24 / 04 / 2024

Çengelköy villa

Çengelköy villa

Çengelköy'ün Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde yapılacek villa projesi nedeniyle mahallenin yol güzergahında değişiklik yapıldı...

Adnan Oktar’ın Çengelköy'deki villası yıkılacak!

Adnan Oktar Suç Örgütü'nün Çengelköy'deki villası için yıkım kararı çıktı. 12 bin metrekarelik alana kurulu villa operasyondan sonra ilk defa görüntülendi.

Kıvanç Tatlıtuğ, Çengelköy'den villa aldı!

Hayranlarının site önünde bekleyip, fotoğraf çekmeye çalışmasından oldukça rahatsız olan Kıvanç Tatlıtuğ ile eşi Başak Dizer, Çengelköy'den villa satın aldı.

Üsküdar Çengelköy Park ödeme seçenekleri!

Üsküdar Çengelköy Park ödeme seçenekleri kişiye özel olarak tasarlanabiliyor. Projede toplam 27 villa,116 çatı ve bahçe dubleksi ile 73 rezidans yer alıyor.

Çengelköy Park Evleri'nde son durum!

Boğaz manzarasında sakinlerini bekliyor şehrin kalbinde yeşil ve mavinin iç içe olduğu bir yaşam sunan Çengelköy Park Evleri, 65 dönüm arazi üzerinde yükseliyor. İlker Dönmez, "Rezidansların yüzde 60'ı, villa ve konakların yüzde 40'ı satıldı" dedi.

Çengelköy Park Evleri adresi!

27 villa, 116 çatı ve bahçe dubleksi ile 73 rezidans dairenin bulunduğu projede daireler 2+1,3+1 ve 5+1 olarak belirlendi. Çengelköy Park Evleri adresi kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'da yükseliyor.

Çengelköy Park Evleri fiyatlar!

İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'da yükselen projede 27 villa, 116 çatı ve bahçe dubleksi ile 73 rezidans daire bulunuyor. Çengelköy Park Evleri fiyatlar kapsamında minimum 360 bin dolardan başlıyor.

Çengelköy Park Evleri teslim için gün sayıyor!

WILLIAM Turner ve Demirland GYG A.Ş.'nin ortak projesi Çengelköy Park Evleri'nde teslimler yaklaşıyor. Rezidans, dubleks evler ve villalardan oluşan projede 27 villa, 116 çatı ve bahçe dubleksi ile 73 rezidans daire ve butik çarşı bulunuyor.

Çengelköy Park Evleri'nde yaşam başlıyor!

Çengelköy'de 65 dönüm arazi üzerinde yükselen Çengelköy Park Evleri Projesi sahiplerini bekliyor. Projede 27 villa, 116 çatı ve bahçe dubleksi ile 73 rezidans daire ve butik bir çarşı bulunuyor.

Çengelköy Park Evleri'nde villa sayısı azaldı, konaklar arttı!

Çengelköy Park Evleri'nde villalar ilgi görmeyince proje değiştirildi. Villalar azalarak bahçe ve çatı dubleksti konaklara dönüştürüldü. Projedeki 27 villa ve 116 dubleksin yüzde 40'ı satıldı.

Çengelköy Park Evleri sakinlerini bekliyor!

Şehrin kalbinde yeşil ve mavinin iç içe olduğu bir yaşam sunan Çengelköy Park Evleri, 65 dönüm arazi üzerinde yükseliyor. Projede 27 villa bulunuyor.

Çengelköy Park Evleri fiyat!

Daire alanlarının 60 metrekareden başladığı projede 27 villa, 116 çatı ve bahçe dubleksi ile 73 rezidans daire ve cadde dükkanları bulunuyor. Çengelköy Park Evleri fiyat listesi kapsamında 360 bin dolardan başlıyor.

Çengelköy Park Evleri'nde 360 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

William Turner ve Demirland GYG A.Ş'nin ortak projesi Çengelköy Park Evleri, 27 villa, 116 çatı ve bahçe dubleksi ile 73 rezidans daire ve cadde dükkanlarından meydana geliyor. Projede fiyatlar 360 bin dolardan başlayıp, 3 milyon dolara kadar ulaşıyor.

Üsküdar Çengelköy Park Evleri ödeme planı!

Toplam 73 adet daire, 86 adet villa, 116 adet konağı bulunan proje Wiliam Turner ve Demirland İnşaat ortaklığıyla yükseliyor. Üsküdar Çengelköy Park Evleri ödeme planı kapsamında 120 aya varan taksitlendirme sağlanıyor.

Çengelköy villa Haberi

Çengelköy villa
Çengelköy'ün Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde Selimoğlu Group tarafından yapılması planlanan yaklaşık 15 bin metrekarelik lüks villa sitesi için, mahalleden geçen yolun güzergahı...