20 / 04 / 2024

çelik üretimi inşaat sektörü

çelik üretimi inşaat sektörü

ABD’nin AB çıkışlı çelik ve alüminyum vergilerini kaldırmasının Türkiye dahil bazı ülkelerin rekabet gücüne etki edeceği doğru görülüyor. Peki inşaat sektörü çelikteki hareketlenmeden nasıl etkilenecek?

Atlas Yassı Metal Profil Demir Çelik Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Yassı Metal Profil Demir Çelik Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Gökçe Kamiloğlu Aydın tarafından kuruldu.

Nfs Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nfs Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sadık Aydön tarafından kuruldu.

Araz Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetl. Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Araz Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetl. Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 750 bin TL sermaye bedeli ile Talat Koçoğlu ortaklığında kuruldu.

Stepcon Çelik Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Stepcon Çelik Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Yılmaz tarafından kuruldu.

Çelik Karot İnşaat Otomotiv Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Çelik Karot İnşaat Otomotiv Nakliyat Limited Şirketi Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Zekeriya Çelik tarafından kuruldu.

Esved Demir Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Esved Demir Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Dursun Demirbozan tarafından kuruldu.

Es Konsept Mobilya Çelik Otomotiv İnşaat Sanayi Limited Şirketi Kuruldu!

Es Konsept Mobilya Çelik Otomotiv İnşaat Sanayi Limited Şirketi Eyüpsultan’da 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Emre Delican tarafından kuruldu.

Gezgin Demir Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gezgin Demir Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dilan Gezgin tarafından kuruldu.

Pelit Demir Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pelit Demir Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Pilatin tarafından kuruldu.

A Plus Demir Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Plus Demir Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Pilatin tarafından kuruldu.

Hızır Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hızır Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Güder tarafından kuruldu.

Akabey Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Akabey Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 750 bin TL sermaye bedeli ile Yeşim Koç tarafından kuruldu.

Devin Demir Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Devin Demir Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Turgut Yıldırım tarafından kuruldu.

çelik üretimi inşaat sektörü Haberi

çelik üretimi inşaat sektörü

ABD’nin AB çıkışlı çelik ve alüminyum vergilerini kaldırmasının Türkiye dahil bazı ülkelerin rekabet gücüne etki edeceği doğru görülüyor. Dünya Gazetesi'nden Evrim Küçük'ün haberine göre; Avrupa’dan ithal edilen çeliğin miktarında yükselişin diğer ülkelerin ihracatına ters etki yaratabileceğine dikkat çekiliyor. Bu sebeple ABD’nin Madde 232 kapsamında çelik ithalatına vergi getirdiği bazı ülkeler kuralları revize etmek amacıyla ABD ile masaya oturmayı talep ediyor. Ayrıca bu sene hızlı bir toparlanma kaydeden çelik sektöründe ‘iç talebi’ hareketlendirmeye ilişkin önlemlerin rolü büyüyor. 

Küresel çelik sektöründe bu sene yaşanan talep yükselişinin 2022 yılında da devam etmesi öngörülüyo. Türkiye de gelecek sene iç talebin güçlü yükseleceği ülkeler arasında belirtiliyor. Küresel çelik sektörü bu sene beklenenden daha güçlü büyüme sergilerken, 2022 yılında toparlanmanın süreceği tahmin ediliyor. Fakat...