26 / 04 / 2024

Çekmeköyün en lüks projesi Egeyapı ve Casperdan

Çekmeköyün en lüks projesi Egeyapı ve Casperdan

Batışehir ve Pega Kartal gibi gayrimenkul sektöründe önemli projeler hayata geçiren EgeYapı Group ve teknoloji firması Casper, Çekmeköy'de yeni bir proje yapmak için el sıkıştı.

Serenay Sarıkaya Ortaköy'den aldığı lüks daire için kesenin ağzını açtı! 

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz aylarda Marmaris'ten aldığı yazlık evin ardından şimdi de Ortaköy'de lüks bir siteden ev aldı. 

Çekmeköy 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Çekmeköy ilçesi, Nazım İmar Planı itirazları kapsamında hazırlanan 1/5000 ölçekli 13.01.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Yüksek faizler lüks gayrimenkul satışlarını da tepetaklak etti!

Yüksek kredi faizleri emlak piyasasının en üst dilimini bile etkiledi. Emlak danışmanlık şirketi Knight Frank'ın raporuna göre, lüks konut satışları ikinci çeyrekte geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 13 düştü.

Çekmeköy 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Çekmeköy ilçesi, 380 kV Akçakoca - Karasu - Çekmeköy Enerji Nakil Hattı'na ilişkin 1/5000 ölçekli 13 Ocak 2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Çekmeköy 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Çekmeköy ilçesi, Hüseyinli, Sırapınar, Ömerli Batı Bölgesi, Merkez ve Koçullu, Alemdağ Merkez ve Çevresine Turizm, Özel Sağlık, Özel Eğitim ve Sosyal Kültürel Tesis Alanlarına ilişkin 1/5000 ölçekli 13.01.2023 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Yok böyle bir zam! Bir zamanların en ucuz çorbası da lüks oldu!

Dünya genelinde gıda enflasyonunda 5’inci olan Türkiye’de artık geleneksel damak tatlarımızın da lüks olduğu ortaya çıktı. Bunlardan biri de, kısa bir süre öncesine kadar dar gelirlinin en fazla rağbet ettiği kelle paça. Enflasyonla birlikte bu geleneksel lezzetimizin artık yanına yaklaşmanın mümkün

Nef Çekmeköy Koruköy'ün lansmanı yapıldı! Dev projenin 3. etabında konutların yarısı satıldı!

Nef Çekmeköy'ün 3'üncü etabı Koruköy'ün lansmanı yapıldı. İşte Nef Çekmeköy Koruköy ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Ziya Yılmaz: Konutta lüks anlayışı pandemiden sonra değişti

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, konut sektöründe pandemiyle birlikte lüks anlayışının da değiştiğini söylerken, Yeni Levent Projesi ile ilgili de bilgiler verdi.

Fed sonrası altın ve doların yönü nasıl olacak? Elinde dolar ve altın olanlar için kritik uyarı geldi! 

Piyasaların merakla beklediği Aralık ayı Merkez Bankası FED toplantısı için geri sayım başladı. Özellikle altın ve doları olanlar için kritik uyarı Ekonomist Belgin Maviş'ten geldi. Fed sonrası altın ve doların yönü nasıl olacak?

Çekmeköy'de satılık gayrimenkul fırsatı!

İstanbul İli Çekmeköy Belediye Başkanlığı, İstanbul Çekmeköy Merkez Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış ihalesi 20 Aralık 2022 tarihinde yapılacak.

‘Lüksün yeni türü’ C serisi Mercedeslerde fiyatlar ne oldu. İşte 29 Nisan 2022 fiyat listesi.

Otomobilin yıldızı Mercedes’in en çok satılan modeli C sınıfı ‘Lüksün yeni türü’ sloganıyla satışa sunuluyor. Sloganı gibi fiyatları da iddialı. İşte Mercedes C serisinin 29 Nisan 2022 fiyat listesi.

Güç lüks zerafet ve ihtişam abidesi BMW 7 serisi yenilendi! İşte fiyatı ve teknik özellikleri

BMW, kurulduğu günden bu yana ürettiği en lüks otomobili 7 serisinin tasarımını ve teknik özelliklerini güncelledi. Alman devinin son tasarımı bazı otomobilseverler tarafından Uzak Doğu ve Kore aracın ilk bakışta andırdığı yorumları yapmasına neden oldu.

Çekmeköy 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Çekmeköy ilçesi, 1/5000 ölçekli 29.11.2021 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Çekmeköyün en lüks projesi Egeyapı ve Casperdan Haberi

Çekmeköyün en lüks projesi Egeyapı ve Casperdan

Batışehir ve Pega Kartal gibi gayrimenkul sektöründe önemli projeler hayata geçiren EgeYapı Group ve teknoloji firması Casper, Çekmeköy'de yeni bir proje yapmak için el sıkıştı. 


Ön talep toplanmaya başlanan bu projede ev sahiplerini müstakil villa, bahçeli normal kat ve dubleks dairelerden oluşan bir konsept bekliyor. 


EgeYapı Group Yönetim Kurulu Başkam İnanç Kabadayı, bu işbirliğiyle Çekmeköy'de farklı ve üst segment bir projeye imza atacaklarmı belirterek, "Bölgenin en lüks projesini inşa edeceğiz. Casper'm marka gücü, teknoloji çözümleri üe inşaat sektöründeki deneyimimizin buluşacağı bu projenin büyük ilgi göreceğim düşünüyoruz. Bu ayrıcalıklı projeyi 2016 yüının ilk çeyreğinde satışa sunmayı hedefliyoruz" dedi.


Casper Gayrimenkul A.Ş'nin Yönetim Kurulu üyesi Nejat Saldanh da şunları söyledi: "Teknoloji alanında birçok yeniliğe imza attık ve bu sektördeki gücümüzü kanıtladık. İnşaat sektöründe projeleri...