26 / 04 / 2024

Çebi Natura fiyatlar

Çebi Natura fiyatlar

Çebi Yapı tarafından inşa edilen Çebi Natura Green Office projesi İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta hayata geçiriliyor. Daire teslimlerinin hemen yapıldığı projenin satışları devam ediyor.

Enerji tasarruflu ofis: Çebi Natura

Çebi Yapı tarafından Beylikdüzü'nde Home Office konseptine uygun olarak tasarlanan Çebi Natura'da elektrik enerjisinden yüzde 38, su kullanımından ise yüzde42 tasarruf sağlanıyor. Proje teslime hazır.

Konut piyasasında tehlike çanları çalıyor! 56 ülke arasında konut fiyatlarında en çok artış Türkiye'de oldu!

İnşaat Mühendisi Turgut Hamzaçebi, ülke genelinde inşaat sektörünün önemine değinerek 56 ülke içinde konut fiyatlarının en çok arttığı ülkenin Türkiye olduğunu açıkladı. 

Natura Teras Evleri satışta! Yeni proje! 

Natura Teras Evleri projesinde konut satışları başladı. Projede 2+1 ve 3+1 konutlar yer alıyor. Peki Natura Teras Evleri'nde konut fiyatları ne kadar? İşte Natura Teras Evleri ile ilgili merak edilenler... 

Natura Vadi nerede? İşte Natura Vadi fiyat listesi!

Fırat Life Style ve Rast Grup ortaklığı ile hayata geçirilen Natura Vadi projesinde satışlar başladı. Peki Natura Vadi projesi nerede inşa edildi, fiyatları ne oldu? İşte detaylar...

Natura Çakırlar satılık!

Fırat Life Style imzasıyla Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde Natura Çakırlar projesinde lansman dönemi başladı. İşte Natura Çakırlar satılık daire fiyatları...

Natura Çakırlar nerede?

Fırat Life Style imzasıyla yükselen Natura Çakırlar projesi satışa çıktı. Natura Çakırlar projesinde daire fiyatları ne kadar? Natura Çakırlar nerede? İşte projeyle ilgili tüm merak edilenler...

Natura Çakırlar satılık daire!

Fırat Life Style imzasıyla inşa edilen Natura Çakırlar projesinde lansman dönemi başladı. Lansmana özel fırsatların devam ettiği projede yüzde 10 + yüzde 10 indirim kampanyası sunuluyor. İşte Natura Çakırlar satılık daire fiyatları...

Natura Çakırlar'da lansman dönemi! Yeni proje!

Fırat Life Style imzasıyla inşa edilen Natura Çakırlar projesi satışa çıktı. Lansmana özel fırsatların devam ettiği projede fiyatlar 799 bin TL'den başlıyor...

Natura Cyprus'da fiyatlar 79 bin GBP'de başlıyor! 

Kıbrıs Developments yeni prestijli misyonu ile satışa sunduğu Natura projesi yoğun ilgi görüyor. Türkiye İş Bankası natamam konut kredisi ile desteklenen ve lansman dönemine hızlı bir giriş yapan projenin %20’si satıldı. Natura Cyprus fiyatlar 79 bin GBP'den başlıyor.

Doğa City fiyatları!

Ankara İl'inde yükselen proje Natura Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilecek. Projek Ankara Akyurt'ta Esenboğa Havalimanı’na 5 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Doğa City fiyatları minimum 279 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Gülpark Suits Sefaköy'de fiyatlar 351 bin TL'den başlıyor!

Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı ortaklığının Küçükçekmece Sefaköy'de inşa etmekte olduğu Gülpark Suits projesinde fiyatlar 351.000 liradan başlıyor.

Küçükçekmece Gülpark Suits daire fiyatları!

Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzasıyla hayata geçirilen projede 45 adet daire bulunuyor. Küçükçekmece Gülpark Suits daire fiyatları 351 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Gülpark Suits Sefaköy fiyatları!

Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzası taşıyan proje TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor. Gülpark Suits Sefaköy fiyatları metrekare birim bazında 4 bin TL'den başlıyor.

Gül Park Suits Sefaköy fiyatları!

Gül Park Suits Sefaköy fiyatları konutların metrekare büyüklüklerine göre farklılık gösteriyor. Banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabilen proje Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzası ile yükseliyor.

Çebi Natura fiyatlar Haberi

Çebi Natura fiyatlar

Çebi Natura Green Office 'de fiyatlar 275 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Metrekare birim fiyatları ise 5 bin TL ile 6 bin TL arasından değişiklik gösteren projenin ödeme planı kapsamında ise yüzde 45 peşinatta 24 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor.


Esenyurt Çebi Natura 'da yer alan home-officelerin alanları 65 metrekare ile 650 metrekare arasında değişiyor. 12 ofis katı, 2 mağaza ve 4 otopark katıyla birlikte toplamda 18 kattan oluşan projede 60 kişilik konferans salonu ve 20 kişilik toplantı odaları mevcut.


3. Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi 2014'te ‘LEED Gold’ (Yeşil Bina) sertifikası alan Çebi Natura ofis projesi Beylikdüzü E-5 karayoluna ve metrobüs durağına yakın mesafede yükseliyor. Esenyurt Çebinatura, yeşil bina kriterleri doğrultusunda, elektrik enerjisinden yüzde 38, su kullanımından ise yüzde 42 oranında...