26 / 04 / 2024

Cemal Karaoğlu kimdir?

Cemal Karaoğlu kimdir?

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayı Cemal Karaoğlu kimdir? Cemal Karaoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte İş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayı Cemal Karaoğlu...



Cemal Karaoğlu kimdir?

ODTÜ Mühendislik Fakültesi İnşaat Bölümü’nden 1987 yılında mezun olan Sayın Karaoğlu aynı bölümde 1991 yılında yüksek lisansını tamamlamıştır. 


1988 yılında Imperial College’da araştırma programı ile mesleki hayatına başlamış, 1989-1993 yılları arasında Yüksel Proje Uluslararası A.Ş.’de proje mühendisi olarak, 1993- 2003 tarihleri arasında Başarı Yatırımlar Sanayi ve Ticaret A.Ş.’de, 2003-2008 yılları arasında ise Yüksel Proje Uluslararası A.Ş.’de yönetim kurulu üyesi olarak görev yapmıştır. 


Muhtelif uygulama projelerinin hazırlanması, kontrollük hizmeti, yatırım danışmanlığı vb. alanlarda mühendis ve yönetici olarak görevini sürdürmüştür. 


2008 yılından itibaren Yüksel Proje’de Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görevini sürdüren Sayın Karaoğlu ayrıca Başarı Yatırımlar San. ve Ticaret A.Ş.’de Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır. 


2010 yılından itibaren İş GYO’da Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmakta olan Sayın Karaoğlu, ayrıca Denetimden Sorumlu Komite ve Riskin Erken Saptanması Komitesine başkanlık yapmaktadır.





Geri Dön