23 / 04 / 2024

cemalettin başsoy erzincan belediyesi

cemalettin başsoy erzincan belediyesi

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, 2019 yerel seçimlerinde de AKP'nin Erzincan Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Cemalettin Başsoy kimdir?

TOKİ'den Erzincan'a 158 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan 2023 projenin ihalesi 22 Şubat tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Erzincan projesi için düğmeye bastı! 214 konutluk yeni projesi kaçırmayın!

Dar gelirliler için konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan'da tam 214 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Erzincan'a 256 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan'da 256 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi 6 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ Erzincan projesiyle sadece o ilçeye tam 285 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan projesi için start verdi. Erzincan TOKİ projesinin ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ Erzincan projesi için tarih açıklandı! O ilçeye 214 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzincan projesi için start verdi. Söz konusu projede 214 yeni konut yer alacak.

TOKİ Erzincan projesi için tarih belli oldu! 158 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan projesinin ihale tarihini açıkladı. 158 konutluk Erzincan projesi, 6 Aralık tarihinde ihaleye çıkacak.

TOKİ Erzincan projesi için düğmeye bastı! Tam 285 yeni konut geliyor!

14 Eylül tarihinde 81 ildeki 250 bin konut için başvuru dönemini başlatan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzincan'da 285 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Erzincan'a 95 konutluk yeni proje!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan'da 95 yeni konut inşa edecek...

TOKİ Erzincan projesi için düğmeye bastı! 95 yeni konut geliyor!

Yeni konut yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan'da 95 konut inşa edecek. İşte detaylar...

TOKİ'den Erzincan'a 158 yeni konut müjdesi!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan'da 158 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ'den Erzincan'a 214 konutluk yeni proje!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Erzincan projesi için tarih belli oldu! O ilçeye tam 214 ucuz konut müjdesi!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan projesi için ihale tarihini açıkladı. İşte detaylar...

Arsa almak isteyenler dikkat! Erzincan Belediyesi 3 adet arsa satıyor! 

Erzincan Belediye Başkanlığı, Erzincan Keklikkayası ve Karaağaç mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

cemalettin başsoy erzincan belediyesi Haberi

cemalettin başsoy erzincan belediyesi

Cemalettin Başsoy, Erzincan Refahiye doğumlu. Önce Erzincan Tarım Meslek Lisesini ardından Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesini bitirdi.

Hasankale hayvancılığı geliştirme proje grup şefi olarak çalışma hayatına başladı. Tarım İl Müdürlüğü'nde sulama, peyzaj, şehir ve çevre düzenleme alanlarında başarılı projelere imza attı. Muhtelif şehirlerde sürdürdüğü 27 senelik kamu hizmetini 2005 yılında Erzincan'da tamamladı. 

Emekliliğinin ardından sivil toplum kuruluşlarında aktif görevler ve idari sorumluluklar üstlendi. Halka hizmet niyetini siyasete atılarak somutlaştıran Başsoy, Mengüceli Mahallesi muhtarlığı, Ak Parti Erzincan Merkez İlçe Başkanlığı ve Ak Parti Erzincan İl Başkanlığı görevlerini yürüttü. Bu dönemde sosyal tesisler, okullar, çevre düzenlemeleri, PTT şubesi inşası, yerel adrese dayalı nüfus kayıt sistemi gibi hizmetleri Erzincan halkına kazandırdı.

Evli ve üç çocuk babası olan Cemalettin BAŞSOY, 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde bugüne kadar...