19 / 04 / 2024

Çeşmede yeni konut alanları

Çeşmede yeni konut alanları

Orman ve Su İşleri Bakanı, AK Parti İzmir Birinci Bölge Milletvekili Adayı Veysel Eroğlu, seçim çalışmaları kapsamında partisinin Çeşme İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti.

60 bin konutun dönüştüğü Esenler'e bin yeni konut müjdesi!

İlçede hayata geçireceği projelerini tek tek açıklayan Esenler Belediye Başkanı ve AK Parti'nin Esenler Belediye Başkan adayı Mehmet Tevfik Göksu, 60 bin konutun dönüştüğü Esenler'e bin yeni konut müjdesi verdi. 

Nexonya kentsel dönüşüm projelerine odaklandı! Gebze ve Pendik'e iki yeni proje geliyor!

Nexonya Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koray Vural, İstanbul’da konut projelerinde ağırlıklı olarak kentsel dönüşüm projelerine ağırlık verdiklerini açıklayarak Gebze ve Pendik'e iki yeni proje geleceğini açıkladı.

Gürpınar Belediyesi'nden TOKİ müjdesi! 112 adet yeni konut inşa edilecek!

Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, ilçedeki konut ihtiyacını karşılayacak ve ilçe ekonomisine katkı sağlayacak projeyi duyurdu. İlçeye TOKİ aracılığıyla 112 adet yeni konut ve iş yeri inşa edilecek.

Yeni konut kredisi kampanyasında faizler 1.20 ile 1.50 arasında olacak: Dar ve orta gelirli kampanyası 2024'e mi kaldı?

Dar ve orta gelirliler için hayata geçirilmesi planlanan yeni konut kampanyasının detayları merak ediliyor. Peki yeni konut kredisi kampanyası ne zaman başlayacak? Faiz ve vade rakamları ne olacak? İşte ayrıntılar...

GYODER'in yeni konut modeli Cityscape Global 2023'e damga vurdu!

Riyad'da gerçekleştirilen ve merakla beklenen Cityscape Global 2023'e katılım sağlayan GYODER'in yeni konut modeli Cityscape Global 2023'e damga vurdu...

TOKİ Isparta projesi için start verdi! Sütçüler'e 124 yeni konut geliyor!

Yeni projeler için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Isparta projesinin ihalesini 2 Ekim 2023 tarihinde saat 14.30'da gerçekleştirecek.

Emlak sektörünü diriltecek hamle: Ziraat, Halkbank, Vakıfbank'tan yüzde 1,20 faizli yeni konut kredisi geliyor!  

Son dakika detaylara göre, Merkez Bankası ve BDDK harekete geçti. Yeni konut kredisi için çalışmalar hızlandırıldı. bu kapsamda ev almak isteyenlere kamu bankaları aracılığıyla 180 ay vade ve yüzde 1,20 faiz seviyelerinde çeşitli kampanyalar düzenlenecek. İşte detaylar...

Vaat Center'la Basın Ekspres'e 653 yeni konut geliyor! 

Mega kent İstanbul’un en hareketli iş ve yaşam noktaları arasında yer alan Basın Ekspres’te Vaat Holding’in 3 milyar TL’lik yatırımıyla yeni bir proje yükseliyor. Vaat Center adıyla hayat geçirilen projede 653 konut bulunuyor.

BOSS4 İnşaat 4 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı! 2 bin yeni konut geliyor!

BOSS4 İnşaat 4 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı. Bu kapsamda 2 bin yeni konut inşa edilecek.  Söz konusu konutlar Maltepe, Zeytinburnu, Bahçeşehir ve Büyükçekmece Kumburgaz'da yükselecek.

Yeni konut finansmanı yürürlüğe girdi! 0.69 faizle 15 yıl vadeli konut müjdesi!

Merakla beklenen yeni konut finansmanı programı, yürürlüğe girdi. Buna göre yüzde 0.69 faizle 15 yıl vadeli konut almak mümkün olacak. Resmi Gazete’de yayımlanan karar kapsamında İstanbul 1’inci; Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Mersin ve Muğla 2’nci bölge diğer iller de 3’üncü bölge şeklinde belirlen

Essa Slim projesiyle Basın Ekspres'e 387 yeni konut geliyor!

Essa Yapı, Bağcılar Kirazlı'da hayata geçireceği 387 yeni konut için düğmeye bastı. Konutların yanı sıra 22 adet ticari alanın da yer alacağı proje Essa Slim adıyla yükselecek...

Ev alacak orta gelirliler dikkat! Yeni Konut Kampanyası'nın detayları peş peşe belli oldu! Bunları yapanlara ceza var!

Orta gelirliye yönelik yeni konut kampanyasının detayları peş peşe belli oldu ve Resmi Gazete'de yayımlandı. Ev alacak orta gelirliler dikkat! Yeni Konut Kampanyası'nın detayları peş peşe belli oldu! Bunları yapanlara ceza geliyor!

Yeni Konut Finansman Programı'nın detayları peş peşe açıklandı! İlk defa konut alacaklar şimdi tek tek bakın!

İlk defa konut sahibi olacak vatandaşların dört gözle beklediği Yeni Konut Finansman Programı'nın tüm detayları peş peşe belli oldu. İşte Yeni Konut Finansman Programı'nın ayrıntıları...

Çeşmede yeni konut alanları Haberi

Çeşmede yeni konut alanları

Orman ve Su İşleri Bakanı, AK Parti İzmir Birinci Bölge Milletvekili Adayı Veysel Eroğlu, seçim çalışmaları kapsamında partisinin Çeşme İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti.  Çeşme'ye TOKİ tarafından yaptırılan konutların inşaatının devam ettiğini söyleyen Eroğlu, "Talep gelmesi durumunda, yeni konut alanları oluşturacağız" diye konuştu.


Posta...