26 / 04 / 2024

Çilek Mobilya güney korede mağaza mı açtı

Çilek Mobilya güney korede mağaza mı açtı

Çilek, Çin ve Tayvan'da açtığı konsept mağazalardan sonra Güney Kore pazarına da girdi. Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, Seul'deki tüketicilerin genel olarak ürünlerin kalitesine ve markanın bilinirliğine önem verdiğini belirtti.

Çilek Mobilya'da indirimlerine 2016'da da devam edecek!

Çilek Mobilya'dan yapılan açıklamaya göre, firmanın yoğun ilgi gören indirim kampanyası, Ocak 2016'da da devam edecek. Çilek Mobilya'da birçok üründe yüzde 40'a varan indirim oranları bulunuyor.

Çilek Mobilya, sağlık ve güvenliği ön planda tutuyor!

Çilek mobilya, bebek, çocuk ve gençlerin kullanımı için tasarlanan ürünlerin güvenlik açısından risk barındırmaması ve kullanılan malzemelerin sağlığa zararlı olmaması gerektiği konusunda aileleri uyarıyor.

Çilek Mobilya, Valencia'da ikinci mağazasını açtı!

Çilek Mobilya tarafından yapılan açıklamaya göre, Çilek’in Valencia’da açtığı ikinci mağazası şehrin en işlek caddelerinden olan Tres Cruces üzerinde yer alıyor.

Çilek Mobilya Dubai Index Fuarı'na katıldı!

Çilek, Dubai Index Fuarı'nda yenilikçi ve tematik ürünlerini ziyaretçileriyle buluşturdu. Çilek Mobilya'dan yapılan açıklamaya göre, şirket, mobilya sektörünün performansının ve ihracat gücünün sergilendiği Dubai Index Fuarı'na katıldı.

Çilek Mobilya, Ev&Stil Fuarı'nda ilgi gördü!

Çilek Mobilya, renkli modelleriyle fuara gelen yerli ve yabancı ziyaretçilerin beğenisini kazandı.Bursa Tasarım ve İnovasyon Buluşmaları çerçevesinde gerçekleşen fuarda, Çilek odaları ilgi gördü.

Çilek Mobilya'da kampanya Mayıs ayında da devam ediyor!

Çilek Mobilya, mart ve nisan aylarında uyguladığı indirim kampanyasının yoğun ilgi görmesi sebebi ile mayıs ayı boyunca da yüzde 50’ye varan indirim kampanyası sunuyor.

Çilek Mobilya Katar'da mağaza açtı!

Çilek Mobilya'dan yapılan açıklamaya göre, şirket, açtığı konsept mağazalarla yurt dışında büyümeye devam diyor. Katar'da ilk mağazasını açan Çilek Mobilya, yurt dışı mağaza sayısını 258'e çıkardı.

Çilek Mobilya Kolombiya'da 3. mağazasını açtı!

Çilek, Güney Amerika ülkelerinden olan Kolombiya’da, üçüncü mağazasını açtı. 66 ülkede 444 satış noktasına ulaşan markanın konsept mağazalarının en yenisi Kolombiya’da açtığı mağaza oldu.

Çilek Mobilya şikayet yönetimi ödülü aldı!

Çilek Mobilya, şikayet yönetimi konusunda en iyi mobilya markası seçildi. Çilek Mobilya, 10 farklı sektörde faaliyet gösteren 250'den fazla marka arasında Şikayet Yönetimi'ni en başarılı gerçekleştiren mobilya markası olarak ödüllendirildi.

Çilek Mobilya Güney Kore pazarına girdi!

Çilek, Çin ve Tayvan'da açtığı konsept mağazalardan sonra Güney Kore pazarına da girdi. Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, Seul'deki tüketicilerin genel olarak ürünlerin kalitesine ve markanın bilinirliğine önem verdiğini belirtti.

Güney Kıbrıs'taki Tahtakale Cami 51 yıl sonra yeniden ibadete açıldı!

Güney Kıbrıs'ta 1963 yılında ibadete kapatılan Tahtakale Camisi törenle ibadete açıldı ve KKTC Din İşleri Başkanı Atalay 51 yıl aradan sonra camide ilk namazı kıldırdı.

Türkiye'de ev alacakların yüzde 33'ü güney cephe arıyor!

Hurriyetemlak.com'un araştırmasına göre; Türkiye'de ev arayanların yüzde 33'lük kısmı 'güney cephe'li ev ilanlarına bakıyor. Güneş ışığını her daim alan, kışın soğuğunu pek hissettirmeyen güney cepheli evler özellikle ısınma masraflarını düşürüyor..

Güney Kore'de yaşlı bakımevinde yangın çıktı!

Güney Kore'nin güneyinde yaşlıların kaldığı bakımevinde çıkan yangında 1'i hemşire 21 kişinin yaşamını yitirdiği bildirildi. Gece yarısından sonra çıkan yangında 6 kişinin de ağır yaralandığını açıklandı...

Çilek Mobilya güney korede mağaza mı açtı Haberi

Çilek Mobilya güney korede mağaza mı açtı


Çilek Mobilya, Güney Kore'nin başkenti Seul'de 40 zincir mağaza içinde yer alarak, Güney Koreli çocuklarla buluştu. 


Seul'ün en ünlü zincir mağazaları Lotte Department Store, Hyundai Department Store, Shinsegae Department Store, Galleria Department Store, AK Department Store ve I-Park Mall'da satışa sunulan "BiTurbo" ve "Black Pirate" çocuk odaları, genel tüketim eğilimleri, kalite ve marka odaklılık olan Güney Koreli ebeveynlerin ve çocukların beğenisine sunuldu. 


Açıklamada görüşlerine yer verilen Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, Seul'deki tüketicilerin genel olarak ürünlerin kalitesine ve markanın bilinirliğine önem verdiğini belirtti. Talha Çilek, Çilek Mobilya olarak pazara girdikleri anda benimsendiklerini ve ilgi gördüklerini ifade...