19 / 04 / 2024

Ceylan İnşaat Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları satılık!

Ceylan İnşaat Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları satılık!

Firma: Ceylan İnşaat

Proje: Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları

Ceylan İnşaat Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. Fenerbahçe Stadı’na 500 metre kadar uzaklıkta yer alan projede toplam 192 adet daire yer alıyor.



Ceylan İnşaat  Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları  projesinde  tenis sahaları,oyun parkı, yürüyüş parkuru, kamelya alanı ve meyve bahçesi, SPA, sauna, buhar odası, kapalı otopark, kapalı ve açık yüzme havuzları, çocuk yüzme havuzu, mini sinema salonu, fitness center, voleybol, basketbol, mini futbol, şok havuzu, hamam bulunuyor.


360 derece manzara sunan seyir terası, bu seyir terasında yer alan kış bahçesi ve barbekü alanı yer alan  Ceylan İnşaat  Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları projesinde 9 ofis de bulunyor.


Kampanyalı ödeme planları ve vade farksız taksitli ödeme seçenekleriyle ön talep toplamaya başlanan Ceylan İnşaat Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları projesinde toplam 192 adet daire yer alıyor.


Ceylan İnşaat Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Proje Bağdat Caddesi ve Fenerbahçe Stadı’na 500 metre kadar uzaklıkta bulunuyor.


Tel: 444 70 16 

Web: www.muhtesemyyk.com 

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön