28 / 03 / 2024

Çemtaş Çelik Makina fabrikaları

Çemtaş Çelik Makina fabrikaları

Çemtaş Çelik makina Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Çemtaş Çelik Makina Kocaeli Çayırova'da yer alan fabrikasını sattı.

Meteler Paslanmaz Çelik Ürünleri Ve Makina İnşaat Elektrik Musluk Or.Ür.Kağıt Muk.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Meteler Paslanmaz Çelik Ürünleri Ve Makina İnşaat Elektrik Musluk Or.Ür.Kağıt Muk.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Üsküdar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Emre Ülker tarafından kuruldu.

SPK'dan SASA’nın bedelsiz sermaye artımına onay!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Sasa Polyester Sanayi AŞ ve Çemtaş Çelik Makina Sanayi ve Ticaret AŞ'nin bedelsiz sermaye artırımına onay verdi

Erciyesli Çelik Metal Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erciyesli Çelik Metal Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Çerçi tarafından kuruldu.

Yak Makina Çelik Konstrüksiyon Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yak Makina Çelik Konstrüksiyon Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Alican Yıldırım, Kenan Aydın ve Rıfkkı Kaya ortaklığında kuruldu.

Vkr Makina İnşaat Hırdavat Demir Çelik Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vkr Makina İnşaat Hırdavat Demir Çelik Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Vedat Kır tarafından kuruldu.

Pramit Çelik Montaj Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pramit Çelik Montaj Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Beylikdüzü’nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan   Direk tarafından kuruldu.

Eng Steel Çelik Konstrüksiyon İnşaat Makina Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eng Steel Çelik Konstrüksiyon İnşaat Makina Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Enver Fırat Can ve Hakan Gülhan ortaklığında kuruldu.

Nur Teknoloji Makina İnşaat Çelik Konstrüksiyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur Teknoloji Makina İnşaat Çelik Konstrüksiyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nuri Arslan tarafından kuruldu.

Bron Metal İnşaat Makina Ve Demir Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bron Metal İnşaat Makina Ve Demir Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Metin Kaya tarafından kuruldu.

Erçelik Makina Mekanik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erçelik Makina Mekanik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Yenser İnşaat Otomotiv Ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenser İnşaat Otomotiv Ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Çelik tarafından kuruldu.

Şirinevler İnşaat Orman Ürünleri Makina Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şirinevler İnşaat Orman Ürünleri Makina Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Özçelik tarafından kuruldu.

MEC Makina ve Endüstri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MEC Makina ve Endüstri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Levent Çelik tarafından kuruldu. 

Çemtaş Çelik Makina fabrikaları Haberi

Çemtaş Çelik Makina fabrikaları

Çemtaş Çelik Makina tarafından yapılan açıklama şöyle;


Kocaeli ili Çayırova ilçesi, Şekerpınar 2 Mah. 34 L III B, 34 L II pafta, 187 ada ve 18 parsel, 22.312,36 m2 alan üzerine kurulu Makas Fabrikasının  arsa, binalar ve diğer teferruatı ile bir bütün olarak ilişkili şirket hüviyetinde olmayan BALDUR SÜSPANSİYON ÜRETİM SANAYİ VE TİCARET A.Ş.'ne (İSTANBUL) uzun süren karşılıklı pazarlık neticesinde 26.836.788 TL (KDV hariç) fiyatla satılmış olup, İlgili satış işlemine ilişkin tapu devir işlemleri bugün, 01 Ağustos 2014 tarihi itibariyle tamamlanmış olup bedeli nakden tahsil...