18 / 04 / 2024

Çengelköy Su Sporları Merkezi ne zaman tamamlanacak

Çengelköy Su Sporları Merkezi ne zaman tamamlanacak

Geçtiğimiz yılın Mart ayında temeli atılan Çengelköy Su Sporları Merkezi'nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. 2014 sonunda tamamlanması hedeflenen merkezde çok amaçlı sporlar ve yüzme havuzu yer alacak

Adnan Oktar’ın Çengelköy'deki villası yıkılacak!

Adnan Oktar Suç Örgütü'nün Çengelköy'deki villası için yıkım kararı çıktı. 12 bin metrekarelik alana kurulu villa operasyondan sonra ilk defa görüntülendi.

Çengelköy Sütiş'in restorasyonu için suç duyurusu!

Koruma Kurulu, Kadir Topbaş’ın ailesine ait lokanta zinciri Sütiş’in Çengelköy şubesinin bulunduğu Abdullah Ağa Yalısı’ndaki restorasyon için suç duyurusunda bulundu. 

Şarköy Su Sporları Merkezi açıldı!

Şarköy’de atıl vaziyette bulunan ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin katkı ve destekleri ile Şarköy Belediyesi tarafından düzenlemesi yapılan bina Su Sporları Merkezi olarak düzenlendi ve törenle hizmete açıldı.

Marina Su Sporları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marina Su Sporları Ticaret Limited Şirketi, Lütfü Güler ve Asıf Rangoonwala ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 8 Ekim'de Kadıköy, Eğitim Mahallesi 'nde kuruldu.

Çengelköy Su Sporları Merkezi'nin inşaatı tamamlandı!

Üsküdar Belediyesi’nin 22 Mart 2013’te temelini attığı ve bir vefa örneği gösterilerek Üsküdar Eski Belediye Başkanı rahmetli Mehmet Çakır’ın adının verildiği Çengelköy Su Sporları Merkezi'nde inşaat çalışmaları tamamlandı.

Kemer'de su sporları yapılan deniz yüzeyinin kiralama ihalesi gerçekleşti!

ANTALYA’nın Kemer İlçesi’nde 5 ay önce, su sporları alanı olarak kullanılmak üzere yıllığı 21 bin TL bedelle kiraya verilen sahildeki 6 metrekarelik deniz yüzeyi, yenilenen ihalede 72 kat artışla 1.5 milyon TL’ye aynı firma tarafından kiralandı.

Haliç'e su sporları tesisi teklifi Kadir Topbaş'ın masasında!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi'nin 30 Mart yerel seçimlerinin ardından düzenlediği Nisan ayı birleşimlerinde Haliç'e yapılacak su sporları tesisi de gündemde. İBB Emlak Müdürlüğü tarafından teklif edilen su sporları tesisinin konumu şöyle...

Şehitkamil'de 2. Geleneksel Alleben Su Sporları Şenlikleri başlıyor!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde, Şehitkamil Belediye Başkanlığı tarafından 2. Alleben Su Sporları Şenliği, bir çok ilden yüzlerce sporcunun katılımı ile 12 Nisan Cumartesi günü düzenlenecek töreniyle başlıyor...

Çengelköy Su Sporları Merkezi ne zaman açılacak?

Geçtiğimiz yılın Mart ayında temeli atılan Çengelköy Su Sporları Merkezi'nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. 2014 sonunda tamamlanması hedeflenen merkezde çok amaçlı sporlar ve yüzme havuzu yer alacak

Çengelköy Park Evleri Projesi! Metrekaresi 4 bin dolara villa!

Çengelköy Park Evleri Projesi kapsamında yer alan villaların metrekare birim fiyatları 4 bin dolardan ve normal fiyatları ise 1 milyon 500 bin dolardan başlangıç gösteriyor

Çengelköy Park iletişim! Metrekaresi 3 bin dolara rezidans daire!

Çengelköy Park iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Projede yer alan rezidans dairelerin metrekare birim fiyatları 3 bin dolardan başlıyor. Bu daireler 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor

Çengelköy Park Evleri satılık daire! 1 milyon 500 bin dolara!

Çengelköy Park Evleri satılık dairelerden 400-600 metrekare alana sahip villaların fiyatları 1 milyon 500 bin dolardan başlıyor ve 3 milyon 500 bin dolara kadar yükseliyor.

Çengelköy Park Evleri 24 ay sonra tamamlanacak!

Selimoğlu ve Demirland'ın ortak projesi olan ve Çengelköy'de hayata geçen Çengelköy Park Evleri, 86 villa, 73 rezidans, sosyal alanlar ve çarşıdan oluşuyor. Projenin 24 ayda bitirilmesi hedefleniyor.

Çengelköy Su Sporları Merkezi ne zaman tamamlanacak Haberi

Çengelköy Su Sporları Merkezi ne zaman tamamlanacak

Çengelköy Su Sporları Merkezi’nde inşaat çalışmaları devam ediyor. Çengelköy Su Sporları Merkezi, boğazın ilk su sporları merkezi olma özelliğini taşıyor. 


12 bin 500 metrekarelik alana kurulan Çengelköy Su Sporları Merkezi'nin temeli 25 Mart 2013 tarihinde atılmıştı. Çengelköy Su Sporları Merkezi'nin mimarisi Anatolia Mimari Tasarım tarafından yapıldı. 


22 milyon liraya mal olması planlanan Çengelköy Su Sporları Merkezi’nin başlandığı tarihten itibaren 1,5 yıl sonra tamamlanması planlanıyor. 


Çengelköy Su Sporları Merkezi içinde; 

İki adet 15x25 boyutlarında yarı olimpik yüzme havuzu,

200 kişilik tribün, 

İkisi 300 metrekare olmak üzere 100 ila 300 metrekare arasında değişen 6 spor salonu, 

1000 metrekare büyüklüğünde çok amaçlı salon - fitness merkezi, 

İki watsu havuzu, 

2 adet sığ havuz, 

Kadın ve erkekler için mini SPA, 

250 metrekare çok amaçlı salon fuayesi, 

Yönetim birimleri,

Toplantı odası, 

Soyunma odaları,

160 araçlık otopark.


Merkezde toplam inşaat alanı...