06 / 12 / 2025

Ceylan İnşaat iflas

Ceylan İnşaat iflas

Gayrimenkul sektöründe 37 yıldan bu yana faaliyette bulunan  Ceylan İnşaat konkordato talep etmişti. Şirket için yeni bir karar verildi. 

MN Taahhüt İnşaat iflas etti: Alacaklılar için tarih verildi

Van'ın ileri gelen firmalarından  MN Temizlik Hizmet Taahhüt Gıda İnşaat Medikal iflas etmesinin ardından mahkeme tarafından alacaklılar için tarih açıklandı. 

Karahanlı Tekstil İnşaat iflas etti!

Kahta 4. Asliye Hukuk Mahkemesi, Karahanlı Tekstil İnşaat Turizm Otomotiv Medikal Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.'nin konkordato talebini reddetti ve şirket hakkında iflas kararı verdi.

Koray İnşaat iflas etti!

Van'ın ileri gelen inşaat firmalarından Koray İnşaat Harfiyat Nakliye Ve Ticaret Limited Şirketi iflas etti.

Alpyürük Otomotiv İnşaat iflas etti!

Ankara 2. Asliye Ticaret Mahkemesi, Alpyürük Otomotiv İnşaat Madencilik Nakliyat Gıda Turizm Petrol Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin konkordato talebini reddederek, şirket hakkında iflas kararı verdi.

Ulukur İnşaat iflas etti!

Bakırköy 2. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin 15 Ekim 2025 tarih ve 2025/735 Esas sayılı kararıyla ULUKUR İnşaat Turizm Oto Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.’nin iflasına hükmedildi. 

Tekirdağ’da Ekin Gıda İnşaat iflas etti!

Tekirdağ Süleymanpaşa’da faaliyet gösteren Ekin Gıda İnşaat Unlu Mamuller Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. hakkında iflas kararı verildi.

Grand Ceylan Otel’in inşaatı başlıyor! Başkent Ankara’ya 971.6 milyon TL’lik yeni otel geliyor!

Ceylan İnşaat imzası ile hayata geçirilecek olan Grand Ceylan Otel’in inşaatı başlıyor. Başkent Ankara’da yükselecek olan otel 971.6 milyon TL’ye mal olacak.

MMS Selçuklu Söve İnşaat iflas öncesi konkordato! Alacaklılar uyarıldı!

MMS Selçuklu Söve İnşaat konkordato talebinde bulunmuştu. Mahkeme alacaklıları derhal uyardı. Konkordato komiserliği ilanda bulundu.

Hikmet Kaçmaz Altyapı Kentsel Dönüşüm ve Hikmet Kaçmaz Hafriyat İnşaat iflas etti!

Hikmet Kaçmaz Altyapı Kentsel Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ile Hikmet Kaçmaz Hafriyat İnşaat Hırdavat Nakliyat ve Hurdacılık İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi hakkında iflas kararı verildi.

Grand Ceylan Otel için düğmeye basıldı! Ceylan İnşaat’tan Ankara’ya 896.3 milyon TL’lik yeni otel geliyor!

Grand Ceylan Otel, Ceylan İnşaat imzası ile yükselecek. Ankara’da hayata geçirilecek olan projede 155 oda yer alacak.

Onlarca fabrika inşa eden ünlü inşaat şirketi iflasın eşiğinde!

Onlarca fabrikada imzası olan ünlü inşaat şirketi Bozkaya İzolasyon İnşaat iflasın eşiğinde. Ekonomik sıkıntılar nedeniyle zor günler geçiren Ankara'da faaliyet gösteren Bozkaya İzolasyon İnşaat konkordato talebinde bulundu. 

33 yıllık dev inşaat şirketi iflas bayrağını çekti! 

Türkiye'nin dev inşaat şirketleri arasında olan Taham İnşaat iflas bayrağını çekti, inşaat firmasının projeleri yarıda kaldı. 

Türk inşaat devi iflas bayrağını çekti: İnşaatlar yarım kaldı!

Bursa’da ve yurt dışında inşaat faaliyetlerine devam eden Türk şirketi Taham İnşaat iflas bayrağını çekti. 33 senelik uluslararası deneyime sahip olan firmanın İflas etmesi ile birlikte yaptığı inşaatlar da resmen yarım kaldı.

Ceylan İnşaat iflas Haberi

Ceylan İnşaat iflas

37 yıldır inşaat sektöründe faaliyette bulunan bu zamana kadar binlerce proje üreten Ceylan İnşaat, maddi sıkıntılar yaşamasının ardından borçları ile başa çıkamayında konkordato istemişti.

Konkordato talep eden şirket yönetim kurulu başkanının Covid-19 olması ve hastanede yatması nedeniyle, yanı sıra belirlenen toplantı adresinin şirket merkezi olması ile diğer şirket yetkili ve çalışanlarının da hasta ile teması gözetildiğinde insan sağlığı açısından yüksek risk bulunması sebebiyle alacaklılar toplantısının 20 Eylül 2020 günü, saat 13.00 itibarıyla Adi Alacaklılar yönünden, İİK md 308/h kapsamındaki alacaklılar ile ise 13.30 itibarıyla "Kısıklı Malı. Hanımseti Sk. Aktaş Villaları 49/E Üsküdari/İstanbul" adresinde borçlunun konkordato teklifi müzakere edilmek üzere alacaklılar toplantısı yapılmasına karar verilmişti.

Ceylan İnşaat Eğitim Kurumları Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi'nin Bakırköy 3. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde görülen konkordato...