28 / 03 / 2024

Ceylan İnşaat Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları nerede

Ceylan İnşaat Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları nerede

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları'nın 2017 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor. Proje 3 bin 339 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Ceylan İnşaat Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları nerede?

Ceylan İnşaat Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları satılık!

Ceylan İnşaat Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. Fenerbahçe Stadı’na 500 metre kadar uzaklıkta yer alan projede toplam 192 adet daire yer alıyor.

Teknosa'dan Xiaomi Redmi Note 11 Pro'da kaçırılmayacak muhteşem indirim! Fiyatı aniden düşüverdi!

Teknosa'da kaçırılmayacak bir fırsat var! Xiaomi Redmi Note 11 Pro'da aniden muhteşem bir indirim başladı. Üstün performansı ve gelişmiş özellikleriyle dikkat çeken bu akıllı telefon, rekabetçi fiyatıyla şimdi daha uygun hale geldi. Bu fırsatı kaçırmayın!

Muhteşem Elmas Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Muhteşem Elmas Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayhan Beyk ve Hakan Gholamı ortaklığında kuruldu.

MediaMarkt'tan Xiaomi telefonlarda muhteşem fırsat! İndirimli fiyatlarla satışta! 10 Ekim 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en çok tercih edilen tekno marketleri arasında yer alan MediaMarkt, Xiaomi markalı akıllı cep telefonları muhteşem fiyatlarla satışa çıkardı! Peki, MediaMarkt'ta Xiaomi markalı akıllı cep telefonların fiyatları ne kadar? İşte 10 Ekim 2022 fiyat listesi...

MediaMarkt'tan Oppo telefonlarda muhteşem fırsat! 3 Ekim 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en büyük tekno marketleri arasında yer alan MediaMarkt, Oppo markalı akıllı cep telefonları muhteşem fiyatlarla satışa çıkardı! Peki, MediaMarkt'ta Oppo markalı akıllı cep telefonların fiyatları ne kadar? İşte 3 Ekim 2022 fiyat listesi...

MediaMarkt'tan Samsung telefonlarda muhteşem fırsat! Fırsat kaçmadan yakalayın! 13 Eylül 2022 fiyat listesi...

Türkiye'de en çok tercih edilen tekno marketlerinden biri olan MediaMarkt, Samsung'un en beğenilen serisi Samsung Galaxy A serisi telefonlarda muhteşem fırsatları başlattı. Peki, MediaMarkt'da Samsung Galaxy A telefonlar kaç TL? İşte 13 Eylül 2022 fiyat listesi...

Tektaş fiyatına beştaş! Beştaş yüzüklerde muhteşem indirim! İşte Koçak pırlanta beştaş yüzük 9 Eylül 2022 fiyat listesi 

Koçak, pırlanta beş taş yüzük fiyatlarında muhteşem indirim başlattı. Tektaş fiyatına beştaş pırlanta yüzük almak isteyenler mutlaka bakın! İşte İşte Koçak pırlanta beştaş yüzük 9 Eylül 2022 fiyat listesi...

iPhone 11'de muhteşem fırsat! A101'i BİM'i falan bırakın, hemen Migros'a koşun! İşte 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en büyük süpermarketleri arasında yer alan Migros, Bim ve A101'de satışa çıkarılan iPhone 11'i muhteşem bir fiyat etiketi ile satışa çıkardı! Peki, Miggros'ta iPhone 11 fiyatları ne kadar? İşte 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Ada Ceylan İnşaat Hafriyat Hazır Beton Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Ada Ceylan İnşaat Hafriyat Hazır Beton Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Ada Ceylan İnşaat Hafriyat Hazır Beton Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Maltepe’de yapıldı.

İNTES'in acı günü! Nezir Ceylan vefat etti!

Ceylan İnşaat ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan vekili Nezir Ceylan hayatını kaybetti. İNTES, taziye ilanı yayınladı.

Erzurum'da muhteşem dönüşüm başladı!

Doğu'nun marka şehri Erzurum, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile çağ atlıyor. Kentsel dönüşüm muhteşem bir noktaya taşınıyor. Başkan Sekmen, "Mutlu bir şehir inşa ediyoruz" diyor...

Ceylan İnşaat'ın konkordato talebi reddedildi!

Gayrimenkul sektöründe 37 yıldan bu yana faaliyette bulunan  Ceylan İnşaat konkordato talep etmişti. Şirket için yeni bir karar verildi. 

Ceylan İnşaat'ın alacaklılar toplantısı 20 Eylül'de!

Gayrimenkul sektöründe 37 yıldır faaliyet gösteren Ceylan İnşaat konkordato talep etmişti. Şirket için yeni bir karar çıktı.

Ceylan İnşaat'ın konkordato davası 8 Ocak'ta!

Gayrimenkul sektöründe 37 yıldır faaliyet gösteren Ceylan İnşaat konkordato talep etmişti. Şirket için 3 aylık sürenin ardından 2 ay daha ek süre verilmişti. Bu süre 86 gün daha uzatıldı. Ceylan İnşaat konkordato davası 2 Ekim'de görülecek...

Ceylan İnşaat Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları nerede Haberi

Ceylan İnşaat Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları nerede

"Ceylan İnşaat Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları nerede?" sorusuna İstanbul Kadıköy - Göztepe yanıtını verebiliriz. Lansmanı dün yapılan projede 192 daire, 9 ofis ve 6 ticari ünite yer alıyor. 


Daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edilen Muhteşem Yeni Yüzyıl Evleri fiyatları 480 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje Ceylan İnşaat imzası ile yükseliyor.


Göztepe Muhteşem Yeni Yüzyıl'da konutların büyüklükleri 91 metrekare ile 205 metrekare arasında değişiyor. Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi öngörülen projede 36 ay 0 faiz avantajı sağlanıyor.


Ceylan İnşaat Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları nerede?

Toplam arsa alanı 3 bin 339 metrekare olarak belirlenen Muhteşem Yeni Yüzyıl Evleri Kalamış Marina ve Moda'ya 750 metre, Bağdat Caddesi ve Fenerbahçe Stadı'na 500 metre yakınlıkta bulunuyor.


Muhteşem Yeni Yüzyıl Kadıköy'de sauna, kapalı ve açık yüzme havuzları, kamelya...