24 / 04 / 2024

CFR Yapı Çatalca Projesi

CFR Yapı Çatalca Projesi

CFR Yapı Silivri, Çatalca ve Şile'de yeni konut projelerine hazırlanıyor. Şile'de Alaçatı tarzı proje inşa edecek olan CFR Yapı, Silivri ve Çatalca projelerini ahşap konseptinde planladı...

TOKİ İstanbul Çatalca kura çekilişi ne zaman yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesini verdiği TOKİ sosyal konut projesinde kura çekilişleri aralık ayında da tüm hızıyla devam ediyor. İstanbul'da Tuzla ilçesinde başlayan TOKİ kura çekimleri sonrasında şimdi herkes Çatalca kura çekilişinin ne zaman yapılacağını merak ediyor. İşte bütün de

Çatalca'daki bazı riskli yapılara ilişkin imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

Çatalca İlçesi'nde yer alan bazı köylerdeki Riskli Yapılara ve Plan Notu İlavesine İlişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli Nazım İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

10 soruda TOKİ İstanbul Çatalca 2022 Sosyal Konut Projesi! TOKİ Çatalca Ucuz Konut Projesi’nde kaç konut yapılacak?

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları bugün itibarıyla başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı dahilinde İstanbul’da da 50.000 konut yer alacak. Peki, TOKİ İstanbul Çatalca Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

İSKİ'den Çatalca'daki 56 dönümlük araziye yapılacak otele itiraz!

Çatalca'da 56 dönümlük araziye yapılacak olan otele İSKİ itiraz etti. Fakat İSKİ’nin itirazı çoğunlukta olan AKP-MHP oyları ile reddedildi..  İSKİ'nin yapmış olduğu itirazı karara bağlanmak üzere İBB Meclisi'nin Ocak ayı oturumlarında gündeme alındı. 

Resaş Yapı Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi Çatalca Şubesi açıldı!

Resaş Yapı Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi Çatalca Şubesi bugün Çatalca'da 7 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Rahmi Bozyel tarafından açıldı.

Çatalca'da 8 kaçak yapı yıkıldı!

Çatalca'da Hazine arazisi üzerinde ve imara aykırı olarak yapılan 8 kaçak yapı yıkıldı. Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, "Çatalca'da hiçbir şekilde kaçak yapı yaptırmayacağız" dedi.

Çatalca'da kentsel dönüşüm için ilk yıkım yapıldı!

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, vatandaşlara yerinde ve gönüllü kentsel dönüşüm müjdesi verdi. İlçedeki ilk yıkım Mesut Üner’in takibinde yapıldı. 

Çatalca'daki 19 kaçak yapı yıkıldı!

Çatalca Belediyesi ekiplerinin çalışmalarının ardından, Hazine arazilerinin üzerinde imara aykırı şekilde inşa edilen 19 kaçak yapı yıkıldı.

Çatalca'daki kaçak yapılar yıkıldı!

Çatalca Belediyesi ekiplerinin çalışmaları sonucunda, 19 kaçak yapının yıkımı gerçekleştirildi.

Çatalca İhsaniye'de 50 yıldır beklenen köprünün yapımı başladı!

Çatalca İhsaniye mahalllesinde 50 yıldır istediği köprünün yapılmasını sağlayan Belediye Başkanı Mesut Üner, köprünün yapım aşamalarıyla yakından ilgileniyor. 

Çatalca Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

“Daha Çok Yeşil” anlayışı kapsamında TOKİ tarafından Çatalca'da yapılacak olan Çatalca Millet Bahçesi'nin ihalesi dün yapıldı.

Colorist Panorama'da 1+1'ler 199 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

CFR Yapı imzası tarafından İstanbul'un Şile ilçesinde yükselen Colorist Panorama projesinde yeni yıla özel fırsatlar devam ediyor. Projede fiyatlar 199 bin TL'den başlıyor.

Colorist Panorama Şile'de 1+1'ler 199 bin TL'ye!

CFR Yapı imzasıyla İstanbul'un Şile ilçesinde hayata geçirilen Colorist Panorama projesinde yeni yıl fırsatları devam ediyor. Projede 60 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.

CFR Yapı Çatalca Projesi Haberi

CFR Yapı Çatalca Projesi


Şile'de Colorist Şile projesini hayata geçiren CFR Yapı, İstanbul'da Silivri, Çatalca ve Şile'de yeni konut projelerine hazırlanıyor. CFR Yapı Şile projesinde 150 konut olacak. Alaçatı konseptinde planlanan projenin, Ekim ayında satışa sunulması hedefleniyor.


CFR Yapı'nin Silivri ve Çatalca'da ahşap olarak tasarlanan konut projeleri inşa edecek. Silivri ve Çatalca projesinin yapılması 1-2 seneyi bulacak.



Colorist Şile 2.etapta 72 konut


Colorist Şile'nin satışlarına devam eden CFR Yapı, 72 konutluk Colorist Şile 2.etabı iki ay sonra satışa çıkaracak. Haziran 2018 yılında teslim edilecek olan  Colorist Şile projesinde fiyatlar 199 bin TL'den başlıyor. 



*Haberde kullanılan görsel Colorist Şile projesine aittir.


Tel: 0216 359 76 44

Web: http://cfryapi.com/

Gülcihan...