18 / 04 / 2024

Çekmeköy Belediyesi arsa ihaleleri

Çekmeköy Belediyesi arsa ihaleleri

İstanbul İli Çekmeköy Belediye Başkanlığı, Çekmeköy Hüseyinli'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Merakla beklenen ihale bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çekmeköy Belediyesi'nden ticaret imarlı arsa!

İstanbul İli Çekmeköy Belediye Başkanlığı, Çekmeköy'de yer alan ticaret alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın muhammen bedeli 38 milyon 47 bin 500 TL olarak açıklandı.

Çekmeköy’deki ekolojik turizm ve tarım alanları, konut imarına açıldı!

Çekmeköy’deki ekolojik turizm ve tarım alanları, konut imarına açıldı. Paylaşılan detaylara göre Çekmeköy belediyesi 4 köyü kapsayan imar planındaki “ekolojik turizm alanlarında konut yapılamaz” ibaresini iptal ederek 2 katlı konut inşaatlarının da önünü açtı.

Çekmeköy'de konut imarlı 364 metrekarelik arsa satılıyor! Megakentte son dakika fırsatı! 

İstanbul Çekmeköy Belediyesi, Çekmeköy'deki 364,08 metrekarelik arsayı satıyor. Peki Çekmeköy'de yer alan arsanın muhammen bedeli kaç TL? İşte o satış ile ilgili ayrıntılar...

Çekmeköy Belediyesi arsa satacak! Megakentte imarlı arsa fırsatı!

İstanbul İli Çekmeköy Belediye Başkanlığı, Çekmeköy Taşdelen'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa ticaret ve hizmet alanı imarlı.

İş GYO, Çekmeköy'den arsa aldı! 

İş GYO İstanbul Çekmeköy'de yer alan 7 bin 871 metrekare yüz ölçüme sahip arsanın alınacağını Ocak ayının ilk günlerinde resmen duyurmuştu. O arsa ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. İşte ayrıntılar...

İş GYO Çekmeköy Ömerli'den 37.9 milyon TL'ye arsa alıyor!

İş GYO, İstanbul ili, Çekmeköy ilçesi, Ömerli Mahallesi'nde yer alan 7 bin 871 metrekare yüz ölçümlü arsayı 37.9 milyon TL'ye satın alacak. İşte ayrıntılar...

İstanbul Çekmeköy'de konut imarlı arsa fırsatı!

İstanbul İli Çekmeköy Belediye Başkanlığı, Çekmeköy Merkez'de yer alan arsayı satışa çıkardı.

Çekmeköy Hüseyinli Mahallesi 1/1000 ölçekli plan notu tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Çekmeköy ilçesi, Hüseyinli Mahallesi, 112 ada, 12 parselin bir kısmına ilişkin 1/1000 ölçekli 26.07.2021 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Arsa yatırımı yapmak isteyenlere Çekmeköy Belediyesi'nden büyük fırsat! Resmi Gazete'de yayımlandı!

İstanbul İli Çekmeköy Belediye Başkanlığı, Çekmeköy Hüseyinli'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Merakla beklenen ihale bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

İş GYO, Anadolu Hayat Emeklilik'in Çekmeköy'deki arsasını aldı!

IS GYO İstanbul'da bulunan Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. mülkiyetindeki Çekmeköy-Ömerli Arsa Alımı Tapu İşlemleri hakkında açıklama yaptı. 

Çekmeköy Alemdağ'da eski binalar dönüşecek!

Çekmeköy Belediyesi, Alemdağ, Ekşioğlu ve Çatalmeşe Mahallelerinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları için yeni imar planını devreye aldı. 

Çekmeköy'de aile sağlığı merkezi inşa ediliyor!

Çekmeköy Belediyesi, Küçükkoru Aile Sağlığı Merkezi ve Bağımlılık Danışma Merkezi için inşaat çalışmalarına başladı.

Çekmeköy'de 14.8 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Üsküdar Belediye Başkanlığı İstanbul Çekmeköy Ömerli'de yer alan 3 adet arsayı 14 milyon 847 bin 820 TL bedelle satışa çıkardı.

Çekmeköy Belediyesi arsa ihaleleri Haberi

Çekmeköy Belediyesi arsa ihaleleri

İstanbul İli Çekmeköy Belediye Başkanlığı, Çekmeköy Hüseyinli'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği arsanın satış ihalesi bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Satışa çıkarılan arsa Hüseyinli Mahallesi'nde yer alıyor. Arsa için ödenecek muhammen bedel 26 milyon 468 bin 837 TL olarak belirlenirken, geçici teminat bedeli ise 794 bin 65 TL olaral belirlendi.

21 bin 175 metrekare alana sahip arsanın imar durumu ekolojik turizm alanı olarak belirlendi.

Yatırımcıların radarına giren ihale 2 Haziran 2022 tarihinde saat 11:00'de i Çekmeköy Belediyesi Ana Hizmet Binası 1. Kattaki toplantı salonunda yapılacak.

İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

TAŞINMAZ SATILACAKTIR
İstanbul İli Çekmeköy Belediye Başkanlığından:
1- Mülkiyeti Belediyemize ait ve aşağıda özellikleri belirtilen taşınmaz 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun hükümleri uyarınca Kapalı Teklif Usulü ile satılacaktır....