29 / 03 / 2024

Cihan Müteahhitlik İnşaat nerede

Cihan Müteahhitlik İnşaat nerede

Cihan Müteahhitlik İnşaat Temizlik Hırdavat Elektrik Plastik Maddeler Üretim Ve Ticaret A.Ş. bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Yılmaz tarafından kuruldu. 

Srf Müteahhitlik İnşaat Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Srf Müteahhitlik İnşaat Otomotiv Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Rıdvan Altin tarafından kuruldu.

Lego Müteahhitlik İnşaat Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Lego Müteahhitlik İnşaat Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Aren Papazyan tarafından kuruldu.

M. Çetin İnşaat, deprem sonrası toplu konut yapıyor

Güneydoğu Anadolu’daki kamu yatırımlarında rol oynayan müteahhitlik firmalarından M. Çetin İnşaat, deprem afetinden sonra Şanlıurfa’daki yükselen yeni konut ihtiyacına yanıt vermek üzere toplu konut projelerine yöneldi. Firma, ilk etapta Maşuk’ta 180 daire ve 30 dükkan inşa edeceğini bildirdi.

Temur Kardeşler Müteahhitlik İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Temur Kardeşler Müteahhitlik İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Temur tarafından kuruldu.

Ayr Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayr Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Davut Ayrangöl tarafından kuruldu.

Seçkin Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seçkin Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 20 milyon TL sermaye bedeli ile Zülküf Akpınar tarafından kuruldu.

Mek Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mek Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Kaçmaz, Hüseyin Kaçmaz ve Murat Sincar ortaklığında kuruldu.

Adr Müteahhitlik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adr Müteahhitlik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Aydar tarafından kuruldu.

Esdo Müteahhitlik İnşaat Proje Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Esdo Müteahhitlik İnşaat Proje Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Esdo Müteahhitlik İnşaat Proje Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beylikdüzü'nde yapıldı. 

Ede Dekor Mimarlık Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ede Dekor Mimarlık Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Tatar tarafından kuruldu.

Harmancı Geri Dönüşüm Ambalaj İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Harmancı Geri Dönüşüm Ambalaj İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Lütfi Batkitar tarafından kuruldu.

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş kuruldu!

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ece Altintaş ve Havva Ceyhan ortaklığında kuruldu.

Aslanlar Müteahhitlik Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslanlar Müteahhitlik Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Arslan tarafından kuruldu.

Cihan Müteahhitlik İnşaat nerede Haberi

Cihan Müteahhitlik İnşaat nerede

Cihan Müteahhitlik İnşaat Temizlik Hırdavat Elektrik Plastik Maddeler Üretim Ve Ticaret A.Ş. bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Yılmaz tarafından kuruldu. 

Cihan Müteahhitlik İnşaat Temizlik Hırdavat Elektrik Plastik Maddeler Üretim Ve Ticaret A.Ş. konusu:
TEMİZLİK HİZMETLERİ a. Yurt içinde ve yurt dışındaki tüm özelve resmi kuruluşların, belediyelerin, toplu konut ve sitelerin, sanayi ve tarım fabrikalarının, plaza ve iş merkezlerinin iç mekan ve dış çevre temizliği ile cadde, sokak temizliği ve çöp toplama hizmetlerini yapmak, çöp imha ve arıtma-ayıklama tesisleri kurmak. b. Her türlü temizlik madde ve malzemeleri ile temizlik makinelerini almak, satmak,iç ve dış ticaretini yapmak, bayilik, mümessillik vb c. Her türlü ev, işhanı, bina, iş merkezi, otel, toplu konut, resmi ve özel hastanelerin, her türlü açık...