27 / 04 / 2024

Çayırova tesis

Çayırova tesis

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, sporun alt yapısı tesisleşmeye yönelik çalışmalarına yenisini ekliyor. Bu kapsamda Çayırova’ya 1 haftada 2 tesis kazandırıldı. 

Reysaş GYO, Çayırova'daki arsasına 2.9 milyon TL'ye yeni tesis yaptıracak!

Reysaş GYO portföyünde yer alan Kocaeli ili Çayırova ilçesi Akse Mahallesi 841 ada 12 parseldeki arsaya 2 milyon 913 bin 210,50 TL+KDV bedelle yeni tesis yaptıracak. 

Çayırova’ya 1 haftada 2 tesis!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, sporun alt yapısı tesisleşmeye yönelik çalışmalarına yenisini ekliyor. Bu kapsamda Çayırova’ya 1 haftada 2 tesis kazandırıldı. 

Kocaeli Çayırova Sosyal Tesis'te sona gelindi!

Kocaeli Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin önemle üzerinde durduğu projelerden biri olan Sosyal Tesis tamamlanıyor. Tesis 1500 metrekare alan içerisinde konuşlandırıldı.

Türk Traktör'ün yeni tesisi Çayırova’da hizmete açıldı!

Koç Holding ve CNH Industrial firmasının ortaklığında kurulan Türk Traktör İstanbul İş Makineleri Tesisi, Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde açıldı. Tesis İzmir ve Ankara tesislerinin ardından 3. büyük tesis olarak faaliyet gösterecek.

Çayırova’ya yarı olimpik yüzme havuzu yapılacak!

Kentte yüzme sporunun gelişmesi için spor tesisleri inşa eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Çayırova’ya yarı olimpik yüzme havuzu kazandırıyor, tesis modern mimari yapısıyla da dikkatleri üzerine çekecek.

Kocaeli Çayırova Sosyal Tesis ve Garaj Lojistik Merkezi projeleri incelendi!

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, inşaat çalışmaları devam eden 2 projeyi yerinde inceledi. Sosyal Tesis ve Garaj Lojistik Merkezi projelerini inceleyen Demirci, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Çayırova'da TOKİ parkı yenileniyor!

ÇAYIROVA Belediye Başkanı Şevki Demirci, Cumhuriyet Mahallesi Toki Konutlarında revize çalışmaları devam eden çocuk parkında incelemelerde bulundu. Çayırova Belediyesi, parkı modern bir görünüme kavuşturuyor.

Reysaş GYO Çayırova'daki deposunu 6 aylığına kiraladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli İli Çayırova İlçesi Akse Mahallesi'nde yer alan depoyu Farplas Oto Yedek Parçaları İmalat İhracat İthalat A.Ş.'ye 165 bin TL'ye kiraladı.

Kocaeli Çayırova'da vatandaşlar ruhsat istedi!

Çayırova Emek ve İnönü Mahallesi’nde yaşayan mahalle sakinleri imar planlarına uygun ruhsatlandırılmış yapılarını tamamlamak ve ruhsatları alarak inşaat yapmak ve belediyenin mahallelerine hizmet yapması için belediyeye yürüdüler.

Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nın temeli atıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Çayırova ve Organize Sanayi Bölgesi arasındaki ulaşımı daha konforlu ve güvenli hale getirmek amacı ile hayata geçireceği köprülü kavşağın temeli düzenlenen törenle atıldı.

Çayırova TEM Otoyolu OSB Köprülü Kavşağı'nın temel atıldı!

Çayırova TEM Otoyolu OSB Köprülü Kavşağı temel atma törenine katılan Bakan Işık, burada yaptığı konuşmada, temelini attıkları köprülü kavşak projesiyle sanayi için çok büyük bir zaman kaybının önüne geçeceklerini söyledi.

Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nın temeli bugün atılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Çayırova ve Organize Sanayi Bölgesi arasındaki ulaşımı daha konforlu ve güvenli hale getirmek amacı ile köprülü kavşak yapımı için kolları sıvadı, Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nın temeli bugün atılacak...

Çayırova TEM Otoyolu OSB'ye köprülü kavşak yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Çayırova TEM Otoyolu Organize Sanayi Bölgesi Köprülü Kavşağı’nın temel atma töreni yapılacak.

Çayırova tesis Haberi

Çayırova tesis

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, sporun alt yapısı tesisleşmeye yönelik çalışmalarına yenisini eklemeye devam ediyor. 

Büyükşehir Belediyesi Çayırova’da modern bir spor salonunun açılışını yaptı. Çayırova Şehit Er Mücahit Okur Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Salonu, düzenlenen tanıtım programı ile açıldı. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; tanıtım programında açıklamalar yapan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Biz gençlerimizin eğitimi için hiçbir şeyi esirgemeyeceğiz. Çocuklarımızı geleceğe en güzel şekilde hazırlayacağız.” dedi.