26 / 04 / 2024

Çiçekler Kenstsel Dönüşüm kimin

Çiçekler Kenstsel Dönüşüm kimin

Çiçekler Kenstsel Dönüşüm Çözümleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Çiçek tarafından kuruldu.

Depremler konut sektörünü kökten değiştirdi! Kentsel dönüşüm hız kazandı!

6 Şubat Kahramanmaraş depremleri konut sektörünü kökten değiştirdi. Depremler, özellikle kentsel dönüşümün önemini bir kez daha gözler önüne serdi. 

Murat Kurum'dan 600 bin konut için dönüşüm sözü!

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada 1,5 milyon TL'lik destek sağlanacağını söylerken, 600 bin konut için de dönüşüm sözü verdi.

Maltepe Belediye'sinden 6 mahalle için kentsel dönüşüm müjdesi! 2 ilave kat artışı verilecek!

Maltepe Belediyesi resmi sosyal medya hesabı X'ten yaptığı açıklamada, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 6 mahalle için  2 ilave kat artışı verileceğinin müjdesini açıkladı.

89 kişiye mezar olan Galeria Sitesi için 'yerinde dönüşüm' başvurusu yapıldı!

Diyarbakır'da 6 Şubat'taki ilk depremde 1 bloku yıkılarak 89 kişinin yaşamını yitirdiği, diğer 3 bloku da kontrollü yıkılan Galeria Sitesi'nin mülk sahipleri geriye kalan 6 dönümlük arazi için yerinde dönüşüm kararı alarak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü'ne dilekçe verdi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz kentsel dönüşüm için rantsal dönüşüm diyenlere seslendi! İnsanımızın canıyla oynuyorlar!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, kentsel dönüşüm için 'rantsal dönüşüm' diyen kesimlere seslenerek 'insanımızın canıyla oynuyorlar' açıklaması yaptı. 

Veliefendi İşçi Blokları'nda dönüşüm başlıyor!

Zeytinburnu Veliefendi Mahallesi’nde bulunan İşçi Bloklarının kentsel dönüşümü için hak sahiplerinden meydana gelen sözcü bir grup ile yüklenici firma arasında imzalar atıldı.

Hatay Depremzede Derneği'nden yeni kentsel dönüşüm yasası açıklaması: Çok büyük sakıncaları var!

Hatay Depremzede Derneği, yeni kentsel dönüşüm yasası kapsamında çok büyük sakıncalar olduğuna dikkat çekti. İşte o açıklama...

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 4 ilde 65 konut, 83 iş yeri ve 1 otel satışı yapacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı; Ankara, Konya, Diyarbakır ve Samsun'da 65 konut, 83 iş yeri ve 1 otel satışı yapacağını ilan etti.

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği'nden kentsel dönüşüm toplantısı!

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER), üyeleri Sheraton Grand Adana Hotel’de bir toplantı gerçekleştirdi. Söz konusu toplantıda kentsel dönüşüm ele alındı.

Yeni kentsel dönüşüm yasası neleri değiştiriyor ve neleri kapsıyor? Kentsel dönüşüm yasası 12 maddede tüm detaylarıyla!

Evini dönüştürecek binlerce kişi yeni kentsel dönüşüm yasası ile ilgili detaylaro merak ediyor. Peki yeni kentsel dönüşüm yasası neleri değiştiriyor ve neleri kapsıyor? İşte kentsel dönüşüm yasası 12 maddede tüm detaylarıyla!

İstanbul'da kentsel dönüşüm mağdurlarının tek isteği: Tapular verilmeden dönüşüm başlamasın!

İstanbul’da Mahalleliler Birliği’nin çağrısıyla İstanbul Büyükşehir Belediye binası önünde toplanan kentsel dönüşüm mağdurları, tapuları verilmeden kentsel dönüşüm ve planlamanın başlatılmamasını istedi.

Kentsel dönüşüm mağduru olmayın! İşte kentsel dönüşüm sürecinde izlenmesi gereken adımlar

6 Şubat Kahramanmaraş’ta meydan gelen ve 11 ili etkileyen depremler, dayanıksız yapı stoku gerçeğini ortaya çıkarırken İstanbul olmak üzere bir çok şehirde kentsel dönüşüm seferberliği başladı. Ancak bu süreçte mağdur olmamak için dikkat edilmesi gerekiyor. İşte kentsel dönüşüm sürecinde izlenmesi g

Kentsel Dönüşüm kredisinde devlet desteği ne kadar? İşte 10 soruda kentsel dönüşüm kredisi tüm detaylarıyla!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında merak edilen soruları yanıtladı. Peki, Kentsel Dönüşüm kredisinde devlet desteği ne kadar? İşte detaylar...

Çiçekler Kenstsel Dönüşüm kimin Haberi

Çiçekler Kenstsel Dönüşüm kimin

Çiçekler Kenstsel Dönüşüm Çözümleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Çiçek tarafından kuruldu.

Çiçekler Kenstsel Dönüşüm Çözümleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi konuus:
1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethaneinşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak......


Çiçekler Kenstsel Dönüşüm Çözümleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi adres: Seyitnizam Mah.Demirciler Sit. 7.Cd.No.10/10...