28 / 03 / 2024

çelik ürünleri soruşturma

çelik ürünleri soruşturma

Çelik İhracatçıları Birliği (ÇİB) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Aslan, Avrupa Birliği'nin (AB) Türkiye'den ithal edilen bazı çelik ürünlerinde damping yapılıp yapılmadığını belirlemek üzere başlattığı soruşturmayla ilgili konuştu....

Hazır beton üreten firmalara soruşturma!

Rekabet Kurulu, aralarında Oyak Çimento ve Çimbeton’un da yer aldığı bazı teşebbüslere yönelik soruşturma açtı.

Koğan İnşaat Demir Çelik Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koğan İnşaat Demir Çelik Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yıldırım tarafından kuruldu.

Çimentoculara büyük darbe! 17 çimento firması için soruşturma başlatıldı!

Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle, özellikle deprem bölgesinde çimento ve hazır beton sektörü için yürüttükleri incelemeler dahilinde 17 çimento firması hakkında soruşturma başlattıklarını açıkladı.

Yiru Çelik Ürünleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiru Çelik Ürünleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Doğan tarafından kuruldu.

Meteler Paslanmaz Çelik Ürünleri Ve Makina İnşaat Elektrik Musluk Or.Ür.Kağıt Muk.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Meteler Paslanmaz Çelik Ürünleri Ve Makina İnşaat Elektrik Musluk Or.Ür.Kağıt Muk.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Üsküdar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Emre Ülker tarafından kuruldu.

Pumir İnşaat Orman Ürünleri Ve Demir Çelik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pumir İnşaat Orman Ürünleri Ve Demir Çelik Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Çaka tarafından kuruldu.

Canöz Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Canöz Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Caner Özçelik tarafından kuruldu.

Çiftçiler dikkat! Rekabet Kurulu'ndan kritik hamle! Traktör üreten ve pazarlayan 10 firmaya soruşturma!

Rekabet Kurulu, traktör üretim ve pazarlama sektöründe faaliyet gösteren 10 firma hakkında soruşturma açtı. Peki, traktör fiyatları ne kadar? İşte 31 Ocak 2023 fiyat listesi...

Rekabet Kurulundan 5 kozmetik firmasına şok soruşturma! Hangi kozmetikçiler var?

Rekabet Kurulu, kozmetik sektöründe faaliyet gösteren 5 firma hakkında soruşturma açılması kararı aldı.

Rekabet Kurulu’ndan soruşturma! 17 şirket mercek altında!

Rekabet Kurulu, toplam 17 şirket hakkında soruşturma başlattı. Ankara’da ve Kırıkkale’de bulunan hazır beton üreticisi şirketler mercek altında…

Parsa Yapı İnşaat Elektrik Ahşap Ürünleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parsa Yapı İnşaat Elektrik Ahşap Ürünleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Özçelik tarafından kuruldu.

Çlk Orman Ürünleri İnşaat Ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çlk Orman Ürünleri İnşaat Ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Çelik tarafından kuruldu.

Türkiye'de dünya devi markaya soruşturma açılmıştı! Nedeni belli oldu işte soruşturma nedeni

Türkiye'de de faaliyet gösteren dünya devi Ferrero Fındık İthalat İhracat ve Ticaret AŞ'ye Rekabet Kurumu tarafından soruşturma başlatılmıştı. Soruşturmanın nedeni de belli oldu. Buna göre şirketin fındık alım sürecinde ihlalde bulunup bulunmadığı araştırılacak.

çelik ürünleri soruşturma Haberi

çelik ürünleri soruşturma

Çelik İhracatçıları Birliği (ÇİB) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Aslan yaptığı açıklamada  Avrupa Birliği'nin (AB) Türkiye'den ithal edilen bazı çelik ürünlerinde damping yapılıp yapılmadığını belirlemek üzere başlattığı soruşturmaya ilişkin, “Çelik sektörü olarak haksız uygulamalara karşı tüm hukuki haklarımızı kullanacağız.” şeklinde konuştu.

Çelik İhracatçıları Birliği tarafından yapılan açıklamaya göre, Avrupa Birliği’nin (AB), Türkiye'den ithal edilen bazı çelik ürünlerde damping yapılıp yapılmadığını belirlemek üzere başlattığı resmi soruşturma, Türk çelik sektörünü de harekete geçirdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere görei yapılan açıklamada görüşleri yer alan  Çelik İhracatçıları Birliği (ÇİB) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Aslan, “Avrupa Birliği, bu soruşturma ile Türk çelik sektörüne olan hasmane tutumunu açıkça sergilemiş oldu. Çelik sektörü olarak haksız uygulamalara karşı tüm hukuki haklarımızı kullanacağız.” diye konuştu.

Adnan Aslan, “Halbuki 25 yıldır Avrupa Kömür ve...