23 / 04 / 2024

çekmeköy mahalle istanbul fiyat

çekmeköy mahalle istanbul fiyat

Mahalle İstanbul Çekmeköy satılık daire bilgilerini haberimizin içerisinde bulabilirsiniz. Daire teslimlerinin hemen yapıldığı Çekmeköy Mahalle İstanbul Evleri'nde konut ödemeleri banka kredisi ile taksitli olarak yapılıyor...

Sur Yapı Mahalle İstanbul fiyat listesi!

242 konuttan oluşan Mahalle İstanbul Konutları 9 blok halinde yükseliyor. İstanbul'un Anadolu yakasında Çekmeköy ilçesinde inşa edilen Sur Yapı Mahalle istanbul fiyat listesi bilgisi için haberimizi inceleyebilirsiniz..

Mahalle İstanbul satılık!

Mahalle İstanbul satılık daire bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Sur Yapı'nın inşa ettiği 246 konutluk Mahalle İstanbul Evleri Çekmeköy'de ödemeler banka kredisi kullanılarak yapılıyor...

Çekmeköy Mahalle İstanbul fiyat!

Çekmeköy Mahalle İstanbul fiyat listesi kapsamında konutların satış fiyatları 280 bin liradan başlayarak yükseliyor. Çekmeköy'de Peugeot Bayii arkasında kalan Mahalle İstanbul Evleri Sur Yapı tarafından inşa edildi...

Çekmeköy Mahalle İstanbul!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Çekmeköy Mahalle İstanbul projesinde 2+1 konutların fiyatları 280 bin liradan başlıyor...

Çekmeköy Mahalle İstanbul satılık!

Sur Yapı imzasıyla hayata geçirilen Çekmeköy Mahalle İstanbul satılık daire fiyatları haberimizin içerisinde ayrıntılı olarak yer alıyor...

Çekmeköy Mahalle İstanbul fiyat!

Çekmeköy Mahalle İstanbul fiyat listesi 280 bin TL'den başlıyor. Sur Yapı Çekmeköy Mahalle İstanbul Evleri'nde ödemeler banka kredisi ile yapılabiliyor...

İstanbul Çekmeköy Mimar Sinan Mahallesi 1/1000 ve 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul Çekmeköy Mimar Sinan Mahallesi 1/1000 ve 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı. İşte söz konusu imar planı ile ilgili detaylar...

İstanbul Çekmeköy'de konut imarlı arsa fırsatı!

İstanbul İli Çekmeköy Belediye Başkanlığı, Çekmeköy Merkez'de yer alan arsayı satışa çıkardı.

İstanbul Çekmeköy'de son dakika imar değişikliği! Park alanı yapılaşmaya açıldı: Konut yapılacak!

İBB Meclisi'nin haziran ayı oturumlarında, Çekmeköy Ömerli Mahallesi'nde dikkatleri çeken bir plan değişikliği yapıldı. Buna göre park alanı yapılaşmaya açıldı.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş.İstanbul Çekmeköy Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş.İstanbul Çekmeköy Şubesi bugün Çekmeköy'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Orak tarafından açıldı.

Çözüm Tasarruf Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Çekmeköy Şubesi açıldı! 

Çözüm Tasarruf Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Çekmeköy Şubesi bugün Sancaktepe'de 50 milyon TL sermaye bedeli ile Veysel Mert tarafından kuruldu.

Dre Otomotiv Ekspertiz Hizmetleri Limited Şirketi İstanbul Çekmeköy Şubesi açıldı!

Dre Otomotiv Ekspertiz Hizmetleri Limited Şirketi İstanbul Çekmeköy Şubesi bugün Çekmeköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

İstanbul Çekmeköy’deki askeri alan imara açılıyor!

İstanbul Çekmeköy’deki askeri alanın planı, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nin İmar ve Bayındırlık Komisyonu’ndan geçti. 

İstanbul Çekmeköy'de 20,3 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul Çekmeköy'e bağlı Hamidiye Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 20 milyon 32 bin 80 TL'ye satışa sunuluyor.Gayrimenkul için ihale tarihi 13 Şubat 2018 olarak belirlendi. 

İstanbul Çekmeköy'de sahte belgeyle arazi satan 2 kişi tutuklandı!

Çekmeköy'de bir kişiye ait araziyi sahte belgeler düzenleyerek, 3 milyon 500 bin liraya bir iş adamına sattığı öne sürülen 2 kişi tutuklandı.

İstanbul-Ankara hızlı tren hattı Çekmeköy’den geçecek!

İstanbul-Ankara arasını 1.5 saate indirecek olan hızlı tren hattı Çekmeköy’den geçecek. Yeni tren hattı çift yönlü olarak yapılacak ve saate 350 km hıza çıkabilecek.

Ahmet Poyraz: Çekmeköy, İstanbul'un en konforlu bölgesi!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz İstanbul1 TV'de yayımlanan "İlçe İlçe İstanbul" programında Çekmeköy'ün bir Karadeniz köyü gibi sakin ama gelişen en konforlu ilçe olduğunu söyledi.

Çekmeköy Cumhuriyet Mahallesi’ndeki kültür merkezi açılıyor!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Kent Park’ta bulunan Güngörmüşler Konağı’nda mahalle muhtarlarını misafir etti. Mahalle mahalle değerlendirmelerin yapıldığı istişare toplantısına, başkan yardımcıları ve birim müdürleri de katıldı.

İstanbul Çekmeköy'de 3.1 milyon TL'ye satılık villa!

İstanbul İl, Çekmeköy'de bulunan villa İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından 11 Eylül 2015 günü saat 10:40- 10:50 saatleri arasında açık arttırma usulüyle ihale edilecektir.

çekmeköy mahalle istanbul fiyat Haberi

çekmeköy mahalle istanbul fiyat


Sur Yapı tarafından inşa edilen Mahalle İstanbul Evleri İstanbul'un Anadolu yakasında Çekmeköy ilçesinde inşa ediliyor. Mahalle İstanbul Çekmeköy satılık daire bilgilerinden önce Mahalle İstanbul'dan bahsedelim.


Mahalle İstanbul Evleri Çekmeköy'de 12 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Çekmeköy Mahalle İstanbul Evleri'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda  salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tiplerine yer verildi.


Sur Yapı Mahalle İstanbul Evleri'nde konutların ödemeleri banka kredisi ile taksitli olarak yapılıyor. Mahalle İstanbul Çekmeköy satılık daire fiyatları için 0216 622 66 41 numaralı telefon numarasını arayarak satış ofisi ile görüşebilirsiniz.


Çekmeköy Mahalle İstanbul Evleri'nde yürüyüş yolları, yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi, buhar odası, çocuk oyun alanları, spor alanları gibi sosyal donatılar yer alıyor. Mahalle İstanbul...