12 / 12 / 2025

Ceyhana toki müjdesi

Ceyhana toki müjdesi

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk,kentsel dönüşüm projesinin resmi gazete yayınlanmasının Ceyhan’da büyük heyecan uyandırdığını ifade etti. Öztürk kentsel dönüşümün ilçenin çehresini değiştireceğini belirtti.

TOKİ’nin Balıkesir ve Yozgat projeleri için teslim müjdesi geldi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın Balıkesir ve Yozgat projeleri için teslim müjdesi geldi. Söz konusu projelerde 506 konut ve 255 konut yer alıyor.

TOKİ Ankara Bala 2025 projesi için teslim müjdesi geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Ankara Bala Göztepe Mahallesi'nde hayata geçirilen 208 sosyal konut için teslim müjdesi geldi.

TOKİ’den 2 yeni proje için daha teslim müjdesi geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın Tunceli ve Diyarbakır projeleri için teslim müjdesi geldi.

TOKİ’nin Manisa ve Şanlıurfa projeleri için teslim müjdesi geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın Şanlıurfa ve Manisa projelerinde yer alan konutlar için teslim müjdesi geldi.

TOKİ’den Kayseri ve Erzurum projeleri için teslim müjdesi geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın Kayseri ve Erzurum projeleri için teslim müjdesi geldi.

TOKİ’den 3 yeni proje için daha teslim müjdesi geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın Uşak, Burdur ve Ordu projeleri için teslim müjdesi geldi.

TOKİ’nin Ankara ve Malatya projeleri için teslim müjdesi geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın Ankara ve Malatya projeleri için teslim müjdesi geldi. Söz konusu projeler Temmuz ayı içerisinde sahiplerine teslim edilecek. 

TOKİ’nin Gaziantep, Sivas ve Kayseri projeleri için teslim müjdesi geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Gaziantep, Sivas ve Kayseri’de hayata geçirilen yeni projeler için teslim müjdesi geldi.

TOKİ’nin Ankara, Bilecik ve Aksaray projeleri için teslim müjdesi geldi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın Ankara, Bilecik ve Aksaray projeleri için teslim müjdesi geldi. Söz konusu projeler bu ay içerisinde sahiplerine teslim edilecek.

TOKİ'nin Adana ve Aksaray projeleri için teslim müjdesi geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın Adana ve Aksaray projeleri için teslim müjdesi geldi.

TOKİ’nin Kırklareli ve Çorum projeleri için teslim müjdesi geldi!

Dar ve orta gelirli vatandaşları konut sahibi yapmaya devam eden Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın Kırklareli Babaeski ve Çorum Uğurludağ projeleri için teslim müjdesi geldi.

TOKİ Kırklareli ve Adıyaman projeleri için teslim müjdesi geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın Kırklareli ve Adıyaman projeleri için teslim müjdesi geldi.

TOKİ’nin Konya ve Gaziantep projeleri için teslim müjdesi geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın Konya ve Gaziantep projelerinde yer alan konutlar için teslim müjdesi geldi.

Ceyhana toki müjdesi Haberi

Ceyhana toki müjdesi

Ceyhan Belediyesi tarafından organize edilen ‘Konya Usulü Ramazan İftar’ programına katılan Radyo programcısı şair ve yazar namı diğer ‘Gölge’ Talha Bora Öge, Halk müziği sazları eşliğinde Ceyhan'da sevenlerinin karşısına çıktı.


Ceyhan Belediyesi tarafından Namık Kemal mahallesindeki konser alanında düzenlenen ve Konya usulü iftar yemeklerinin sunulduğu iftar sofrası programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Program öncesi Kuran-ı Kerim tilaveti okundu, dualar edildi; ezanın okunmasıyla birlikte oruçlar açıldı. İftar yemeğinden önce kısa bir konuşma yapan Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, ” Başı Rahmet ortası mağrifet ve sonu ise Cehennemden kurtuluş olan mübarek ramazan ayının milletimize hayırlı olmasını Allahtan niyaz ederim. “Rabbül âlemin, iftarımıza büyük ilgi göstererek bizlere manevi katkı sağlayan tüm Ceyhanlı hemşerilerimden razı olsun.”dedi. Başkan Öztürk yola çıktığımızda sizlere ne söz verdiysek...