25 / 04 / 2024

çengelköy projesi genç yapı

çengelköy projesi genç yapı

Çengelköy Genç Yapı Projesi iletişim için 0216 574 59 59 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilmek mümkün. Banka kredisi kullanılabilen proje 8 blok halinde hayata geçiriliyor.

Viridis Çengelköy'de teslimler için geri sayım başladı!

4 blok olarak yükselen Viridis Çengelköy projesinde yer alan konutların teslimlerinin ay sonunda yapılması planlanıyor. Viridis Çengelköy projesi boğaz manzarasıyla da dikkat çekiyor.

Lim Hill Çengelköy satışta! Yeni proje! 

Lim Hill Çengelköy projesi, İstanbul'un Anadolu Yakası'nın gözde lokasyonlarından olan Çengelköy'de yükseliyor. Projede inşaat çalışmaları ve satışlar başladı. Peki Lim Hill projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte merak edilenler..

Nidapark Çengelköy'de yüzde 10 peşin 24 ay vade fırsatıyla! Son 15 konutu kaçırmayın!

Nidapark Çengelköy projesinde yüzde 10 peşin 24 ay vade fırsatıyla son 15 konutun satışı devam ediyor. İşte Nidapark Çengelköy projesi ile ilgili ayrıntılar...

Vadi Çengelköy 25 ay faizsiz ödeme fırsatıyla satışta! Yeni Proje!

Huma yapı imzasıyla hayata geçirilen Vadi Çengelköy projesi 25 ay faizsiz ödeme fırsatıyla satışa çıktı. Peki Vadi Çengelköy konut fiyatları ne kadar? İşte Vadi Çengelköy konut fiyat listesi.

Çengelköy Sadıkoğlu Konutları ön talep topluyor! Çengelköy'e 129 yeni konut!

Sadıkoğlu Holding, Çengelköy'deki yeni projesi için düğmeye bastı. Çengelköy Sadıkoğlu Konutları'nda ön talep süreci başladı. İşte Çengelköy Sadıkoğlu Konutları ile ilgili merak edilenler... 

Vadi Çengelköy projesiyle 168 yeni konut geliyor!

Mimarlık ve mühendislik işlerini kalite standardını düşürmeden en iyi şekilde dizayn ederek tasarlayan Huma Yapı'dan yepyeni bir proje geliyor. Huma Yapı Çengelköy Vadi projesi için harekete geçti.

Huma Yapı'dan Çengelköy'e 100 milyon TL'lik yatırım!

2008 yılında faaliyet göstermeye başlayan ve şimdiye kadar Avcılar, Halkalı, Tuzla, Güneşli, Çekmeköy, Sancaktepe ve Çengelköy’de pek çok sayıda konut projesine imza atan Huma Yapı, Çengelköy’deki yeni projesi için 100 milyon TL yatırım gerçekleştirecek.

MESA Çengelköy Bosphorus'ta 60 ay vade ve yüzde 0.99 faiz fırsatı!

MESA imzasıyla İstanbul Çengelköy'de hayata geçirilen MESA Çengelköy Bosphorus projesi Temmuz ayında satışa çıktı. Projede, 60 ay vade ve yüzde 0.99 faiz fırsatı sunuluyor.

HGS Yapı Çengelköy projesi satılık!

HGS Yapı Çengelköy projesi satılık konut fiyatları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte HGS Yapı Çengelköy projesi satılık konut fiyatları ve proje detayları...

HGS Yapı Çengelköy projesi nerede?

HGS Yapı Çengelköy projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte HGS Yapı Çengelköy projesi nerede projesinin yanıtı ve proje detayları...

HGS Yapı Çengelköy projesi geliyor! Yeni proje!

HGS Yapı İstanbul'un merkezi Çengelköy'de yeni bir projeye imza atıyor. Projede 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+2 konut tipleri yer alıyor. 

Nidapark Çengelköy satışta! 

Gayrimenkul sektöründe başarılı işlere imza atan Tahincioğlu Gayrimenkul bir süredir ön talep toplayan Nidapark Çengelköy Projesi için satış sürecini başlattı.

Nidapark Çengelköy ön satışta!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla yükselecek olan Nidapark Çengelköy projesi yüzde 5 indirim fırsatıyla ön satışa çıktı.

çengelköy projesi genç yapı Haberi

çengelköy projesi genç yapı

Toplam arsa alanı 15 bin metrekare olarak belirlenen Genç Yapı Çengelköy Projesi'nde 120 adet konut yer alıyor. Proje 8 bloktan meydana geliyor. 


Çengelköy Genç Yapı Projesi iletişim için 0216 574 59 59 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Projede dairelerin metrekare birim fiyatı 8 bin 500 TL ile 12 bin 500 TL arasında değişiyor. 


Genç Yapı Çengelköy Evleri'nin sosyal alanları içerisinde; yüzme havuzu, çocuk oyun parkları, çardaklar ve geniş oturma alanları, futbol ve basketbol alanları, kapalı otopark, fitness salonları mevcut. 


Daire seçenekleri arasında 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1'lerin sunulduğu Çengelköy Genç Yapı Konutları'nın 2016 yılı içerisinde teslim edilmesi öngörülüyor. Projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. 


Genç Yapı Çengelköy Projesi iletişim

Telefon: (0216) 574 59 59

Web adresi: www.gencyapi.com.tr

Özge...