26 / 04 / 2024

Bahçeşehir Canlar Cem Evi’nin temeli atıldı!

Bahçeşehir Canlar Cem Evi’nin temeli atıldı!

Başakşehir’de hayırseverlerin desteğiyle inşaatına başlanan Bahçeşehir Canlar Cem Evi’nin temeli, Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’nun da katılım sağladığı törenle atıldı.



Başakşehir’de yeni bir cemevi için inşaat çalışmalarına başlandı. Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi’nde hayırseverlerin desteğiyle yapılması planlanan Bahçeşehir Canlar Cem Evi’nin temel atma töreninde açıklamalarda bulunan Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Başakşehirimize kıymetli bir eseri daha kazandırmak için ilk adımı atıyoruz” ifadelerini kullandı.

Bahçeşehir Canlar Cem Evi’nin temeli atıldı!

İLK HARÇ DUALAR EŞLİĞİNDE DÖKÜLDÜ

Hürriyet'te yer alan habere göre, cem evi bünyesindeki bütün uygulamalara istişare yaparak karar verdiklerinden bahseden Başkan Kartoğlu, “Sonucunda çok güzel bir projeyi ortaya koyduk. Rabbim cem evimizi tamamlayarak içinde güzel vakit geçirmeyi bizlere nasip etsin.” değerlendirmesinde bulundu. Konuşmasını Yunus Emre’nin “Gelin tanış olalım, işi kolay kılalım” sözüyle tamamlayan Başkan Kartoğlu, daha sonra dualar eşliğinde Bahçeşehir Canlar Cem Evi’nin temelini attı.

Bahçeşehir Canlar Cem Evi’nin temeli atıldı!

CEMEVİ İÇİN İLK ADIM ATILDI

2 bin metrekare alana sahip olması planlanan cem evi, zemin üstüne 3 kat olarak yapılacak. 456 metrekarelik alanda inşa edilmesi planlanan cem evinde; eğitimlerin verileceği 4 derslik, toplantı salonu ve 150 kişilik yemekhanede yer alacak. Cem evi bünyesinde 50 araç kapasiteli otopark alanı da bulunacak. 


Geri Dön