25 / 04 / 2024

Cellini Yatak

Cellini Yatak

Türkiye’nin masaj koltuğunda lider firması Cellini, masaj keyfini ve konforu bir arada sunan, yuvarlak tasarımıyla dikkat çeken Dream Wave yatak modeliyle rahat bir uyku özlemi çekenlerin yeni gözdesi olmaya aday

KYK 200 bin yatak kapasiteli yurt inşa ediyor!

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Sinan Aksu, KYK yurt başvurularıyla ve yurt inşaatlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Aksu, 200 bin yatak kapasiteli yurt inşaatının devam ettiğini söyledi.

200 bin yatak kapasiteli yurt inşaatı devam ediyor!

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Aksu, "Geldiğimiz noktada 670 bin kapasiteye ulaştık. Fakat 200 bin yatak kapasitesili proje ve inşaat faaliyetlerimiz de devam ediyor" dedi. 

Şehir hastanelerinde hedef 40 bin yatak kapasitesi!

Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü tarafından Isparta'da, şehir hastaneleri konulu çalıştay gerçekleşti. Çalıştayda konuşan Çalıştaya Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Prof. Dr. Murat Alper, şehir hastanelerinde 40 bin yatak kapasitesi amaçladıklarını söyledi.

2020 sonunda yatak sayısı 28 bin olacak!

Türkiye sağlık anlamında bir devrim yaşıyor. Şehir hastaneleri bir bir açılmaya devam ediyor. Yeni açılack hastanelerle birlikte 2020 sonunda yatak sayısı 28 bin olacak...

Loda Mobilya'dan kaki yatak odası serisi!

Kaki Yatak Odası, sizlere masalsı bir dünyanın kapılarını aralıyor.

Loda Mobilya Genga Yatak Odası ile güzel bir güne başlayın!

Loda Mobilya Genga Yatak Odası ihtiyacınız olan enerjiyi evinize yansıtıyor ve size aradığınız sebebi sunuyor.

İşte Türkiye'den ezber bozan yatak odaları!

Bugün pek çok farklı alanda olduğu gibi, mimaride, dekorasyonda, peyzajda, tasarımda ve aklınıza gelebilecek daha pek çok sektörde dünyanın önemli ülkeleriyle rekabet edebilir bir noktaya gelmiş durumdayız. İşte Türkiye'den ezber bozan yatak odaları..

Loda Mobilya'ya En İyi Modern Yatak ve Concept ödülü verildi!

Bu yıl 13.’sü düzenlenen mobilya sektörünün uluslararası ve Türkiye’nin en büyük fuarı olan CNR İMOB, kapılarını ziyaretçilerine açtı. CNR İMOB fuarında, Loda Mobilya “En İyi Modern Yatak ve Concept Ödülü”ne layık görüldü.

Teleset Nebula Yatak Odası ile modern ve şık dokunuşlar odanızda!

TELESET Nebula Yatak Odası, sade ve zarif tasarımıyla evlere dekoratif şıklık getirirken, işlevselliğiyle de dikkat çekiyor…

Tuna Ev, yatak odalarında ahşabın sıcaklığını minimal çizgilerle birleştiriyor!

Yatak odalarında tercih ettiğimiz mobilyalar, konforlu ve huzurlu bir alan yaratarak bizleri mükemmel bir güne hazırlıyor. Tuna Ev’in ahşabın sıcaklığını minimal çizgilerle birleştirdiği ürünleri ile tasarım, kalite ve zarafet yatak odalarına taşınıyor.

İder, Kanyon Naturel Yatak Odası ile sizi huzurlu uykuya davet ediyor!

Dingin ve huzurlu yaşam alanları yaratma mottosuyla tasarımlarına yön veren İder Mobilya, özgün koleksiyonlarına bir yenisini daha ekledi. Her detayı incelikle düşünülen, Kanyon Naturel Yatak Odası kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Konforu odanıza taşır…

Loda Mobilya Kaki Yatak Odası ile sonbahar esintisi odanızda!

aki Yatak Odası vazgeçilmez bir tasarım. Bu sonbaharın tatlı esintisini odalarınıza taşıyacak olan Loda mobilya, beyazın ve meşenin hafifletici ahenginden ilham alarak tasarladığı Kaki Yatak Odası ile sizlere şık bir koleksiyon ürünü sunuyor.

Yatcop, Türkiye'nin yatak tedarikçisi olmayı hedefliyor!

Yatcop, temsilciliğini yaptığı İtalyan yataklarıyla, özellikle Türk konut sektöründeki yeni projelerin, yatak tedarikçisi olmayı hedefliyor.

Cellini Yatak Haberi

Cellini Yatak

Cellini Dream Wave modeli, yatak odasında da masaj keyfini yaşamak ve mobilyada farklı dizaynları sevenler için özel olarak tasarlandı.


Cellini Dream-Wave, masaj yaparak kan dolaşımını hızlandırdığı için hücrelerin canlanmasına, böylece kullanıcının daha sağlıklı bir vücuda sahip olmasına yardımcı oluyor. Kullanıcılara rahatlık sunmak adına tasarlanmış üründe bulunan hava yastıkları ve vibrasyon sistemi sayesinde tüm bedene masaj uygulanabiliyor.


Cellini Dream Wave’in elektrikli olarak pozisyon ayarı yapılabilen yatak karyolası sistemi ile sırt veya ayak kısmı aşağı ve yukarı olarak istenilen açıda ayarlanabiliyor. Cellini Dream-Wave oturuş veya yatış pozisyonunu milimetrik olarak ayarlayarak, masaj severlerin kitap okurken ya da televizyon seyrederken de rahat etmesini sağlıyor.

İki ayrı yatak ve bazadan oluşan Cellini Dream Wave’de, yatış pozisyonları farklı olarak ayarlanabiliyor. Baskı alanı oluştuğunda yükü bütün alana dağıtana kadar...