ten Dikkat Çekici Uyarı!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarıyla ilgili son derece dikkat çekici bir uyarıda bulunuyor. Yatırım sahiplerinin dikkatini çeken bu uyarı gündem oldu. Elindeki altını satmak isteyenleri de kapsayan bu uyarın detayları merak edildi. İşte Memiş’in önemli uyarıları…

UYARI: Trakya'da Büyük Felaket Alarmı! İstanbul da Tehlike Altında!

Meteoroloji uzmanları, Trakya Bölgesi için felaket senaryosuna dair endişe verici uyarılarını peş peşe sıralıyor. Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'daki vatandaşlar, gelecek günlerde karşılaşabilecekleri olumsuz hava koşulları konusunda dikkatli olmaları konusunda uyarılıyor.

İslam Memiş'ten altın ve dolar yatırımcılarına uyarı: Ne söyledi, ne öngörüyor?

İslam Memiş'ten altın ve dolar yatırımcılarına uyarı geldi. 40 yılda gelecek bir şans diyerek yatırımcıyı uyaran Memiş, önemli yorumlarda bulundu. Ünlü ekonomistin uyarıları ve yorumları yatırımcılara rehberlik etmeye devam ediyor. İşte altın ve dolar konusundaki o uyarılar…

Gayrimenkul Uzmanı'ndan ev alacaklara uyarı: 'Ev almak bu detaylara dikkat edilmezse daha da zor olacak!

Ev alacaklara uzmanından uyarı geldi. Bazı detaylara dikkat edilmemesi durumunda ev alımının daha da zor olacağına vurgu yapıldı. Birçok detayı vurgulayan gayrimenkul uzmanı bunlara dikkat edildiğinde daha sağlıklı bir seçim yapılacağını belirtti. İşte ev alacaklara önemli uyarılar…

İslam Memiş'ten doları olanlara uyarı! Yararlanmak için son fırsat!

Altın ve para borsası uzmanlarından olan İslam Memiş, dolar sahiplerini uyardı. Çok az zamanın kaldığını belirterek ekonomik tablo ve sonuçları aydınlattı. Bu uyarılar dolar yatırımcılarını yakından ilgilendiriyor.  Dolar yatırımcılarına özel stratejiler veren Memiş şunları kaydetti…

Dijital mayın tarlasına dikkat! Türkiye’de kimlik avı saldırıları ve Truva Atı saldırıları katlandı!

Dijitalleşmenin hızlanmasıyla birlikte kimlik avı ve bankacılık işlemlerini hedefleyen Truva Atı saldırıları adeta patladı. Türkiye’de yılın ilk çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine göre kimlik avı saldırıları yüzde 53 artarken, Truva Atı saldırıları ise yüzde 238 arttı.

Dolarla ilgili flaş uyarı geldi. Doları olan herkes acil baksın

Dolar fiyatlarının yükselmesinin ardından uzmanlar tarafından da peş peşe uyarılar yapılmaya başlandı. Doları olan veya olmayan vatandaşlar için de önemli bir uyarı geldi İşte detaylar...

Yatırımcılara flaş uyarı! Bu tarihten önce alan zengin olacak! Hemen bakmayan, bin pişman!

Selçuk Geçer yatırımcılara önemli bir tarih işaret etti ve uyarılar yaparak altın yatırımı yapmak isteyenleri bu tarihten önce harekete geçmeye davet etti. Eğer bu tarihten önce altın yatırımı yapanlar, önemli bir kar elde edebilecekler.

çatıder uyarıları Haberi

çatıder uyarıları


Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Baştanoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin tespitlerine göre  27 Temmuz günü İstanbul’da etkili olan aşırı dolu yağışı ve fırtına nedeniyle 296 çatının uçtuğunu belirterek, “ÇATIDER olarak, geleneksel yöntemlerle yapılan çatıların çok önemli bir risk oluşturduğunu her zaman vurguluyoruz. Ucuz atlattığımız dolu felaketi, standartlardan uzak çatıları güçlendirmek için bir uyarı olarak görmeliyiz. Türkiye’de geleneksel yöntemlerle yapılmış milyonlarca çatı bulunuyor. Bu çatılar, her fırtınada uçma riski taşıyor. İçinde bulunduğumuz yaz mevsimi, çatıları kontrol ettirmek için en uygun dönem” dedi.


İstanbul’u sarsan dolu yağışı ve etkili fırtınanın çatıların hayati önemini bir kez daha gözler önüne serdiğini belirten ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı Adil Baştanoğlu, hava şartları dikkate alındığında can kaybının yaşanmamasının sevindirici olduğunu söyledi.

Türkiye’de her...