20 / 04 / 2024

Çelik ev

Çelik ev

Çelik ev fiyatları ile ilgili bir araştırma yapan vatandaşlarımız için, ucuz çelik ev imalatı yapan firmaları araştırdık. Depreme dayanıklı, 40 ila 50 yıl arası değişen kullanım ömrüyle çelik yapılar herkes tarafından merak ediliyor. İşte, Prefabrik çelik yapılar 26 Eylül 2022 fiyat listesi..

Ev almak hayal olduysa, bu habere mutlaka bakın! 8 Eylül 2022 Çelik ev fiyat listesi..

Hafif çelik yapılar, işinde ehil mimar ve mühendisler kontrolünde hazırlanan tasarımı ve statik hesaplamalarıyla size konfor, estetik ve yapı güvenliğini üçlüsünü bir arada sunuyor. İşte 8 Eylül 2022 Çelik yapı fiyat listesi!

Hem sağlam, hem de uygun fiyatlı bir ev sahibi olmak istemez misiniz? 1 Eylül 2022 Çelik ev fiyat listesi!

Hafif çelik yapılar, mimar ve mühendisler kontrolünde hazırlanan tasarımı ve statik hesaplamalarıyla size konfor, estetik ve yapı güvenliğini üçlüsünü bir arada sunuyor. İşte 1 Eylül 2022 Çelik ev fiyat listesi!

Çok katlı binalardan kaçanlar çelik ev alıyor! Çelik evlere talep gittikçe yükseliyor!

Karmod Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çankaya, vatandaşın çok katlı evlerden kaçtığını ve çelik evleri tercih ettiğini açıkladı.

Konut arayanların yeni tercihi çelik evler oldu! Üretim iki kat arttı!

Güvenli konut arayışı içerisinde konut sahibi olmak isteyenler çelik evleri tercih etmeye başladı. 2023'te çelik ev üretimi iki kart artış gösterdi. 

Karmod Ukrayna’daki 2+1, 3+1 çelik ev projesini tamamladı!

Karmod, Ukrayna’nın batısında Polonya sınırındaki 2+1 ve 3+1 çelik ev projesini tamamladı. Şirket tarafından yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Genel Müdürü Abdullah Yüceer, projeye ilişkin bilgi verdi.

'Gayrimenkule yatırım yapmanın tam zamanı' Eskişehir'de ev fiyatları çakıldı! 

Ev almak isteyen vatandaşlar konut fiyatlarını mercek altına aldı. Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik, Gayrimenkule yatırım yapmanın tam zamanı diyerek vatandaşlara tavsiyelerde bulundu. 

Kanarya Adaları’nda afet konutlarında Karmod çelik evler tercih edildi!

Karmod Genel Müdürü Abdullah Yüceer yaptığı açıklamada Cumbre Vieja yanardağındaki volkanik patlama sonrası zarar gören konutların yeniden inşası için La Palma adasında 6 ayrı yerde çelik ev projesi gerçekleştirdiklerini söyledi.

Bakan Özhaseki'den çelik ev vurgusu! 9 büyüklüğünde deprem olsa bile yıkılmayacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde çelikten köy evlerinin yapılmasının bilim insanları tarafından önerildiğini belirterek 100 bine yakın çelik ev yapılacağını ve  9 büyüklüğünde deprem bile olsa yıkılmayacak evler olacağını açıkladı. 

Arçelik Imperium Robo RS 3221 Akıllı Robot Süpürge kaç lira oldu?

Günümüzde teknolojinin ev hayatına getirdiği kolaylıklara bir yenisi daha eklendi: Arçelik Imperium Robo RS 3221 Akıllı Robot Süpürge!

Arçelik dev satın almada sona yaklaştı! AB'den onay çıktı

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, Arçelik'in Whirlpool'un Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’daki ev aletleri faaliyetlerini satın almasına onay verdi. İşte tüm detaylar...

563 bin 500 TL'ye depreme dayanıklı sıfır çelik ev! Uygun fiyata ev arayanlar hemen göz atsın...

Türkiye 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden sonra deprem ülkesi olduğu gerçeğiyle tekrardan yüzleşti. Bu durum vatandaşların konut seçimlerini de etkiledi. Çelik evlerde yoğun talep dikkat çekiyor.

Karmod'dan barınma krizi çözümüne "müstakil çelik ev" önerisi!

Karmod Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çankaya, son dönemlerde yaşanan barınma krizi için çelik evleri önerdi. İşte Çankaya'nın dikkat çeken açıklamaları...

Karmod İtalya'da prefabrik çelik ev projelerine başladı! İşte Karmod çelik ev fiyat listesi

Karmod, Avrupa'da prefabrik çelik ev projeleri yaptığı ülkeler arasına İtalya'yı da ekledi. Peki, Karmod prefabrik çelik ev fiyatları ne kadar?

Çelik ev nedir? Çelik ev yapılarının avantajları neler?

Son zamanlarda oldukça popüler olan çelik ev teriminin anlamı ve özellikleri merak ediliyor. Peki, Çelik ev vedir? Çelik ev yapılarının avantajları neler? İşte detaylar...

Ucuz ev almak isteyenler müjde! Karmod, prefabrik çelik ev modellerinde yüzde 10'a varan indirim fırsatı!

Karmod, prefabrik çelik ev modellerinde yüzde 10'a varan indirim kampanyası başlattığını duyurdu. İşte kampanyaya ilişkin merak edilenler... 

Çelik ev Haberi

Çelik ev

Uygun fiyatlı ev araştırması yapanların radarında olan prefabrik ev seçeneklerinde yeni bir sayfa açın. Çelik yapılar, hem çok sağlam, hem de istediğiniz ebatta olmasıyla çok fazla tercih ediliyor.

Sökümü ve tekrar montajı yapılabilen, istediğiniz zaman farklı bir yere tekrar montaj edilebilen çelik yapılar, 2022 fiyat listesiyle haberimizde yer alıyor.

Depreme dayanıklı mı diye düşünen vatandaşlar için, çelik evlerin deprem evleri olarak ortaya çıktıkları unutulmamalıdır. Betonarme bir eve göre çok daha hafif olan çelik evler, çelik vidalarla demonte parçaların birleştirilmesinden dolayı deprem anında esner fakat yıkılmaz.

Tek katlı veya iki katlı olarak üretimi yapılabilmektedir. Tek katlı ya da çift katlı, tek oda, iki oda, üç, dört ya da sizin istediğiniz kaç oda ise sayısı artırılabilecek şekilde tasarımı yapılabilen çelik yapılar, planını...