19 / 04 / 2024

Çelikçizgi Mimarlık iş ilanları

Çelikçizgi Mimarlık iş ilanları

Çelikçizgi Mimarlık bünyesinde görevlendirilmek üzere iç mimarlar ve mimarlar aranıyor...

İnşaat malzemelerindeki artış iç mimarlık hizmetlerini de etkiledi!

Konut fiyatları son üç yılda bayağı yükseldi. Buna ek olarak inşaat malzemelerinin fiyatları da arttı. Bu duruma bağlı olarak iç mimarlık hizmet bedeli de yükseliyor.

Ars Demir Çelik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ars Demir Çelik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Memet Zeki Aras tarafından kuruldu.

Ci İç Mimarlık Taahhüt İşleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ci İç Mimarlık Taahhüt İşleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemal İşçi tarafından kuruldu.

Ploutos Gayrimenkul İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ploutos Gayrimenkul İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Ersin tarafından kuruldu.

Trend Çizgi İnşaat Mimarlık Danışmanlık Otomotiv Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trend Çizgi İnşaat Mimarlık Danışmanlık Otomotiv Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Önder Seven ve Hilmi Ceylan ortaklığında kuruldu.

Profia Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Profia Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Hattaboğlu tarafından kuruldu.

Muti İnterior Tasarım İç Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Muti İnterior Tasarım İç Mimarlık Limited Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Safa Muti ve Senem Ekşi Muti ortaklığında kuruldu.

Gaziantep'te inşa edilen çelik konstrüksiyonlu köy evleri 1 yıl içinde tamamlanacak!

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen depremden sonra Gaziantep'te depremzedeler için çelik konstrüksiyonlu köy evleri hayata geçiriliyor.

Siss Design İç Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Siss Design İç Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Simay Ercanoğlu tarafından kuruldu.

Art Prıme Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Art Prıme Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Söylemez ve Mustafa Çelik ortaklığında kuruldu.

Kc Group Mimarlık Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Kc Group Mimarlık Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Çelik tarafından kuruldu.

Ekin Group Çelik Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Ekin Group Çelik Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Betül Ekincioğlu tarafından kuruldu.

Ng Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Çelik Konstrüksiyon Limited Şirketi kuruldu!

Ng Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Çelik Konstrüksiyon Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Beytullah Şimşek tarafından kuruldu.

Çelikçizgi Mimarlık iş ilanları Haberi

Çelikçizgi Mimarlık iş ilanları
Ağırlıklı olarak yurtdışı projeleri üreten Çelikçizgi Mimarlık bünyesinde çalışmak üzere iç mimarlar ve mimarlar aranıyor. Adayların başvurularını [email protected] adresine yapmaları gerekiyor. 



İlanın detaylarını görmek için