28 / 03 / 2024

Ev almak hayal olduysa, bu habere mutlaka bakın! 8 Eylül 2022 Çelik ev fiyat listesi..

Ev almak hayal olduysa, bu habere mutlaka bakın! 8 Eylül 2022 Çelik ev fiyat listesi..

Hafif çelik yapılar, işinde ehil mimar ve mühendisler kontrolünde hazırlanan tasarımı ve statik hesaplamalarıyla size konfor, estetik ve yapı güvenliğini üçlüsünü bir arada sunuyor. İşte 8 Eylül 2022 Çelik yapı fiyat listesi!



Toplu konutlarda veya bireysel konutlarda tercih edilebilen çelik konstrüksiyon kullanılan evler sizlere kusursuz bir konfor, estetik ve güven sunuyor. Hafif çelik yapılar, mimar ve mühendisler kontrolünde hazırlanan tasarımı ve statik hesaplamalarıyla, ev sahibine konfor, estetik ve yapı güvenliğini üçlüsünü bir arada sunuyor.

Evde, duvarlar arasına gizlenmiş duvar kalınlığını geçmeyen taşıyıcılar ev içerisinde maksimum genişlikte ferah ve ergonomik kullanımda mekanların oluşmasını sağlıyor.Geniş mekan avantajıyla villa seçimlerinde betonarme modellerini bile gölgede bırakmaktadır.

Ev almak hayal olduysa, bu habere mutlaka bakın! 8 Eylül 2022 Çelik ev fiyat listesi..

Çelik konstrüksiyon ev üretimi, yeni nesil teknolojilerle donatılmış modern tesislerde üretiliyor. Çelik ev üretiminin hiçbir aşamasında kaynak kullanılmıyor. Makine otomasyonunda büküm, kesim ve cıvata delikleri açılan konut kurulum yapılmak üzere evin kullanılacağı yere sevk ediliyor.

Yüksek yapı güvenliğine dikkat edilmiş özel tasarımlarla, çelik yapı sistemi hızlı üretim teknolojisi, hızlı kurulumu ile çelik konstrüksiyon ev fiyatları her bakımdan alıcısına kazandırıyor. Çelik evlerin genel yapı sistemine bu evlerde gerçekleştirilen standart ses ve ısı yalıtım uygulamaları da eklediğimizde çelik konstrüksiyon ev kullandıkça da kazandırır.

Peki, 8 Eylül 2022 Çelik yapı fiyat listesi nedir? Metrekaresi ne kadar?


Geri Dön