28 / 03 / 2024

Cennetül Ard İnşaat adres

Cennetül Ard İnşaat adres

Cennetül Ard İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Seud Mahmoud tarafından kuruldu. 

Cs Geri Dönüşüm Hurdacılık İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cs Geri Dönüşüm Hurdacılık İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 700 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Köse  tarafından kuruldu.

Akgül Agrega İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgül Agrega İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketibugün Sultangazi'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Dilek Akgül Olgun, Kadir Dalbay ve Mehmet Akgül tarafından kuruldu.

Kılıç Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıç Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 20bin TL sermaye bedeli Can Özcan tarafından kuruldu.

İres Turizm Sağlık İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

İres Turizm Sağlık İnşaat Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Eserova tarafından kuruldu.

Çağlı Metal İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağlı Metal İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Çağlar tarafından kuruldu.

Gül Salah İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gül Salah İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Salah Madhad tarafından kuruldu.

Aytim Petrol Taşımacılık İnşaat Turizm Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Dora Pera İstanbul Şubesi açıldı!

Aytim Petrol Taşımacılık İnşaat Turizm Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Dora Pera İstanbul Şubesi bugün Beyoğlu'nda 2 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

EFT Taşımacılık İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EFT Taşımacılık İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haliç Ruç tarafından kuruldu.

Pakyıl Hafriyat İnşaat Nakliye Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pakyıl Hafriyat İnşaat Nakliye Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Halim Paksoy, Memet Yılmaz ve Muammer Paksoy tarafından kuruldu.

Gül Group İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gül Group İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mikail Gül tarafından kuruldu.

Lulu Way Turizm Uluslararası Taşımacılık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lulu Way Turizm Uluslararası Taşımacılık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Büker ve İsmail Parlar tarafından kuruldu. 

Güdül Demir İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güdül Demir İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün  Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Başoğlu tarafından kuruldu.

Sultanahmet Otelcilik Halıcılık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sultanahmet Otelcilik Halıcılık İnşaat Limited Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Nayki tarafından kuruldu.

Cennetül Ard İnşaat adres Haberi

Cennetül Ard İnşaat adres

Cennetül Ard İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Seud Mahmoud tarafından kuruldu. 

Cennetül Ard İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Cennetül Ard İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Zafer Mh.Haramidere Yolu Cd. A2 Ap.N.20 B/86 Esenyurt