29 / 03 / 2024

Çayırova belediyesinden satılık arsa

Çayırova belediyesinden satılık arsa

Çayırova Belediye Başkanlığı tarafından Şekerpınar Mahallesi'ndeki 10 arsa satışa çıkıyor. Kapalı teklif usulüyle gerçekleşecek gayrimenkullerin satış bedeli 14 milyon 627 bin TL olarak belirlendi. 

İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması hepimizin ayıbıdır!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, yaptığı açıklamada, "İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması maalesef hepimizin ayıbıdır." dedi.

Samsun Çay Mahallesi TOKİ satılık daire!

Samsun Çay Mahallesi TOKİ satılık daire tipleri 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Başvuruları T.C Halk Bankası A.Ş’nin yürüteceği projede 592,94 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

Çayırova TEM Otoyolu OSB Köprülü Kavşağı'nın temel atıldı!

Çayırova TEM Otoyolu OSB Köprülü Kavşağı temel atma törenine katılan Bakan Işık, burada yaptığı konuşmada, temelini attıkları köprülü kavşak projesiyle sanayi için çok büyük bir zaman kaybının önüne geçeceklerini söyledi.

Türkiye Kompozit Satılık Konut Fiyat Endeksi Eylül ayı raporu!

Türkiye Kompozit Satılık Konut Fiyat Endeksi’ne göre Eylül ayında Antalya’da metrekare başına konut satış fiyatları %2.97 oranında artmış ve Antalya fiyatların en çok yükseldiği şehir olmuştur.

Esenyurt Ayışığı Butik satılık!

Esenyurt Ayışığı Butik satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Toplam 110 adet konuttan meydana gelen proje tek blok halinde inşa edilecek.

Demir İnşaat Ayışığı Butik satılık!

Demir İnşaat Ayışığı Butik satılık daire tipleri arasında 1+1'den 3+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. İstanbul Esenyurt'ta inşa edilen projede toplam 110 adet konut yer alıyor.

Ayışığı Butik Esenyurt satılık!

Ayışığı Butik Esenyurt satılık daire tipleri arasında 1+1'den 3+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Teslimlerin 14 ay sonra gerçekleşeceği projede çeşitli sosyal alanlara yer veriliyor.

TOKİ Çayırova projesi satılık daireler!

Toki Çayırova projesi satılık daireler kuralı satış yöntemi ile satışa sunuluyor. Kocaeli Çayırova Alt Gelir Grubu Konut Projesi kapsamında 157 adet konut satışa çıkıyor.

Çayırova TOKİ Konutları satılık daire!

TOKİ Kocaeli Çayırova TOKİ Konutlar'nda 88 adet konut satışa sunuluyor. Çayırova TOKİ Konutları satılık daire fiyatları 186 bin 475 TL'den başlıyor ve 217 bin 515 TL'ye kadar çıkıyor.

Boyner, Ay Marka Mağazacılık şirketinde hisse satıyor!

Boyner Grubu, Ay Marka Mağazacılık A.Ş. isimli şirketinde hisse satışı için Ünlü &Co’yu yetkilendirdi. Yetkilendirme haberinin gelmesinden sonra Boyner Büyük Mağazacılık hisseleri de yüzde 8.06 primle 6.7 liradan işlem görüyor

Dumankaya Çayırova Gebze satılık!

Dumankaya Çayırova Konutları 142 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiyor. Projede yer alan konutların stüdyodan, 4 oda 1 salona kadar şekillenmesi planlanıyor. Dumankaya Çayırova Gebze satılık dairelerin fiyatları haberimizde yer alıyor.

Dumankaya Çayırova'da 4 bin 500 satılık konut!

Dumankaya İnşaat, Çayırova Konutları ile Türkiye'nin büyük projeleri arasına girmeye hazırlanıyor. Proje dahilinde Gebze'de 20 bin kişilik 4 bin 500 satılık konut inşa edilecek.

Ankara Arya Nüans Residence satılık daire! 1 ay sonra teslim!

Ankara Arya Nüans Residence satılık daire bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Ankara Eryaman'da yer alan Arya Nüans Residence projesinde konutların teslimleri önümüzdeki Mart ayı içerisinde yapılıyor....

Çayırova belediyesinden satılık arsa Haberi

Çayırova belediyesinden satılık arsa

Çayırova Belediye Başkanlığı, Şekerpınar Mahallesi'ndeki 10 arsayı satıyor. 14 milyon 627 bin TL'ye satılacak gayrimenkullerin ihalesi 17 Eylül'de gerçekleşecek.

Çayırova Belediye Başkanlığından:

1 - Mülkiyeti Belediyemize ait olan; aşağıda kayıtları, muhammen bedelleri, Geçici teminat miktarları ve ihale saati bulunan taşınmazların satılması işi 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35/a maddesi gereği “Kapalı Teklif Usulü” çerçevesinde muhammen bedelin arttırılması suretiyle ihaleye konmuştur.

2 - Bu satış işinin ihalesinde Devlet İhale Kanunu hükümlerine uyulacaktır.

3 - Satış ihaleleri 17.09.2018 Pazartesi günü bu ilanın 1 maddesinde belirtilen saatlerde Belediye Encümen Toplantı Salonunda Encümence yapılacaktır.

4 - İhale şartnamesi ve diğer evraklar mesai saatleri içinde Destek Hizmetleri Müdürlüğünde bedelsiz olarak görülebilir

5 - Belediyemizce yapılacak ihaleye katılacak olan isteklilerin aşağıdaki belgeleri sunmaları gerekmektedir;

A) İstekli gerçek kişi ise;

a) Türkiye’de Kanuni...