28 / 03 / 2024

Ceed

Ceed

Kia’nın 2006 yılından bu yana ürettiği C sınıfı hatchback modeli Ceed'in ekim ayı fiyat listesi açıklandı. Yeni yayımlanan fiyat listesine göre Kia Ceed’e zam yapıldığı görüldü. İşte, Kia Ceed'in 2 Ekim 2022 fiyat listesi…

Kia Ceed’den rakiplerini kıskandıran fiyat! İşte 24 Eylül 2022 fiyat listesi…

Koreli otomotiv devi Kia’nın 2006 yılından beridir ürettiği C segment hatchback modeli Ceed'in eylül ayı fiyatları açıklandı. İşte, Kia Ceed'in 24 Eylül 2022 fiyat listesi…

Kia Ceed’in fiyatı görenleri şaşkına çeviriyor! İşte 17 Eylül 2022 fiyat listesi…

Koreli otomobil üreticisi Kia’nın 2006 yılından beridir ürettiği C segment hatchback modeli Ceed'in eylül ayı fiyatları yayımlandı. İşte, Kia Ceed'in 17 Eylül 2022 fiyat listesi…

Kia kredi kampanyası! Size uygun Kia mutlaka var! İşte 9 Eylül 2022 fiyat listesi

Kia, otomobil tutkunlarının karşısına sonbaharda müthiş bir kredi kampanyası ile çıkıyor. Kampanya Stonic, Rio, Cerato ve Ceed ailesi için geçerli olacak. Peki şartlar ne? İşte cevabı!

Kia Ceed HB'de fiyatlar düştü!

Volkswagen Golf ile aynı segmentte yer alan Kia Ceed HB, ciddi rakipleri olmasına rağmen iddialı fiyat seçenekleri ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

Kia’dan Ceed HB, Ceed SW ve XCeed modellerine 30’ar bin TL indirim! İşte güncel fiyatlar...

Kia, Ceed’in farklı versiyonları olan Ceed HB, Ceed SW ve XCeed modellerine 30’ar bin TL indirim yaptı. Gelen indirim Kia müşterilerini sevindirirken, indirimlerin ne zamana kadar geçerli olacağı merak konusu oldu.

Kia'dan ekim ayına özel 100 bin TL indirim! Kia Stonic, Cerato, Ceed ailesi ve Sportage almak isteyenlere büyük fırsat!

Kia’dan yüzleri güldüren haberler gelmeye devam ediyor. Kia Ekim ayına özel hazırladığı kampanyada bazı modellerinde 100 bin liraya kadar indirim kampanyası başlattı. Peki Kia'nın hangi modelleri indirime girdi? İşte Kia'nın indirimli modelleri...

Kia’dan Ceed hayranlarına müjde! Ceed modellerine bu ay zam yok!

Kia, merakla beklenen eylül ayı fiyatlarını açıkladı. Açıklanan fiyatlara bakıldığında Ceed HB, Ceed SW ve XCeed modellerine zam yapılmadığı ve Ağustos 2023 fiyat listesiyle satışa devam edileceği öğrenildi.

Kia Ceed HB modeline tamı tamına 139 bin 878 TL zam geldi! İşte tüm Ceed modellerinin fiyatı...

Kia; Ceed HB, Ceed SW ve XCeed modellerinin fiyat listesini revize ettiğini ve bu modellere ağustos ayı kapsamında zam yaptığını duyurdu. Ceed modellerinin yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden paylaşan Kia’nın tüm Ceed modellerinin yeni fiyatı merak konusu oldu.

Kia Ceed modellerinin ağustos fiyatları belli oldu! Kia XCeed, Ceed SW ve Ceed HB ne kadar oldu? 

Kia’nın Ceed modellerini kapsayan Ceed HB, Ceed SW ve XCeed modellerinin ağustos fiyat listesi belli oldu. Bir çok otomobil markası gibi Kia otomobil markasına bu ay zam geldi. Peki Kia XCeed, Ceed SW ve Ceed HB ne kadar oldu? 

Kia Ceed modellerinin yeni fiyatı açıklandı! Ceed modellerine ne kadar zam geldi?

Kia’nın Ceed modellerini kapsayan Ceed HB, Ceed SW ve XCeed modellerinin temmuz ayı fiyatı belli oldu! Kia, yaptığı açıklamayla Ceed modellerinin yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladığını duyurdu.

Güney Kore’den Türkiye’ye uzanan bir mühendislik harikası! Kia Ceed’in haziran ayı fiyatı açıklandı!

Güney Kore otomobil üreticisi Kia, Türkiye’de yoğun ilgi görürken, Türk vatandaşlarının da en çok tercih ettiği otomobil markaları arasında yer alıyor. Kia, resmi internet sitesinden yaptığı duyuruda tüm modellerinin haziran ayı fiyatını güncellediğini paylaştı.

Modern ve çekici tarasarımıyla Kia X Ceed serisi uygun fiyatlarla bayilerde

Kia, güvenilir otomobilleriyle tanınan bir markadır. Kia Ceed de sağlamlığı ve dayanıklılığıyla bilinir. Ayrıca, Kia'nın genellikle rekabetçi bir garanti politikası vardır, bu da size uzun süreli koruma sağlar. Peki 12 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Euro NCAP çarpışma testinden yüksek puan alan Kia Ceed serisi Mayıs zammı merak ediliyor

Kia Ceed'in tasarımı, performansı ve özellikleri, Avrupa'da tercih edilen otomobil standartlarına uygun olarak geliştirilmiştir. Kia Ceed'in üretimi, modern otomotiv üretim teknikleri ve kalite kontrol süreçleri kullanılarak gerçekleştirilir. Peki 03 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir

Kia ceed serilerinde Nisan zammı ne kadar? İşte 04 Nisan 2023 fiyat listesi

Kia en üst düzeyde konfor ve katılım için geliştirildi. Yükseltilmiş sürüş yüksekliğine rağmen yeni XCeed, ısmarlama süspansiyon ayarı, kompakt dış boyutları,  sayesinde sürüşü çekici kılmak üzere tasarlandı.  Peki 04 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

Kia ceed serilerinde Mart zammı var mı? İşte 08 Mart 2023 fiyat listesi

Kia'nın diğer önemli özellikleri arasında tasarımı, teknolojik özellikleri, performansı ve dayanıklılığı da sayılabilir. Kia, son senelerde ürettiği araçlarla  birçok ödül kazanmıştır ve müşteri memnuniyeti konusunda da iyi bir üne sahiptir. Peki 08 Mart 2023 fiyat listesi nedir?

Kia Ceed serilerinde Şubat zammı var mı? İşte 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Ebat ve ağırlık olarak otobanların en çok tercih edilen araçlarından Kia'nın Ceed serisi yine gözde olarak 2023'te de devam ediyor. Peki 13 Şubat 2023 fiyat listesi nedir?

Ceed Haberi

Ceed

Dünyanın en çok satan markalarından olan Güney Koreli otomobil şirketi Kia’nın Ceed modelinin ekim ayı fiyatları belli oldu.

Minimalist tasarımıyla ve tasarruflu yakıt tüketimiyle dikkat çeken Kia Ceed, boyuna oranla geniş iç hacmi ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Düşük yakıt tüketimiyle dikkat çeken motora sahip olan Kia Ceed, 7 ileri otomatik şanzımanı ile de beğeni topluyor.

Siyah, haki, beyaz, gri gibi birçok renk seçeneğiyle sunulan Kia Ceed, geniş ve şık kokpitiyle de dikkatleri üzerine çekiyor.

Peki Kia Ceed'in teknik özellikleri neler? İşte, Kia Ceed'in teknik özellikleri ve 2 Ekim 2022 fiyat listesi…

KIA CEED’İN TEKNİK ÖZELLİKLERİ:

Silindir Hacmi 1598 cc

Maksimum Hız 200 km/s

Beygir Gücü 136 HP

0-100 Km Hızlanma 9.9 sn

Maksimum Tork 320 Nm

Vites Tipi 7 İleri Otomatik

Yakıt Türü Benzin / Elektrik

Çekiş Önden Çekiş

Uzunluk 4315...