26 / 04 / 2024

çiğli ev sahibi cinayeti

çiğli ev sahibi cinayeti

İzmir'in Çiğli ilçesinde kirada oturduğu konutun sahibini bıçakla öldürülen zanlı çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı...

İzmir'de kan donduran ev sahibi cinayeti!

İzmir Çiğli'de ev sahibi Deniz Kanat gürültü yaptığı nedeniyle kiracısı O.H.'yi uyardı. "Dairenin parasını veriyorum, istediğimi yaparım" diyen kiracı, ev sahibini acımasızca öldürdü.

Ev sahibi olmak artık orta gelirli için imkânsız!

Kredi maliyetlerinin artması vatandaşları çok fazla etkilediğini belirten CHP Milletvekili Türker Ateş, "Ev sahibi olmak orta gelirli için de imkânsız hale geliyor.

Kentsel dönüşüme hız katacak yeni sistem! Ev sahibi olma kuralları değişiyor!

Türkiye’nin ilk endüstriyel konut markası Homera, ev sahibi olma kurallarını değiştirerek depreme karşı güvenli yapılarda yaşama imkânı sunuyor.

Kiracı istediği zaman evden çıkabiliyor ama ev sahibi çıkaramıyor: Mağdur ev sahiplerinden barınma hakkı isyanı!

Mağduriyet yaşayan bir ev sahibi de resmi X sosyal medya hesabından "Kiracı istediği zaman sözleşmeyi sonlandırıp evden çıkabiliyor ama sen ev sahibi olarak ne kadar ihtiyacın olursa olsun çıkaramıyorsun" dedi. Peki diğer ev sahipleri ve kiracılar bu duruma ne diyor? İşte o paylaşıma gelen yorumlar

1940 yılında hükümet fakir halkı ev sahibi yapmak için harekete geçmiş!

1940 yılında hükümet, fakir halkın ev sahibi olabilmesi için düğmeye basmış. Vatandaşları ev sahibi yapmak isteyen hükümet belli şartlar dahilinde fakir vatandaşların ev sahibi olmasına destek olmuş. İşte o haber...

Ev sahibi depozitoyu geri vermezse ne yapılabilir? İşte 6 soruda tüm detaylarıyla!

Kiracılar ve ev sahipleri arasındaki sorunlara her geçen gün bir yenisi eklenirken, Kiracının evi tutarken ödediği depozitoyu daireyi boşaltırken geri alamaması da en çok dert yanılan konular arasında yer alıyor. Peki ev sahibi depozitoyu geri vermezse ne yapılabilir?

Milletvekili Deniz Demir: Memur, işçi, emekli bu ülkede artık ev sahibi olamıyor!

CHP Ankara milletvekili Deniz Demir, konut sektörüne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ülkede konut krizi olduğuna dikkati çeken Demir, "Memur, işçi, emekli bu ülkede artık ev sahibi olamıyor" dedi.

Ev sahibi ve kiracı krizi gittikçe büyüyor! İşin içine şimdi de silahlar girdi!

Konut sahibi ve kiracı sorunların gittikçe büyüyor. Bugün Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde ev sahibi ile kiracı arasında kavga çıktı. Kavgada silah sesi duyulması üzerine polis ekipleri harekete geçti.

Kiracı için ev satın almak mümkün değil, ev sahibi içinse kiralar tatmin edici değil!

Son seçimlerden bu yana hemen hemen her şeye yüzde 100'ün üzerinde zam geldi. Bunlardan en önemlisi de kira ve konut fiyatları olurken, artık kiracı için ev satın almak mümkün değil, ev sahibi içinse kiralar tatmin edici değil...

Ev sahibi ve kiracının merak ettiği detay! Kiracı balkonu mutfağa katarsa masraf kiradan düşer mi?

Son zamanlarda ev sahibi ve kiracılar arasında yaşanan anlaşmazlıklar gündemi de meşgul ediyor. Bu kapsamda, kiracıların evlerde yaptıkları bazı tadilatların masrafları ev sahipleri arasında sorun olduğu bilinmekte. Kiracı balkonu mutfağa katarsa masraf kime ait oluyor, işte merak edilen detaylar...

Ev sahibi olan herkesi ilgilendiriyor! Şartları çiğneyenlere 1 milyon lira ceza verilecek!

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına ve bazı kanunlarda değişiklik yapılmasına ilişkin yasa Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre, İzin belgesi almadan turizm amaçlı konutları kiraya verenler ceza alacak. Ev sahibi olan herkesi ilgilendiriyor!

EKMAS Yapı ve ArsaVev'den devrim niteliğinde işbirliği! Arsa yatırımcıları kat karşılığı ile ev sahibi oluyor!

EKMAS Group şirketlerinden EKMAS Yapı, imarlı ve projelendirilmiş arsalar sunan arsaVev ile iş birliği yaparak devrim niteliğinde bir modele imza attı. Arsa yatırımcıları kat karşılığı ile ev sahibi oluyor...

Yurttaştan Meclis'e kira artışı yapan ev sahibi için enteresan talep!

Türkiye Büyük Millet Meclisi, (TBMM) Dilekçe Komisyonuna yurttaşlar tarafından yüzlerce ilginç başvuru gerçekleşti. Bu başvurular arasında en ilginci ise fahiş kira artışı yapan ev sahibi için oldu.

Gayrimenkul yatırımcıları dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmak için kolları sıvadı!

Gayrimenkul yatırımcıları, dar ve orta gelirli ailelerin ev sahibi olabilmesi için yeni projeler geliştirmeye başladı.

çiğli ev sahibi cinayeti Haberi

çiğli ev sahibi cinayeti

Egenin incisi İzmir'de kirada oturduğu konutun sahibini bıçakla öldürülen zanlı tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

Anadolu Ajansı'^nda  yer alan habere göre, İzmir'in Çiğli ilçesinde dünkü cinayetten sonra gözaltına alınan Oktay H (24), Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğindeki işlemlerden sonra adliyeye sevk edildi.

Konutun sahibini bıçakla öldürülen zanlı, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı.

İzmir Çiğli ilçesi Ataşehir Mahallesi 8258 Sokak'ta yer alan 3 katlı binada dün kiracı şeklinde oturan Oktay H. ile aynı binada oturan ev sahibi Deniz Kanat (43) arasında gürültü sebebiyle bıçaklı kavga çıkmış, iki tarafın da yaralandığı olaydan sonra Kanat, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti.
 

İzmir'de kan donduran ev sahibi...