25 / 04 / 2024

cevahir biz

cevahir biz

Cevahir Ailesi son yıllarda turizm yatırımlarıyla dikkat çekiyor. Ailenin kamuoyunda en çok tanınan ismi İbrahim Cevahir bazı işlerinde kardeşleri Mehmet ve Reşat Cevahir ile ortak...

1 kilo havuç 50 TL oldu! Dernek başkanı: Bugünlerde bence yemeyelim, biz de yemiyoruz!

Havuçun kilogram fiyatı 50 TL'ye ulaştı. Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan İstanbul Halciler Derneği Başkanı, "Bugünlerde bence yemeyelim, biz de yemiyoruz." dedi.

Biz Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biz Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 8 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Karalı, Osman Karalı ve Ramazan Dur ortaklığında kuruldu.

Cevahir Teknik Yapı Limited Şirketi kuruldu! 

Cevahir Teknik Yapı Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Maksut Cevahiroğlu, Ercüment Cevahiroğlu, Recep Cevahiroğlu, Serra Cevahiroğlu Genç, Sinan Mert Genç ortaklığında kuruldu.

Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması! 'Biz yaparız'

Erdoğan, "Derdimiz şu an itibariyle Aralık ayında yapılacak olan asgari ücreti en uygun rakama çıkarmak. Yolsuzluğun olmadığı, yoksulluğun olamayacağı Türkiye'yi biz yaparız" dedi.

Biz Pişiriyoruz Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Biz Pişiriyoruz Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi dün Kadıköy’de Mehmet Cihaner  tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Tuzla projesi başlıyor! Projeyi Cevahir Yapı - HB Grup inşa ediyor!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Tuzla Merkez Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin yer teslimi Cevahir Yapı - HB Grup İnşaat'a bugün gerçekleştirildi. 

Emlak Konut GYO Tuzla için imzalar atıldı! Projeyi Cevahir Yapı - HB Grup inşa edecek!

Emlak Konut GYO İstanbul Tuzla Merkez Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin sözleşmesi, yüklenici Cevahir Yapı San. Tur. ve Tic. A.Ş. - HB Grup İnş. Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı ile 17 Haziran 2022 tarihinde imzalandı. 

Biz Perakende Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Biz Perakende Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Miraç Baz, Cavit Ortaç Özortaç ve Mert Durdağ ortaklığında kuruldu.

Biz Mimari Tasarım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Biz Mimari Tasarım Hizmetleri Limited Şirketi Beykoz'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Diden Bebek tarafından kuruldu.

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi açıldı!

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi 89 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşe Cevahir Ersoy tarafından açıldı.

Biz Work Ofis Hizmetleri Ve Yönetim Anonim Şirketi Maslak Şubesi açıldı!

Biz Work Ofis Hizmetleri Ve Yönetim Anonim Şirketi Maslak Şubesi Sarıyer’de 50 bin TL yatırım bedeli ile Akın Arın tarafından açıldı. 

Cevahir Taahhüt İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cevahir Taahhüt İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Dursun Cevahir ve İslam Cevahir tarafından kuruldu.

Mehmet Cevahir İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mehmet Cevahir İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Eyüpsultan’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Cevahir Ersoy, İlker Çetinel ve Zeynep Cevahir Paşalıoğlu tarafından kuruldu.

cevahir biz Haberi

cevahir biz


Cevahir Ailesi son yıllarda turizm yatırımlarıyla dikkat çekiyor. Ailenin kamuoyunda en çok tanınan ismi İbrahim Cevahir bazı işlerinde kardeşleri Mehmet ve Reşat Cevahir ile ortak. Ancak son yıllarda kardeşlerin bağımsız yatırım yaptıkları da dikkatimizi çekiyor. 


Örneğin, Türkiye'nin ilk beş yıldızlı kongre oteli olan Grand Cevahir ve Maltepe'deki Cevahir Otel İstanbul Asia'ya tüm kardeşler ortak. 


Ancak Mehmet Cevahir ve ailesi otel yatırımlarını "Cevahir Biz" adıyla açıyor. Tüm işlerini "Cevahir Biz Grubu" çatısı altında toplayan Mehmet Cevahir, Sultanahmet'teki butik otelinin ardından ikinci otelini Cevahir Biz Gayrettepe adıyla geçen ay açtı. Aslında otelin 2012 yılında açılması planlanıyordu ama hazırlıklar bu yıl tamamlanabildi. Otel 16 Eylül itibariyle hizmet vermeye başladı. 


Pirelli'nin eski ofis binasının yerinde yapılan otel, eski yapıları andıran zarif dış mimarisiyle dikkatimizi çekti. 3...