20 / 04 / 2024

CFR Yapı Colorist Şile

CFR Yapı Colorist Şile

CFR Yapı Colorist Şile, mimari projesinin patent haklarını aldı. Projenin gördüğü yoğun ilgiden dolayı ikinci etap çalışmaları da hızlandı..

Colorist Şile 2. Etap yolda!

Satışa çıktığı ilk günden bu yana büyük ilgi gören Colorist Şile'de son birkaç daire alıcısını bekliyor. 189 bin liradan başlayan fiyatlarla satılan Colorist Şile, 50 ay sıfır faiz imkanıyla yatırımcısının işini kolaylaştırıyor.

Colorist Şile’de teslimler 2018'de yapılacak!

CFR Yapı’nın ilk projesi olan Colorist Şile’de konutların yüzde 40’ı sahiplerini buldu. Kısa bir süre önce satışa çıkan Colorist Şile, çocuklu ailelerin tüm dikkatlerini üzerine çekti.

Colorist Şile'de 1+1 daireler 175 bin liraya!

CFR Yapı imzası ile hayata geçirilen Colorist Şile'de lansmana özel 40 aya kadar vade imkanı sunuluyor. Projede teslimlerin en geç 24 ay sonra yapılması planlanıyor..

Colorist Şile'de lansmana özel 40 aya varan vade imkanı!

Colorist Şile'de lansmana özel 40 aya kadar vade imkanı ile yüzde 30 peşinatla ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Projede satılık daire fiyatları 175 bin TL'den başlıyor..

Colorist Şile'de 350 bin liraya 3+1!

İlk etap için 20 milyon lira, ikinci etap için ise 38 milyon liraya mal olması beklenen Colorist Şile'de teslimlerin Mayıs 2018'de yapılması planlanıyor. Fiyatlar 175 bin TL'den başlıyor..

Colorist Şile satışa çıktı! 175 bin TL'ye!

Emlak sektörünün yeni oyuncularından CFR Yapı, konut sektörüne Colorist Şile ile giriyor. Çocuklu aileleri kendi çocukluklarındaki hayatı yaşamaya davet eden CFR Yapı, Colorist Şile'yi satışa çıkardı.

Colorist Panorama'da 1+1'ler 199 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

CFR Yapı imzası tarafından İstanbul'un Şile ilçesinde yükselen Colorist Panorama projesinde yeni yıla özel fırsatlar devam ediyor. Projede fiyatlar 199 bin TL'den başlıyor.

Colorist Panorama Şile'de 1+1'ler 199 bin TL'ye!

CFR Yapı imzasıyla İstanbul'un Şile ilçesinde hayata geçirilen Colorist Panorama projesinde yeni yıl fırsatları devam ediyor. Projede 60 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.

Colorist Panorama Şile'de 199 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

CFR Yapı imzası taşıyan Colorist Panorama projesinde 60 ay 0 faiz imkanı sunuluyor. Projede daire fiyatları 230 bin TL'den 199 bin TL'ye düştü.

Şile Colorist Panorama'da 60 ay 0 faiz fırsatı!

CFR Yapı tarafından Şile'de yükselen Colorist Panorama'da yeni yıl fırsatları devam ediyor. Projeden 60 ay 0 faiz fırsatıyla ev sahibi olunabiliyor.

Şile Colorist Panorama'da fiyatlar 199 bin TL'den başlıyor!

CFR Yapı imzasıyla Şile'de hayata geçirilen Colorist Panorama projesinde lansman öncesi fırsatlar sürüyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde daireler yer alıyor.

Colorist Panorama'da 1+1'ler 199 bin TL'ye!

CFR Yapı imzasıyla hayata geçirilen Colorist Panorama'da ev sahibi olmak isteyenlere önemli fırsatlar sunuluyor. Projede fiyatlar 199 bin TL'den başlıyor.

Colorist Panorama'da 60 ay 0 faizle ev sahibi olma fırsatı!

CFR Yapı tarafından inşa edilen Colorist Panorama'da ev sahibi olmak isteyenlere birçok fırsat sunuluyor. Projede 10 daire 230 bin TL yerine 199 bin TL'den satılıyor.

Colorist Panorama'da 199 bin liraya ev sahibi olma fırsatı!

CFR Yapı tarafından hayata geçirilen Colorist Panorama'da 10 daire 230 bin TL yerine 199 bin TL'den alıcılarını bekliyor. Projede 60 ay 0 faizle ev sahibi olunabiliyor...

Colorist Panorama'da 199 bin liradan başlayan fiyatlar!

Şile'de yeni yapılan devlet hastanesinin yakınında yükselen Colorist Panorama'da yılbaşına özel hazırlanan kampanya kapsamında 199 bin TL'den başlayan fiyatlarla ev sahibi olunabiliyor...

Colorist Panorama'da yılbaşına özel fiyatlar!

"Yatırımınızı çocuğunuza yapın. Bir ev alın, hem siz kazanın, hem çocuğunuz eğlensin." sloganı ile basına tanıtılan Colorist Panorama Şile'de yılbaşına özel fiyat avantajı sunuluyor...

Colorist Panorama kampanyalı fiyatlar!

CFR Yapı imzası ile İstanbul Şile'de konumlandırılan Colorist Panorama'da 7 blokta 49 daire yükseliyor. Projede lansman öncesi kampanya sunuluyor...

Colorist Panorama'da lansman öncesi 199 bin liraya!

CFR Yapı imzası ile İstanbul Şile'de inşa edilen Colorist Panorama'da lansman öncesi 10 daireye özel kampanya hazırlandı. Projede daireler 199 bin liradan alıcılarını bekliyor...

Colorist Panorama'da 10 daireye özel kampanya!

CFR Yapı imzası ile İstanbul'un Şile ilçesinde hayata geçirilen Colorist Panorama'da 10 daireye özel kampanya hazırlandı. Projede kampanyaya özel fiyatlar 199 bin TL'den başlıyor...

CFR Yapı Colorist Şile Haberi

CFR Yapı Colorist Şile

Mayıs 2016’da İstanbul Şile’de satışa sunulan ve kısa sürede yoğun ilgi gören “Colorist Şile”, konsepti ile kısa sürede yoğun ilgi görmüştü. Mimari özellikleri, geliştirdiği özel konsepti ve ilk kez bir konut projesinde uygulanacak olan sosyal donatı alanlarıyla sıradan bir konut projesi olmaktan çıkan “Colorist Şile” mimari projesinin patent haklarını geçtiğimiz günlerde aldı. 



Firma yetkilileri, projenin gördüğü yoğun ilgiden dolayı ikinci etap çalışmalarına hız verdi. “Colorist Şile” ikinci etab’ ın yaz döneminde satışa çıkması planlanıyor. 1+1 ve 2+1 Teras dairelerin tükenmesi sebebi ile bekleyen ailelere öncelik verileceği ve lansmandan önce toplanacak ön taleplerle yaz döneminde yüzde kırk seviyelerinde satış olacağı firma yetkililerince öngörülüyor.



CFR Yapı, patenti alınan “Colorist” mimarisi ile İstanbul’un çeşitli bölgelerinde de projeler inşa etmeye hazırlanıyor. Projeye uygun...