25 / 04 / 2024

Cem Devecioğlu

Cem Devecioğlu

Mintaş İnşaat Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Hüsnü Devecioğlu, Ali Enver Ünal, Muharrem Gürses, Hüseyin Özcan Devecioğlu, Cem Devecioğlu ve Salim Devecioğlu tarafından kuruldu.

Mintaş Yapı Taahhüt Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Mintaş Yapı Taahhüt Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Ali Enver Ünal, Cem Devecioğlu, Hüseyin Özcan Devecioğlu, Hüsnü Devecioğlu, Muharrem Gürses, Salim Devecioğlu tarafından 29 Temmuz'da kuruldu

Nss Devecioğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nss Devecioğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Sultan Devecioğlu tarafından kuruldu.

Byf Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Byf Gayrimenkul Anonim Şirketi Kağıthane’de   2 milyon TL sermaye bedeli ile Orhan Cem Boyvadaoğlu tarafından kuruldu.

Denteste Medikal Turizm Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Denteste Medikal Turizm Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sinan Cem Çepeloğlu tarafından kuruldu.

Bahçeşehir Canlar Cem Evi’nin temeli atıldı!

Başakşehir’de hayırseverlerin desteğiyle inşaatına başlanan Bahçeşehir Canlar Cem Evi’nin temeli, Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’nun da katılım sağladığı törenle atıldı.

Cemsa Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cemsa Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cem Sabuncuoğlu tarafından kuruldu. 

Şeref Can Buladoğlu, Reysaş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi oluyor!

Reysaş GYO'nun görev süresi dolan Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Cem Akgün'ün yerine Kurumsal Yönetim Komitesinin önerisi doğrultusunda Şeref Can Buladoğlu'nun atama kararını Genel Kurul'un onayına sunacak...

Cn Akademi Danışmanlık Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Cn Akademi Danışmanlık Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cem Nalbantoğlu ve Cenk Nalbantoğlu ortaklığında kuruldu.

Alaaddinoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaaddinoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ahmet Sinan Ersan, Hikmet Cem Ersan ve Ömer Onur Ersan ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Konsept projeleri bina yönetimine değer katıyor!

Gülçin-Tezcan Okay çiftinin kurduğu ve Cem Babaoğlu'nun üst düzey yönetici olduğu First Class Trust Union, konsept projelerle profesyonel bina yönetiminin İzmir'deki öneminin giderek arttığını açıkladı.

Cem Sadıkoğlu'ndan yeni şirket!

Konut alanında çalışmalarına ağırlık veren Sadıkoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cem Sadıkoğlu bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile yeni şirket kurdu.

Cem Yılmaz Bodrum'dan 4 milyon euroya ev aldı!

Cem Yılmaz, Bodrum Mandarin Oriental'da 4 milyon euroya aldığı lüks villasında oğlu Kemal ve eski eşi Ahu Yağtu ile tatil yapıyor.

Lübnan'daki Kilikya Manastırı Ermenilere mi iade ediliyor?

Lübnan'daki Ermeni Kilikya Manastırı 27 Nisan 2015 tarihinde Avukat Cem Sofuoğlu aracılığı ile AYM'ye başvuruda bulunarak Ermeni'lere iadesi talep edildi. Başvuru AYM tarafından Adalet Bakanlığı'na gönderildi.

Elazığspor yeni stadyumuna birkaç yıl içinde kavuşacak!

Vartaş Elazığspor Kulübü başkanlığına adaylığını açıklayan Doç. Dr. Sebahattin Devecioğlu dün sabah kahvaltısında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Devecioğlu, Elazığspor'un yeni stadyumu ile ilgili bilgi verdi...

Cem Devecioğlu Haberi

Cem Devecioğlu

Mintaş İnşaat Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Hüsnü Devecioğlu, Ali Enver Ünal, Muharrem Gürses, Hüseyin Özcan Devecioğlu, Cem Devecioğlu, Salim Devecioğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 19 Şubat'ta kuruldu. 


Mintaş İnşaat Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi iş konusu; Beton çelik kargir prefabrik inşaat taahhüt projelendirme işleri.


Mintaş İnşaat Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi adres: Kadıköy, Caddebostan Mahallesi, Bağdat Caddesi, Kavrakoğlu Apartmanı,...