06 / 12 / 2025

Cemal Özdemir biyografi

Cemal Özdemir biyografi

Cemal Özdemir kimdir? Milletvekilliği adaylığı için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kaynak Geliştirme İştirakler Daire Başkanlığı'ndan istifa eden Cemal Özdemir daha önce hangi görevlerde bulundu?

Cms Grup Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cms Grup Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Cemal Özdemir tarafından kuruldu.

Özdemir Grup Port Life Tuzla!

Özdemir Grup Port Life Tuzla 'da teslimlerin 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. Satış süreci devam eden projede 2+1'den dublekse kadar farklı daire tipleri yer alıyor.

Sabri Özdemir Batman'daki yol çalışmalarını inceledi!

Belediye Eşbaşkanı Sabri Özdemir asfalt, yol kaldırım ve kilit parke taşı döşeme faaliyetlerinin sürdüğü çalışma sahalarında denetimlerde bulundu.Özdemir daha sonra Pınarbaşı mahallesindeki Hamidiler caddesinde asfalt serim çalışmalarını denetledi.

Gülten Özdemir: Seyrani Kocasinan'ın incisi olacak!

Muhtar Gülten Özdemir, Seyrani Mahallesi Kentsel Tasarım Projesi'yle ilgili yaptığı değerlendirmede, 'bu proje ile Yeni Kocasinan'ın cazibe merkezi Seyrani Mahallesi olacak, proje tamamlandığında mahallemiz Kocasinan'ın incisi olacak' dedi.

Özdemir Müşavirlik Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemir Müşavirlik Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Direnç Özdemir tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 23 Mart'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Varyap Meridian'da kuruldu.

Nihat Özdemir: 3.Havalimanı bir nevi üniversite olacak!

İstanbul'u bölgenin yeni yıldızı yapacak dev projelerin heyecan verici olduğunu söyleyen Limak Holding'in patronu Nihat Özdemir, "Bu projelerde bir virgülüm olabilir mi diye bakıyorum" dedi.

Cemal Karaoğlu kimdir?

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayı Cemal Karaoğlu kimdir? Cemal Karaoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte İş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayı Cemal Karaoğlu...

Özdemir Dekor İnşaat Nakliye Otomotiv İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemir Dekor İnşaat Nakliye Otomotiv İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 13 Mart 2015'te, 20 bin TL sermaye bedeli ile Küçükçekmece'de Abdulmuttalip Özdemir Müdürlüğü'nde kuruldu.

Osman Özdemir: Binaların depreme karşı sorgulanması gerekiyor!

Başkan Özdemir, Deprem Haftası nedeniyle yaptığı açıklamada, deprem gerçeğinin unutulmaması, unutturulmaması ve yapılanların sorgulanarak, yaşanabilecek depremde can kaybı yaşanmamasını temin etmek gerektiğini söyledi.

Nihat Özdemir: Halka arz için gerekli zaman ve şartı bekliyoruz!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, "İnşaat ayrıldığında, turizm dahil çimento ve enerjide halka arza hazırız. Gerekli zaman ve şartı bekliyoruz." dedi..

Nihat Özdemir: Faizlerin yüksekliği yatırımı önlüyor!

Limak Holding Başkanı Nihat Özdemir, yüksek faizlerin yatırımın önünde engel olduğunu belirterek, "İşsizliğe çare ancak yatırımla olabilir. Bu nedenle işadamı olarak faizlerin düşmesini destekliyoruz" dedi.

Cemal Özdemir kimdir?

Cemal Özdemir kimdir? Milletvekilliği adaylığı için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kaynak Geliştirme İştirakler Daire Başkanlığı'ndan istifa eden Cemal Özdemir daha önce hangi görevlerde bulundu?

Özdemir Danışmanlık İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemir Danışmanlık İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 12 Şubat 2015'te 400 bin TL sermaye ile, Ataşehir'de, Ümit Ejder Özdemir Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Cemal Özdemir biyografi Haberi

Cemal Özdemir biyografi


Cemal Özdemir kimdir?


1950 yılında Kahramanmaraş'ta doğdu. İlk ve orta tahsilini Kahramanmaraş'ta tamamladı. 1972 yılında Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'ni bitirdi. 1982 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat-Maliye Bölümü'nden mezun oldu. 1972 yılında Gaziantep Atatürk, 1975 yılında Gaziantep İmam Hatip, 1976 yılında Ankara Yıldırım Beyazıt Endüstri Meslek Lisesi'nde öğretmenlik yaptı. 1976-81 yıllarında Milli Eğitim Bakanlığı Din Eğitimi Genel Müdürlüğü'nde Bütçe Şube Müdür Yardımcısı, Şube Müdürü ve Birim Müdürü olarak görev yaptı. 1981 yılında memuriyetten istifa ederek ticarete atıldı. Çeşitli şirketlerde kuruculuk ve genel müdürlük yaptı. Özelleştirmeden önce İGSAS (İstanbul Gübre Sanayi'nde) Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı.


Kendi özel şirketinde (Plastik Hammadde Konusunda) ticaretle meşgul olan Cemal Özdemir bir çok sivil toplum örgütünde görev aldı. 2005 yılında İstanbul Ticaret Odası (İTO) Kimyevi Madde...