25 / 04 / 2024

çelik-iş sendikası

çelik-iş sendikası

İflas etmek üzereyken hisseleri çalışanlarına devredilen Karabük Demir Çelik Fabrikası (Kardemir), çalışanların mali yönetime katılımı konusunda Avrupa'ya örnek gösterildi

Eğitim-iş sendikasının hangi illerde yetkili olacağı belli oldu! İşte detaylar

Eğitim-İş Sendikası 2023 yılında yetkili olduğu il ve ilçeler hakkında bir açıklama yaptı. Sendika İzmir, Kocaeli, Antalya ve birçok ilde yetkili olarak belirlendi. Buna göre Eğitim-İş Sendikası’nın giderek büyüdüğü gözler önüne serildi. 

Beko BM 4044 Bulaşık Makinesi ne kadar, özellikleri ne? 16 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Paslanmaz çelik iç gövde ve 14 kişilik kapasiteye sahip 4 programlı Beko BM 4044 Bulaşık Makinesi, hijyen ve parlaklık fonksiyonu ile öne çıkıyor. Peki, Beko BM 4044 Bulaşık Makinesi en uygun nerede? İşte detaylar...

Almanlardan Volkswagen'e o ülkedeki fabrikanı kapat çağrısı! İşte gerekçesi

Almanya'da çelik işçilerinin örgütlü olduğu IG Metall Sendikası Başkanı Jörg Hofmann, Çin'in Sincan Uygur Özerk Bölgesi'ne yönelik insan hakları ihlali iddiaları nedeniyle Alman otomotiv üreticisi Volkswagen’e bölgedeki fabrikasını kapatması çağrısı yaptı.

Çimento sektörü yüzde 43 zam oranında el sıkıştı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen çimento sektörünün neredeyse tamamının üyesi olduğu Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS) ile muhatap işçi sendikası Türkiye Çimse-İş Sendikası yüzde 43 zam oranında uzlaştı.

TMSF, Özlem Çelik'i 19 milyon TL bedelle yeniden satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Özlem Çelik Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü yeniden 19 milyon Türk Lirası bedelle yeniden satışa çıkardı.

AB "yeşil üretimde" çelik sektörüne destek verecek!

Almanya Ekonomi ve Enerji Bakanı Peter Altmaier, Avrupa Birliği’nin (AB), daha maliyetli de olsa Avrupa çelik sanayisinin “yeşil” olarak yeniden yapılanmasında çelik işçilerine destek vereceğini belirtti. 

Tez-Koop-İş Sendikası: AVM'ler açılmamalı!

Tez-Koop-İş Sendikası AVM'lerin 11 Mayıs'ta açılmasıyla ilgili olarak, Sağlık Bakanlığı’na yazı gönderdi. Sendika, ‘AVM’leri açmayın’ dedi...

İnşaat-İş sendikasından 'İstanbul'daki şantiyeler durdurulsun' önerisi!

İnşaat-İş sendikası, coronavirüs salgını kapsamında İstanbul'da hayata geçirilen şantiyelerin durumuyla ilgili rapor yayımladı. 

Valve İnşaat Demir Çelik iç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Valve İnşaat Demir Çelik iç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Yakup İşbilen tarafından kuruldu.

Müteahhit Cafer Çelik'i öldüren oğlu ve arkadaşına müebbet!

Müteahhit Cafer Çelik'i, başına çekiç ve merdaneyle vurarak öldürdüğü iddiasıyla yargılanan oğlu Kadir Çelik ile arkadaşı Sinan Civik'e "tasarlayarak kasten öldürme" suçundan müebbet hapis cezası verildi.

Çelik-İş Sendikası'nın metruk binası yıkıldı!

İskenderun’da doğurduğu sakıncaların yanı sıra görüntü kirliliği ve çevrede yaşayan vatandaşlarda da rahatsızlık veren metruk binaların yıkımına devam edenİskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Süleymaniye eski çelik-iş sendikasının metruk binasının yıkım çalışmalarını denetledi.

Mustafa Çelik Kayseri yatırımlarını değerlendirdi!

Şehit aileleri ve gaziler Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaret etti. Ziyarette Büyükşehir’in hayata geçirdiği yatırımlarını değerlendirildi.

Mustafa Çelik Kayseri yatırımlarını anlattı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Pazar günü vesilesiyle MÜSİAD Kayseri Şubesi’ne üye iş adamlarıyla bir araya geldi. Başkan Çelik iş

çelik-iş sendikası Haberi

çelik-iş sendikası

Hak-İş'in de üyesi olduğu Avrupa Sendikalar Konfederasyonu'nun (ETUC) araştırma kuruluşu SDA, İtalyan SindNova Araştırma Enstitüsü, Belçika Sosyal Araştırma Akademisi Avignon ve Avrupa Gözlem Evi ile ortaklaşa yapılan 'Çalışanların Mali Açıdan Yönetime Katılımı, Şirket Yönetişimi ve Sosyal Diyalog' konulu araştırmada Kardemir örnek olarak seçildi. Çelik-İş Sendikası ve çalışanlardan oluşan yeni yönetim, devletten borç içinde alınan fabrikayı ayağa kaldırmıştı....