20 / 04 / 2024

Çelikler Elektronik Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi iletişim

Çelikler Elektronik Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi iletişim

Çelikler Elektronik Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Muaz Balta tarafından kuruldu.

Saika Elektronik Elektrik İnşaat Hırdavat Plastik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saika Elektronik Elektrik İnşaat Hırdavat Plastik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Uygar Bardakçı tarafından kuruldu.

Metzen Hırdavat Metal İnşaat Lojistik Elektrik Elektronik Temizlik Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Metzen Hırdavat Metal İnşaat Lojistik Elektrik Elektronik Temizlik Ürünleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ahmet Sözen tarafından kuruldu.

Öz Abm İnşaat Elektrik Elektronik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Abm İnşaat Elektrik Elektronik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da Ala Almazlum ve Bahaa Al Mazloum ortaklığında kuruldu.

Hh Pazarlama İnşaat Makina Elektrik Ve Elektronik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hh Pazarlama İnşaat Makina Elektrik Ve Elektronik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Hakkı Horuz tarafından kuruldu.

Aksez Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksez Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Bircan Kartal tarafından kuruldu.

Yay Grup İnşaat Elektrik Elektronik Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yay Grup İnşaat Elektrik Elektronik Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Samet Yay tarafından kuruldu.

Soydere Hırdavat İnşaat Elektrik Elektronik Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soydere Hırdavat İnşaat Elektrik Elektronik Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Fatih Yeşilirmak tarafından kuruldu.

Olgasay İnşaat Hafriyat Otomotiv Elektrik Elektronik Tarım Orman Ürünleri Teks.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Olgasay İnşaat Hafriyat Otomotiv Elektrik Elektronik Tarım Orman Ürünleri Teks.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Olgay Saygılı tarafından kuruldu.

Galvano Lider Kimya Elektrik Elektronik İnşaat Dayanıklı Tüketim Züccaciye Malz.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Galvano Lider Kimya Elektrik Elektronik İnşaat Dayanıklı Tüketim Züccaciye Malz.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 850 bin TL sermaye bedeli ile Ali Güz tarafından kuruldu. 

Çiftçi Hırdavat Elektrik Elektronik Metal Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çiftçi Hırdavat Elektrik Elektronik Metal Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Musa Çiftci tarafından kuruldu.

Kdz İnşaat Metal Elektrik Elektronik Ve Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kdz İnşaat Metal Elektrik Elektronik Ve Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Ersen Özörs tarafından kuruldu.

Favem Mühendislik Elektrik Elektronik İnşaat Taahhüt Temizlik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Favem Mühendislik Elektrik Elektronik İnşaat Taahhüt Temizlik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Taşdemir ve Mehmet Veysi Işık ortaklığında kuruldu.

Yeni Bektaş İnşaat Demir Çelik Nakliye Elektrik Elektronik Lojistik Ve Turizm Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Yeni Bektaş İnşaat Demir Çelik Nakliye Elektrik Elektronik Lojistik Ve Turizm Ticaret Ltd.Şti. Zeytinburnu'nda 800 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Bektaş tarafından kuruldu.

Çelikler Elektronik Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi iletişim Haberi

Çelikler Elektronik Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi iletişim

Çelikler Elektronik Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Muaz Balta tarafından kuruldu.

Çelikler Elektronik Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi konusu: 
İNŞAAT 1. İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2. Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri...