16 / 04 / 2024

çayırova yatırımları

çayırova yatırımları

30 Mart seçimlerinden önce vatandaşa 30 vaatte bulunan Şevki Demirci’nin projeleri genellikle alt ve üst yapı çalışmalarını içeriyor. Son günlerde yaşadığı sıkıntıları atlatabilirse Demirci verdiği sözleri tutabilir

Çayırova'nın üst yapısı düzenlenecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Yol Bakım Onarım ve Yapım Şube Müdürlüğü tarafından Çayırova Bosna Caddesi’nde üst yapı düzenlemesi ihalesi yapıldı, gerçekleştirilen ihaleye 9 firma katıldı.

Gebze ve Çayırova’daki projeler incelendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze’de vatandaşlarla ve esnaflarla bir araya gelirken, gerçekleştirilecek projeleri de yerinde inceledi. Ve gelecek yatırımları hakkında bilgiler verdi.

Türklerin yurt dışındaki gayrimenkul yatırımları 2 milyar dolara dayandı!

Türk vatandaşlarının yurt dışındaki gayrimenkul yatırımları rakamlarında, 2023'te büyük bir yükseliş oldu. 2022 yılının toplamında 701 milyon dolar olan yatırım miktarı, 2023'ün ilk 11 ayında 1 milyar 918 milyon dolara yükseldi. İşte son dakika rakamları...

2019'dan bu yana İzmir'de hangi yatırımlar yapıldı?

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısının 6. birleşimi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yönetiminde gerçekleştirildi. Tunç Soyer burada 2019'dan beri yapılan yatırımları tek tek açıkladı...

Yatırımlar meyvesini vermeye başladı! Doğalgaz ücretlerinde büyük indirim

Türkiye'nin son dönemler yaptığı yatırımların geri dönüşü olarak son1 senede elektrik ve doğalgaz ücretlerin da yüzde 52,4 seviyesinde indirim sağlandı. İndirimlerin durmayacağı ve Nisan ayından itibaren elektrik fiyatlarında da indirim olması bekleniyor.

Acm Homera Gayrimenkul Turizm Teknoloji Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Acm Homera Gayrimenkul Turizm Teknoloji Yatırımları Anonim Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Girgin, Kerim Şayan, Melikşah İşcan ve Sinan Ay ortaklığında kuruldu.

Beytem Arazi Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Beytem Arazi Yatırımları Anonim Şirketi Şişli’de Ayşe Tülin Şekerci, Beyhan Berna Nalcı ve Zahide Melike Tatari ortaklığına kuruldu.

Beytem Arazi Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Beytem Arazi Yatırımları Anonim Şirketi bugün Şişli'de Ayşe Tülin Şekerci, Beyhan Berna Nalcı ve Zahide Melike Tatari ortaklığında kuruldu.

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi açıldı!

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi 89 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşe Cevahir Ersoy tarafından açıldı.

Akk Kopuz Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Akk Kopuz Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kemal            Kopuz , Ayşe Kopuz Han, Nurseven Armağan, Ömer Erman Kopuz tarafından kuruldu.

Yabancıların Türkiye’deki gayrimenkul yatırımlarının yüzde 23,6’sı vatandaşlık için!

EVA Gayrimenkul Değerleme raporuna göre, 2021 yılının ilk dokuz ayında Türkiye’de yabancı gayrimenkul yatırımlarının yüzde 23'ü vatandaşlık hakkı için yapıldı. 

İd Turistik Yatırımlar İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İd Turistik Yatırımlar İnşaat Ve Ticaret Şirketi Sarıyer’de  414 bin 202 TL sermaye bedeli ile Defne Kılınç, Ayşe Mine Güvenç,  Eyüp Ülker Kılınç tarafından kuruldu.

Mehmet Cevahir İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mehmet Cevahir İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Eyüpsultan’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Cevahir Ersoy, İlker Çetinel ve Zeynep Cevahir Paşalıoğlu tarafından kuruldu.

The Stay Otelleri'nin sahibi Muzaffer Yıldırım'dan yeni yatırımlar geliyor!

Mars Entertainment Group'un ortaklarından, The Stay Otelleri'nin sahibi, yapımcı Muzaffer Yıldırım, iş hayatında yeni yatırımlar için harekete geçti. Yıldırım, Mayıs ayı itibariyle yeni mekanlarının açılışını yapacak...

S Ve G İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

S Ve G İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 480 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Kalemci, Ali Haydar Gökçe, Elvan Gül Gökçe, Cem Mustafa Gökçe, Ayşegül Özgür Çiçek, Tayfun Yalçınkaya ve Necati Özaydın ortaklığında kuruldu.

çayırova yatırımları Haberi

çayırova yatırımları

Körfez’den sonrasında gelen, kentin batısına düşen ilçeler genellikle Gebze’nin gölgesinde kalıyor. Darıca, Dilovası ve Çayırova hiçbir gelişim gösteremezken, münferit olmayan olaylar nedeniyle adeta birer rant merkezi olarak görülüyor. İlçe olma yolunda çok bir gelişim gösteremeyen bu ilçelerde belediye başkanlığı yapan isimler de görev süreleri sonunda tarihe karışıyor. Tarihe karışan isimlere bir örnek Ziyaettin Akbaş. Çaıyorva Belediye Başkanı olarak görev yapan Ziyaettin Akbaş görev süresi sona erdikten sonra adeta ortadan kayboldu. Akbaş’ın ardından göreve Şevki Demirci geldi.

BANKAMATİKÇİLERE SON

30 Mart 2014 tarihinde Çayırova Belediye Başkanı seçilen Şevki Demirci, Çayırovalılara 30 proje vaat etti. Şevki Demirci’nin proje vaatleri de partili mevkidaşlarının öne sürdükleriyle benzerdi. Çayırova’yı ilçe yapacak, geleceğe taşıyacak pek bir vaadi yoktu Demirci’nin. Belediye başkanı seçildikten sonra ilk iş belediyeye gelmeden...