19 / 04 / 2024

Altın fiyatları sarpa sardı! Elinde 1 gram bile altını olan şok oldu! Hemen buna bakın! 6 Eylül 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları sarpa sardı! Elinde 1 gram bile altını olan şok oldu! Hemen buna bakın! 6 Eylül 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları sarpa sardı. Elinde 1 gram bile altını olan şok oldu. Hemen bu rakamlara bakın. Son dakika altın fiyatları 6 Eylül 2022...



Altın fiyatların son üç haftadır düşen altın fiyatları dördüncü haftayada düşüşle başladı. Altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri takip eden yatırımcılar altın fiyatları bugün ne kadar? sorusunun yanıtını merak ediyor.

Dün euro dolar  paritesinin 0,98 seviyesine düşmesi ile dolar kuru değer kazanıd. Doların baskısı ile düşen altın fiyatları bugün de aşağıyönlü hareketine devam ediyor.

Peki bugün gram altın ne kadar?  6 Eylül çeyrek altın kaç lira? Tam altın 6 Eylül kaç TL? İşte 6 Eylül 2022 son dakika canlı  altın fiyatları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön