19 / 04 / 2024

CB Tasarım Peyzaj Dekorasyon İnşaat

CB Tasarım Peyzaj Dekorasyon İnşaat

CB Tasarım Peyzaj Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Fatih Cenk Tuncay, Ebru Başak Güven Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Kasım'da kuruldu.

Batu Kepekçioğlu Mimarlık Peyzaj Kentsel Tasarım Planlama Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Batu Kepekçioğlu Mimarlık Peyzaj Kentsel Tasarım Planlama Hizmetleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de Mustafa Batu Kepekcioğlu tarafından kuruldu.

Lupa Peyzaj Ve Kentsel Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Lupa Peyzaj Ve Kentsel Tasarım Limited Şirketi Sarıyer'de Diler Çiftçi ve Nihan Balkan ortaklığında kuruldu.

Lupa Peyzaj Ve Kentsel Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Lupa Peyzaj Ve Kentsel Tasarım Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Diler Çiftçi ve Nihan Balkan ortaklığında kuruldu.

Based Tasarım Ve Peyzaj Mimarlığı Limited Şirketi Kuruldu!

Based Tasarım Ve Peyzaj Mimarlığı Limited Şirketi Beyoğlu'nda Ağacan Bahadır, Dilara Akülke ve Tümer keser ortaklığında kuruldu.

HMS Tasarım Mimarlık İnşaat Peyzaj ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

HMS Tasarım Mimarlık İnşaat Peyzaj ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Melis İnak tarafından kuruldu. 

İstanbul Çevre Peyzaj Tasarım Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Çevre Peyzaj Tasarım Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Yalçınkaya tarafından kuruldu...

Cami Tasarımı Fikir Yarışması başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, “Mimarlık, Peyzaj Mimarlığı, Mühendislik, Kentsel Tasarım Projeleri, Şehir ve Bölge Planlama ve Güzel Sanat Eserleri Yarışmaları Yönetmeliği” doğrultusunda "Şehir ve cami estetiği açısından ilk olma özelliğine sahip “Cami Tasarım Fikir Yarışması” düzenliyor.

Forsa Kent Tasarım Peyzaj ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Forsa Kent Tasarım Peyzaj ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Dursun, Ahmet Dursun, Cemal Dursun ve Göksel Özhan ortaklığında kuruldu.

Bca Tasarım Mimarlık Ve Peyzaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bca Tasarım Mimarlık Ve Peyzaj Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Billur Çetinkoç tarafından kuruldu. 

Kentsel tasarım rehberinin hazırlanması gerekli!

Yeditepe Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Dilek Darby, yapılan yasal düzenlemelerin kentsel tasarım ve peyzaj mimarlarına yeni iş sahaları doğurduğunu açıkladı. 

Yücesan Grup Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yücesan Grup Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Sevgi Yücesan tarafından kuruldu.

Ban Peyzaj Tasarım Ve Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Ban Peyzaj Tasarım Ve Mimarlık Anonim Şirketi Ayşe Berna Bilgin ve Nazlı Yılmaz Dönmez tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Era kentsel Tasarım ve Peyzaj Mimarlığı Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Era kentsel Tasarım ve Peyzaj Mimarlığı Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 40 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

CB Tasarım Peyzaj Dekorasyon İnşaat Haberi

CB Tasarım Peyzaj Dekorasyon İnşaat

CB Tasarım Peyzaj Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Fatih Cenk Tuncay, Ebru Başak Güven Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Kasım'da kuruldu. 


CB Tasarım Peyzaj Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; A-iç mekan dekorasyon ve projeleri B-Peyzaj mimarlık projeleri C-Mimarlık projelerinin imalatı,ithalatı ve ihracatı D-Konusu ile ilgili bayılık almak vermek,şubeler açmak E-Yurt dışında şube ve bayılık açmak.


CB Tasarım Peyzaj Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Kağıthane, Sanayi Mahallesi, Eski Büyükdere Caddesi, Tacirler İş Merkezi, No:61...