02 / 05 / 2024

çıldır havaalanı son durum

çıldır havaalanı son durum

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Aydın için yatırım önceliğinin Çıldır Havaalanı olduğunu belirterek, "Çıldır'ın 2018 yatırımlarına alınması için Ankara'da yoğun mesai harcıyoruz" dedi.

Aydın Çıldır Havaalanı 2019'a kadar şekillenecek!

AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, AK Parti Genel Merkezi’nin görevlendirmesiyle gittiği Avrupa’da ‘Başkanlık ve Yeni Anayasa hakkındaki bir dizi sempozyuma katıldıktan sonra ayağının tozuyla yurda döner dönmez Aydın ile ilgili müjde verdi.

Aydın'a yapılacak yatırımlarda öncelik Çıldır Havaalanı'nın!

Aydın için beklenen yatırımların gerçekleşeceğini belirten AK Parti Milletvekili Mustafa Savaş, hükümetin kente yapacağı yatırımlarda önceliğin Çıldır Havaalanı'nın ulaşıma açılmasının olacağını söyledi.

Aydın yatırımlarında öncelik Çıldır Havaalanı'nın!

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, AK Parti hükümetinin kente yapacağı yatırımlarda önceliğin Çıldır Havaalanı'na verileceğini söyledi.

Türkiye konut fiyat artışında 4 yıldır zam şampiyonu!

CHP eski Genel Sekreteri Gürsel Tekin, konut fiyat artışı ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu ve "Konut fiyat artışlarında son dört yıldır dünya birincisiyiz" dedi. İşte o rakamlar...

Konyalıların 19 yıldır beklediği metro projesinde son dakika! 'Çin kredisi' engeli aşıldı! İnşaat çalışmaları başlıyor

19 yıldır Konya'nın gündeminde olan Konya metro projesi ile ilgili son dakika açıklaması geldi.  AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan kanuni süreçlerin başlaması ile inşaatın başlayacağını açıkladı.

Demire gelen zam inşaat sektörüne yıldırım gibi düştü! Demir fiyatları fırladı! 30 Ekim 2023 demir fiyat listesi

Son dönemlerde gelen indirimlerle düşüşe geçen demir fiyatları bugün gelen zamla sarsıldı. Demire gelen zam inşaat sektörüne adeta yıldırım gibi düştü. İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir kaç lira? 30 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

'Coğrafya kaderdir' diyen Binali Yıldırım'dan yüksek enflasyon itirafı: Son yılların en yüksek düzeyinde

Türkiye İstatistik Kurumu'na (TÜİK) göre yıllık yüzde 78,62, bağımsız Enflasyon Araştırma Grubu'na (ENAGRUP) göre ise yıllık 175,55’e yükselen enflasyon için Binali Yıldırım'dan dikkat çeken bir itiraf geldi. Yıldırım, 'Coğrafya kaderdir' diye konuştuktan sonra enflasyonun son yılların en yüksek düz

Binali Yıldırım'ın İstanbul projeleri 2019!

AK Parti adayı Binali Yıldırım, kampanyanın son gününde İstanbulluları sevindirecek büyük müjdeyi verdi. İşte Binali Yıldırım'ın İstanbul projeleri 2019...

Binali Yıldırım İstanbul için hedeflerini anlattı!

TBMM Başkanı ve AK Parti Büyükşehir adayı Binali Yıldırım, İstanbul için hedeflerini anlattı. Yıldırım, ''Raylı sistemde geç kalmışız. Son projelerin tamamlanmasıyla 450 km'nin üzerine çıkacak'' şeklinde konuştu. 

Bursa Yıldırım Bayezid Gençlik Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

İlçedeki çalışmalarına son sürat devam eden Yıldırım Belediyesi, Yıldırım Bayezid Gençlik Merkezi'nin inşaatını tamamlıyor.

Bursa Yıldırım'daki kreş binası tamamlandı!

Kentteki eğitim yatırımlarına son sürat devam eden Yıldırım Belediyesi, Millet Mahallesi'ndeki kreş binasını tamamladı.

Bursa Yıldırım'a yeni aile sağlığı merkezi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım'a yeni bir aile sağlığı merkezi kazandırdı.

Yıldırım Bayezid Gençlik Merkezi’nin inşaatı başladı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Yıldırım Belediyesi, ilçede hayata geçirdiği Yıldırım Bayezid Gençlik Merkezi’nin inşaatına başladı.

Bursa Yıldırım'da kaçak binalar yıkılıyor!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde kentsel dönüşüm hızla devam ediyor. Plansız yapılaşmaya son vermeyi hedefleyen Yıldırım Belediyesi, kaçak yapıları tek tek yıkıyor.

İzmir'e 'Binali Yıldırım Millet Bahçesi' müjdesi!

İzmir Kemalpaşa'da açılması planlanan millet bahçesine son başbakan, TBMM Başkanı Binali Yıldırım'ın adı verilecek.

Binali Yıldırım dönemindeki mega projeler!

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nde "Başbakanlık" yürürlükten kaldırıldı. Son başbakan Binali Yıldırım döneminde, dünyadaki 10 büyük projeden 6'sı Türkiye'de gerçekleştirildi.

çıldır havaalanı son durum Haberi

çıldır havaalanı son durum


AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Aydın için yatırım önceliğinin Çıldır Havaalanı olduğunu belirterek, "Çıldır'ın 2018 yatırımlarına alınması için Ankara'da yoğun mesai harcıyoruz" dedi.

Çıldır Havaalanı'nın yolcu taşımacılığına açılmasıyla ilgili geçen seçim kampanyasında AK Parti olarak verdikleri taahhüdün arkasında olduklarının altını çizen Savaş, şunları söyledi:


"Aydınlıların 60 yıllık hayalini biliyoruz. Bu hayali AK Parti olarak gerçekleştireceğimizin taahhüdünü seçim kampanyalarında milletvekili adaylarımızla birlikte verdik. Bu taahhüdü yerine getirmek bizim boynumuzun borcu. Aydın'ın yatırım önceliği Çıldır Havaalanı. Çıldır'la ilgili Ulaştırma, Habercilik ve Denizcilik Bakanlığı yetkilileri fizibilite çalışmalarını tamamladı. THY'ye ait Uçuş Okulu'nun etkilenmeyeceği şekilde mevcut pistin yanına yeni bir pist yapılması gündemde. Aydın'ın gelişen yapısına uygun büyüklükte uluslararası bir havaalanı için çalışmalar devam ediyor. 2017 yatırım programında Çıldır yer almıyor. Fakat AK Parti...