18 / 04 / 2024

çiftçiye destek ödemeleri ne zaman 2021

çiftçiye destek ödemeleri ne zaman 2021

Başkan Erdoğan, kabine toplantısının ardından binlerce çiftçiyi ilgilendiren ödemeler hakkında açıklamalarda bulundu. Tarım ve hayvancılığı desteklemek amacıyla çiftçilere ödenen tarımsal destek ödemelerinin tarihi belli oldu...

Bakanlık açıkladı! Çiftçiye şubat sonu 200 milyon TL ödenek!

Tarım ve Orman Bakanlığı, Şubat ayı ödenek ile ilgili açıklama yaptı. Bu süreçte, üreticilere farklı destek ödemeleri ile ilgili olarak açıklamalarda peş peşe yapıldı. O kişilere 200 milyon TÜrk Lirası ile 320 milyon TÜrk Lirası arasında ödenek sağlanacağı duyuruldu.

Çiftçilerin beklediği gün geldi! Tarımsal destek ödemeleri bugün hesaplara yatırılıyor!

Milyonlarca çiftçinin heyecanla beklediği gün geldi. Tarımsal destek ödemeleri bugün çiftçilerin hesaplarına yatırılıyor. 

Aile Bakanlığı 2024 yılı sosyal yardım programını açıkladı! İşte kalem kalem o destek ödemeleri!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, merakla beklenen 2024 yılı yardım programını da açıkladı. İşte kalem kalem o destek ödemeleri...

Çiftçilerin tarımsal destek ödemeleri hesaplara yattı mı? Mazot ve gübre desteği verildi mi 2024?

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından, çiftçilerin tarımsal destekleme ödemeleri peş peşe yatırılıyor. Peki bu ay hangi destekler yattı? Mazot ve gübre desteği verildi mi 2024?  

Hazineye ait 1,3 milyar metrekare tarım arazisi 80 bin çiftçiye kiraladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği, Hazine'ye ait 1,3 milyar metrekare tarım arazisinin 10 yıl süreyle 80 bin çiftçiye kiralandığını duyurdu.

Dar gelirliye 1250 TL müjdesi: Aralık Aile Destek ödemeleri hesaplara yattı mı? 

Aralık ayının gelmesiyle birlikte Aile destek ödemelerinin ne zaman yapılacağı merak ediliyor. Peki, Aralık Aile Destek ödemeleri hesaplara yattı mıi ne zaman yatırılacak? İşte detaylar...

Resmi Gazete'de yayımlandı! Çiftçiye müjde, destek ödemeleri artırıldı!

Hayvancılık destekleri artırıldı. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Tebliğ ile hayvancılıkta verimliliği ve sürdürülebilirliği sağlamaya dair birçok destek kaleminde yüzde 100-150 artış oranı uygulanacak.

Deprem bölgesindeki KOBİ'lerin destek ödemeleri resmen başladı! KOSGEB desteğine başvuran hemen baksın!

KOSGEB'den işletme başına 750 bin TL'ye varan destek ödemeleri hesaplara yatmaya başladı. Deprem bölgesindeki KOBİ'ler için 925 milyon TL'lik finansman aktarılmış oldu. İşte ayrıntılar... 

Bakan Tekin'den destek ödemesi duyurusu! Özel eğitim veren okullara yapılan destek ödemeleri belli oldu!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin tarafından, özel bireylere özel eğitim veren kurumlara bu yıl yapılan destek ödemeleri açıklandı.

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan çiftçilere müjdeli haber! Tarımsal destek ödemeleri bugün hesaplarda! Hemen bakın

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından çiftçilere destek ödemesi müjdesi geldi. Bakanlık, 47 milyon 185 bin liralık tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına geçeceğini duyurdu.

TCKN sonu 0, 2, 4, 6, 8 olanlar dikkat! Evde bakım, aile destek, engelli aylığı yükseliyor? İşte zamlı destek ödemeleri

Her sene ocak ve Temmuz ayları ile birlikte gerçekleşen memur maaş katsayısı artışları sadece memurları değil, toplumda farklı kesimlerin ödemelerini de etkiliyor. Bu ödemelerden biri de sosyal destek ödemeleri. Peki Evde bakım, aile destek, engelli aylığı ne kadar?

Aile Bakanlığının destek ödemeleri için Ekim 2023 müjdesi geldi! Paralar bu tarihte yatırılacak!

Çalışmalarına son sürat devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın Ekim 2023 ödemeleri için müjde geldi. Destek ödemeleri işte bu tarihte hesaplara yatırılacak...

Çiftçilere son dakika müjdesi! 1.4 milyar TL bugün hesaplara yatıyor! Hangi destek için kaç TL ödenecek? 

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, çiftçilere haftanın son gününde destek ödemesi müdjesini verdi. Peki çiftçilere bugün hangi destek ödemeleri yatıyor? İşte ayrıntılar ve Bakan Yumaklı'nın o açıklaması...

çiftçiye destek ödemeleri ne zaman 2021 Haberi

çiftçiye destek ödemeleri ne zaman 2021

Tarımsal faliyetleri desteklemek amacıyla çiftiçilere ödenen mazot ve gübre desteklerinin ödeneceği tarih merak ediliyordu. Başkan Erdoğan'dan açıklama geldi. "Çiftçilerimize gübre destekleriyle ilgili 2 müjde vermek istiyorum" diyerek sözlerine başlayan Erdoğan, İlkbahar döneminde ödemelerin yapılacağını belirtti.

GÜBRE DESTEĞİ ÖDEME TARİHLERİ İÇİN AÇIKLAMA

A Haber'de yer alan habere göre; kabine toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları söyledi; Çiftçilerimize gübre destekleriyle ilgili 2 müjde vermek istiyorum. Gübre desteklerini %100 artışla 2 katına çıkartıyoruz.

Buğday, arpa, çavdar, yulaf gibi hububat ürünlerinde desteği 16 liraya yükseltiyoruz. Organik ve organomineral gübre kullanan üreticilerimize desteği dekara 20 liraya yükseltiyoruz. İlkbahar döneminde hesaplarına yatırılacaktır. Çiftçilerimiz üretmeye devam ettikçe biz de onları desteklemeyi sürdüreceğiz.

TARIMSAL DESTEK ÖDEMELERİ NE ZAMAN YATACAK?

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, tarımsal destek...