26 / 04 / 2024

çeyrek kaç lira bugün

çeyrek kaç lira bugün

Altın fiyatlarında hareketlilik haftanın son işlem gününde de devam ediyor. Altının ons fiyatı 1826 dolar oldu. Peki bugün gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? 13 Mayıs 2022 son dakika altın fiyatları...

Altın fiyatları düştü! 8 Ocak 2024 altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın bugün kaç lira oldu?

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe düşüşle başladı. Ons altın yüzde 0,89 düşüşle 2027 dolardan güne başladı. Peki çeyrek altın bugün kaç lira oldu? 8 Ocak 2024 altın fiyatları.

Altın çakıldı! Çeyrek altın ne kadar oldu? Bugün altın fiyatları kaç lira? 12 Aralık Salı altın fiyatları

Geçen hafta rekor kıran altın fiyatları bu resmen çakıldı. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın kaç lira? Çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 12 Arak 2023 altın fiyatları.

Altın alıp satmak isteyenler dikkat! Gram, çeyrek, yarım, tam altın kaç lira? 7 Aralık Perşembe altın fiyatları

Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Altının ons fiyatı 2026 dolardan işlem görüyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç lira? 7 Aralık 2023 canlı altın fiyatları.

Altın fiyatları bugün ne kadar? 11 Ekim Çarşamba altın fiyatları kaç lira? Canlı altın fiyatları

Altın fiyatları savaş gerginliği dolayısıyla yukarı yönlü hamlelerine devam ediyor. Küresel risk ve endişeler altına olan talebi yükseltti. Yatırımcılar en güvenli liman olan altına yönelirken altın fiyatları yükselmeye başladı. Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın kaç lira?

Altın alacaklar dikkat! 7 Eylül Perşembe altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın, gram altın, Cumhuriyet altını kaç lira?

Altın alıp satmak isteyenler güncek altın fiyatlarını araştırıyor. Altın fiyatları bu hafta sakin seyrederken yatırımcılar altın fiyatlarının bugün ne kadar olduğunu araştırıyor. Peki 7 Eylül Perşembe altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın, gram altın, Cumhuriyet altını kaç lira?

10 Ağustos Perşembe altın fiyatları ne kadar? Bugün gram altın ve çeyrek altın kaç lira? Canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem günü olan 10 Ağustos günü yakından takip ediliyor. Dolar kuru güne yükselişle başlarken altın fiyatları kısmi olarak yükselmeye devam ediyor. 10 Ağustos Perşembe altın fiyatları ne kadar? Bugün gram altın ve çeyrek altın kaç lira? Canlı altın fiyatları.

31 Temmuz Pazartesi altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, yarım ve tam altın kaç lira? Güncel altın fiyatları

31 Temmuz Pazartesi altın fiyatlarında son durum yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Vatandaşlar ''Gram, çeyrek, yarım ve tam altın kaç lira?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte güncel altın fiyatları.

Altın fiyatları bugün ne kadar? 10 Temmuz Pazartesi gram altın kaç lira? Çeyrek, yarım ve tam altın kaç TL?

Altın fiyatları bugün yatırımcılar ve altın alıp satmak isteyenler tarafından merakla takip ediliyor. Son zamanlarda sakin seyreden altın fiyatları güne yine yatay başladı. Peki Altın fiyatları bugün ne kadar? 10 Temmuz Pazartesi gram altın kaç lira? Çeyrek, yarım ve tam altın kaç TL?

Ata altın, tam, çeyrek ve gram altın bugün ne kadar? Altın fiyatları bugün kaç lira? 4 Temmuz 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar ve altın alıp satmak isteyenler tarafından araştırılıyor. Bayram sonu yükselişe geçen altın fiyatları milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Peki Ata altın, tam, çeyrek ve gram altın bugün ne kadar? Altın fiyatları bugün kaç lira? 4 Temmuz 2023 canlı altın fiyatları.

20 Haziran Salı altın fiyatları güncel: Gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Tam altın, Ata altın kaç TL?

20 Haziran Pazartesi altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından araştırılıyor. Güncel altın fiyatları güne artışla başladı. Peki gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Tam altın, Ata altın kaç TL? 20 Haziran Salı güncel altın fiyatları.

Seçim sonrası altın fiyatları fırladı! Gram altın, çeyrek altın kaç lira oldu? Acil bakın! 15 Mayıs 2023 altın fiyatları

Cumhurbaşkanılığı seçimleri ve 28. dönem milletvekili seçimlerinin sonuçları netleşmek üzere. Piyasalarda hareketlilik görülüyor. Altın fiyatları fırladı. Gram altın, çeyrek altın kaç lira oldu? Acil bakın! 15 Mayıs 2023 altın fiyatları.

24 Mart Cuma altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını kaç lira? Canlı altın fiyatları

24 Mart Cuma altın fiyatları yatırımcılar ve altın alıp satmak isteyenler tarafından yakındann takip ediliyor. Merkez Bankası kararı sonrası altın fiyatları yukarı yönlü hareket ediyor. 24 Mart Cuma altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın, çeyrek altın kaç lira? Canlı altın fiyatları.

Altın çeyrek bileklikler ne kadar? Altın çeyrek bileklikler kaç lira? Sembolgold 31 Aralık 2022 fiyat listesi

Genellikle özel günler için tercih edilen burgu zincirli, pullu zincirli ve viyana zincirli modelleri ile karşımıza çıkan altın çeyrekli bilekliklerin fiyatları merak ediliyor. Altın çeyrek bileklikler kaç lira? Sembolgold 30 Aralık 2022 fiyat listesi.

çeyrek kaç lira bugün Haberi

çeyrek kaç lira bugün

Altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri  milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Altın almak isteyenler ve yatırımcılar  13 Mayıs 2022 altın fiyatları ne kadar? Gram altın ne kadr? Çeyrek altın kal lira? Ata atın, tam altın, gremse altın ne kadar? sorularını araştırıyor. İşte 13 Mayıs 2022 son dakika gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın, Ata altın, gremse altın fiyatları....

GRAM ALTIN NE KADAR?

Alış fiyatı: 911,54 lira
Satış fiyatı: 928,55 lira

  

ÇEYREK ALTIN KAÇ LİRA?

Yeni çeyrek alış fiyatı: 1.491 lira
Yeni çeyrek satış fiyatı: 1.517 lira

Eski çeyrek alış fiyatı: 1.489 lira
Eski çeyrek satış fiyatı: 1.514 lira 

  

YARIM ALTIN FİYATLARI KAÇ LİRA 13 MAYIS 2022?

Yeni yarım alış fiyatı: 2,982 lira
Yeni yarım satış fiyatı: 3,035 lira
Eski yarım alış fiyatı: 2,959 lira
Eski yarım satış fiyatı: 3,014lira

  

TAM ALTIN FİYATI KAÇ LİRA?

Yeni tam...