26 / 04 / 2024

Cem Balıkçıoğlu inşaat sektörü yatırım açıklaması

Cem Balıkçıoğlu inşaat sektörü yatırım açıklaması

Simon-Kucher&Partners Direktörü Cem Balıkçıoğlu, normalleşme süreci ve sonrasına ilişkin, "Teknoloji olan ülkeler de elektronik ara malı ithalinin yükseleceğini öngörebiliriz. Benzer şekilde bir çok alt sektörü ile istihdam yaratabilecek inşaat sektörü de bazı ülkeler için doğru yatırım olacak" dedi

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

Aynacıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Aynacıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Kadıköy'de Serkan Aynacı tarafından kuruldu.

İnşaat sektörü doğru yatırım aracı olacak!

Simon-Kucher&Partners Direktörü Cem Balıkçıoğlu, normalleşme süreci ve sonrasına ilişkin, "Teknoloji olan ülkeler de elektronik ara malı ithalinin yükseleceğini öngörebiliriz. Benzer şekilde bir çok alt sektörü ile istihdam yaratabilecek inşaat sektörü de bazı ülkeler için doğru yatırım olacak" dedi

Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmci oldu!

Eski manken Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmciliğe soyundu. Moralıoğlu, Güney Amerika’ya turlar düzenlemeye başladı.

Köroğlu İnşaat işçilerinin eylemi 60'ıncı gününde!

Ücretlerini alamadıkları nedeniyle 25 Eylül’den beri eylem yapan Köroğlu İnşaat'ın işçileri, paralarını almadan inşaattan ayrılmayacaklarını söyledi.

Nahhas Bakırcıoğlu İnşaat Ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nahhas Bakırcıoğlu İnşaat Ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Nahhas, Riham Nahhas ve Ghalıe Nahas ortaklığında kuruldu.

Arıoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy’de 800 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Arı ve Musa İlhan ortaklığında kuruldu. 

Oruçoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oruçoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi Arzu Azgın tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Özyüzbaşıoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyüzbaşıoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümit Ziyanak tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Naccar Oğlu İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Naccar Oğlu İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar’da 120 bin TL sermaye bedeli ile Ghassan Najjar tarafından kuruldu.

Tokmakcıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tokmakcıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ferhat Tokmakcıoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mustafa Karslıoğlu: İnşaat sektörü canlandı!

Adana Kamu Müteahhitleri Derneği Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Türkiye'nin yakın gelecekte aydınlık günlere kavuşacağını söyledi. Karslıoğlu, inşaat sektöründe hızlı canlanma başladığını söyledi.

Pirinçoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pirinçoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Burçin Pirinç imzasıyla kuruldu.

Cem Balıkçıoğlu inşaat sektörü yatırım açıklaması Haberi

Cem Balıkçıoğlu inşaat sektörü yatırım açıklaması

Simon-Kucher&Partners Direktörü Cem Balıkçıoğlu, normalleşme süreciyle birlikte işletmelerin yapması gerekenleri ve ekonomide karşılaşılabileceklere ilişkin açıklamalarda bulundu.

Balıkçıoğlu, salgının her sektördeki etkisinin farklı olacağını belirterek, "Tüm sektörlerin ortak olarak dikkat etmesi gereken şey müşteri odağı" dedi.  

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Cem Balıkçıoğlu, Ülkelerin yüksek katma değer gördüğü sektöre öncelik vereceğini belirtti. Balıkçıoğlu, "Katma değerli ürünü otomotiv ağırlıklı olan ülkelerin otomotiv yan sanayi için daha çekici olabileceğini öngörebiliriz. Teknoloji olan ülkeler de elektronik ara malı ithalinin yükseleceğini öngörebiliriz. Benzer şekilde bir çok alt sektörü ile istihdam yaratabilecek inşaat sektörü de bazı ülkeler için doğru yatırım olacaktır. Doğru veri, doğru analiz ve doğru önceliklendirme ile birlikte Türk şirketleri ihracatta rüzgarı tersine çevirebilir" diye konuştu.  

İnşaat ve gayrimenkul sektöründe toparlanma...