28 / 03 / 2024

cedit toki ihaleleri

cedit toki ihaleleri

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli İzmit Cedit Mahallesi kentsel dönüşüm projesi ihalesini 6 Eylül'de gerçekleştirecek.

Afet bölgesindeki TOKİ ihaleleri iptal mi oluyor? Müteahhitlerden yüksek maliyet tepkisi! 

Afet bölgesine ve çeşitli kentlere inşa edilmesi planlanan toplu konut ihalelerinde ‘belirsizlik’ iptalleri gündeme geldi. İptal sebepleri arasında ‘yüksek maliyetler’ ve ‘ihaleye teklif veren firma olmaması’ yer alıyor. 

TOKİ ihaleleri neden iptal oluyor? Tek tek açıklandı! Hemen bu son dakika detayına bakın!

TOKİ ihaleleri neden iptal oluyor? Tek tek açıklandı... Hemen bu son dakika detaylarına bakın...

TOKİ Konya projeleri için start verdi! Konya'ya yüzlerce ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya projesi için start verdi. Peki TOKİ Konya projeleri hangi ilçelerde inşa edilecek? Konya TOKi projelerinin ihaleleri ne zaman gerçekleştirilecek? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

TOKİ İzmit Cedit projesinin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarını son sürat sürdüren TOKİ, İzmit Cedit projesinin ihalesini gerçekleştirdi. Projede 1.105 adet konut yer alıyor.

TOKİ Kocaeli Cedit 1105 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli İzmit Cedit Mahallesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ İzmit Cedit 1105 konut ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli İzmit Cedit 1105 konut ihalesini yaron saat 15:00'te gerçekleştirecek.

TOKİ İzmit Cedit Mahallesi 1105 konut ihalesi 14 Eylül'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmit Cedit Mahallesi projesinin ihalesini 14 Eylül'de gerçekleştirecek.

TOKİ İzmit Cedit Mahallesi 1105 konut ihalesi 6 Eylül'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli İzmit Cedit Mahallesi kentsel dönüşüm projesi ihalesini 6 Eylül'de gerçekleştirecek.

İzmir'de TOKİ'nin satışa çıkardığı arsaların ihaleleri meclis gündeminde!

İzmir'in bazı ilçelerindeki arsalar için TOKİ tarafından 23 Haziran 2020 tarihinde duyurulan satış ve kira ihaleleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ ihaleleri meclis gündemine taşındı!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, Başbakan Ahmet Davutoğlu'na, "1994-2015 yılları arasında 6 Şubat tarihi itibariyle TOKİ'den en fazla ihale verilen firma hangisidir? Bu şirkete son 11 yılda TOKİ tarafından verilen ihalelerin toplam bedel tuta

Toki konutları sahiplerine teslim edildi!

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'nin akademik ve idari personeli için Toki iş birliğiyle yaptırılan 192 konut, düzenlenen törenle hak sahiplerine teslim edildi. Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç, Konut sahibi ailelere anahtarlarını teslim etti.

TOKİ tapu harcından kimler muaf?

492 sayılı Harçlar Kanununun 59 uncu maddesinin (I) bendi uyarınca bazı TOKİ hak sahibi kişilerden tapu harcı alınmaması gerekiyor. Peki, toki tapu harçları muafiyet kapsamında kimler var? TOKİ tapu harcından kimler muaf?

TOKİ Adıyaman Esentepe'de Kuralar Çekildi! İşte Sonuçlar!

Toki Adıyaman Esentepe'de Kuraları bugün Adıyaman Belediyesi Konferans Salonu’nda saat 10:00'da noter huzurunda çekildi. TOKİ Adıyaman Merkez Esentepe Kura tam sonuç listesine haberimizin içerisinde yer alıyor...

cedit toki ihaleleri Haberi

cedit toki ihaleleri

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli İzmit Cedit Mahallesi kentsel dönüşüm projesi ihalesinin yeni tarihini açıkladı.

Kocaeli İzmit Cedit Mahallesi kentsel dönüşüm projesi ihalesi 6 Eylül 2021 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.


TOKİ'nin resmi internet sitesindeki ihale ilanı şu şekilde:

İKN    :    2021/420817 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
b) Adresi    :    Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent Çankaya/ANKARA
c) Telefon ve faks numarası    :    3125652000 - 3122667748
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası    :    https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu yapım işinin
a) Adı    :    Kocaeli İli, İzmit İlçesi, Cedit Mahallesi 1105 Konut, 6 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi
b) Niteliği, türü ve miktarı    :    Konvansiyonel...