28 / 03 / 2024

HGS Yapı Çengelköy projesi satılık!

HGS Yapı Çengelköy projesi satılık!

Firma: HGS Yapı İnşaat

Proje: Çengelköy Projesi

HGS Yapı Çengelköy projesi satılık konut fiyatları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte HGS Yapı Çengelköy projesi satılık konut fiyatları ve proje detayları...



Yeni yatırımlar için düğmeye basan HGS Yapı İnşaat, 2012 yılından beri inşaat sektöründe projeler hayata geçiriyor. HGS Yapı yeni projesini İstanbul Anadolu Yakası Çengelköy'de inşa edecek.

HGS Yapı Çengelköy projesi satılık!
HGS Yapı Çengelköy projesi satılık konut fiyatları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. HGS Yapı Çengelköy projesi satılık konut fiyatları hakkında bilgi vermeden önce projeyle ilgili bazı bilgilere değinelim.

Merakla beklenen HGS Yapı Çengelköy projesi kentsel dönüşüm projesi şeklinde yükselecek. 16 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek olan projede 21 bina yıkıldı ve 400 kişinin tahliyesi gerçekleştirildi. 

HGS Yapı Çengelköy projesi satılık!

HGS Yapı Çengelköy projesi için 5 parsel birleştirildi ve 4 bin 670 metrekarelik bir proje alanı hazırlandı. 

2+1, 3+1, 4+1 ve 5+2 daire tiplerine yer verilen HGS Yapı Çengelköy projesinde toplam 54 konut bulunuyor. Projede ayrıca 86 araçlık otopark da mevcut.

HGS Yapı İnşaat Çengelköy projesinde yer alan konutların alanları 130 metrekareden başlıyor, 420 metrekareye kadar yükseliyor. Yakın zamanda satışa çıkması planlanan projenin teslimleri 2023 Mart'ta yapılacak.

HGS Yapı Çengelköy projesi satılık!

HGS Yapı Çengelköy projesi satılık!
HGS Yapı Çengelköy projesi satılık konut fiyatları henüz belli olmadı. HGS Yapı Çengelköy projesi satılık konut fiyatları açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

HGS Yapı Çengelköy lokasyon
HGS Yapı Çengelköy projesi, Çengelköy sahile kuş uçuşu 780 metre mesafede yer alıyor. cevabını verebiliriz. Proje boğaz manzarasıyla da dikkat çekiyor.

Web: http://hgsyapi.com/

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön