19 / 04 / 2024

çilek mobilya kampanya

çilek mobilya kampanya

Bebek, çocuk ve genç odası kategorisindeki tematik ürünleriyle ailelerin ve çocukların beğenisini kazanan Çilek’te indirim rüzgarı devam ediyor.

Çilek bebeklerin sağlıklarına özen gösteriyor!

Türkiye’nin önde gelen bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, renkli ve eğlenceli bebek ürünleriyle bebeklerin sağlıklarına ebeveynleri kadar özen gösteriyor.

Çilek 23 Nisan’da çocuklara hayallerindeki odaları hediye ediyor!

Tematik odalarıyla ailelerin ve çocukların beğenisini kazanan Çilek, rengarek ve eğlenceli serileriyle çocukların gönlünü fethediyor. Miniğini sevindirmek isteyen aileler 23 Nisan’da onlara hayallerindeki odaları hediye ediyor.

Çilek'in ilgi gören kampanyası Mayıs'ta da devam ediyor!

Bebek, çocuk ve genç odası denince akla gelen ilk marka olan Çilek, First Class, Champion Racer ve Carbeds adı verilen üç yeni ürün serisini lansmana özel fiyat ayrıcalıklarıyla satışa sunuyor.

Çilek Mobilya'dan 23 Nisan kampanyası!

Bebek, çocuk ve genç odası denince akla gelen ilk marka olan Çilek, First Class, Champion Racer ve Carbeds adı verilen üç yeni ürün serisini lansmana özel fiyat ayrıcalıklarıyla satışa sunuyor.

Çilek Mobilya'dan mayıs kampanyası!

Çilek Mobilya, mayıs ayını özel bir indirim kampanyası ile karşılayan Çilek, birbirinden şık ve eğlenceli tasarımlarını, yeni bebeği olanlara ya da çocuğunun odasını yenilemek isteyenlere fırsatlar ve uygun ödeme seçenekleriyle sunuyor...

Çilek Mobilya bayram kampanyası yapıyor!

Çilek Mobilya, birbirinden özgün ve fonksiyonel tasarımlarını kalite, güvenlik ve doğru fiyatla buluşturarak, çocuk odalarında bayram kampanyası yapıyor. Çilek, bayramda çocuk odalarına özel mobilyaları cazip fiyatlarla kullanıcıların beğenisine sunuyor.

Çilek, çocuklara karne hediyesi yüzde 40 indirim sunuyor!

Çilek'te bebek, çocuk ve genç odaların tüm mağazalarda iki ay boyunca geçerli olacak yüzde 40’a varan “Özel Ürünlerde İndirim” kampanyası başlattı

TEB ile mobilya alışverişlerinden karlı çıkın! TEB’ten dev kampanya!

TEB birbirinden farklı kampanyalarına devam ediyor. Onlardan biri de mobilya ve yapı alışveriş harcamalarında yaptığı kampanya. Peki, kampanyaya nasıl başvurabilirsiniz? Kampanya ayrıntıları neler? İşte giyim ve aksesuar kampanyasına dair detaylar!

2 gün sonra bitecek yüzde 10 indirimi kaçırmayın! Doğtaş Mobilya 17 Eylül 2022 fiyat listesi..

Doğtaş Mobilya, muhteşem bir kampanya ile yeni sezona merhaba diyor. Yeni sezon lansmanında koltuk takımlarında, yatak odası takımlarında ve yemek odası takımlarında fiyatlarda anında yüzde 10 indirim mağazalarda yerini aldı. İşte indirimli fiyatıyla Doğtaş 17 Eylül 2022 fiyat listesi…

Çilek Mobilya’nın fırsat ürünlerini kaçırmayın! Çilek Mobilya 8 Ağustos 2022 fiyat listesi..

Artan hammadde fiyatlarıyla birlikte, yeni mobilya almak ve ya yenilemek çok zorlaştı. Zamlanan fiyatlardan şikayetçi olan vatandaş kaliteli ve uygun fiyatlı mobiya arayışında. Işte haberimiz onlar için. 8 Eylül 2022 Çilek mobilya fiyat listesi...

Çilek Mobilya Avustralya’da 3 mağaza daha açacak!

Hemen her ülkede olduğu gibi Avustralya’da da Türk girişimciler var. Bunlar daha çok turizm, yeme-içme ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteriyorlar.

Evgör Mobilya’dan akıllı yılbaşı kampanyası!

Evgör Mobilya, 31 Aralık’a kadar geçerli olacak kampanya ile, seçili düğün paketlerinden herhangi birini satın alan müşterilerine, akıllı köşe mutfak takımı hediye ediyor.

Kelebek Mobilya’da büyük kampanya!

Türkiye'de modüler mobilya denildiğinde akla gelen ilk marka olan Kelebek Mobilya; ‘sade’, ‘fonksiyonel’ ve ‘modüler’ konseptiyle ortaya çıkardığı yeni koleksiyonlarını kaçırılmaz fırsatlarla sunuyor.

Satvet Çiftçi'nin oğlu Sinan Çiftçi evlendi!

Çilek Mobilya'nın varisi, ünlü modacı Selma Çilek ile gayrimenkul zengini Satvet Çiftçi'nin oğlu Sinan Çiftçi, önceki gün Four Seasons'ta görkemli bir törenle vuslata erdi.

Çilek Mobilya, Kilis'te mağaza açtı!

Avrupa’nın yanı sıra Anadolu’nun her köşesinde yatırımlarına hızla devam eden Çilek, daha çok çocuk Çilek’le büyüsün diye 175. Mağazasını Kilis’te açtı.

Çilek Mobilya Kenya'da mağaza açtı!

Farklı coğrafyalardaki satış noktalarını artırıp daha çok çocuğa ulaşmayı hedefleyen Çilek, Afrika’daki son satış noktasını Kenya’nın başkenti Nairobi’de açtı. Çilek, iki satış noktasının da yolda olduğunu müjdeledi

Çilek Mobilya, Bratislava’da mağaza açtı!

Bebek, çocuk ve genç odası kategorisinde, tematik ürünleriyle büyük beğeni kazanan marka Çilek, yurt içi ve yurt dışındaki büyümesini sürdürüyor. 2015 yılında yurt dışında 20 mağazaya imza atan Çilek, son olarak Slovakya’nın Bratislava'da mağaza açtı.

Çilek Mobilya, İSMOB 2016 Fuarı'nda ziyaretçileriyle buluştu!

Bebek, çocuk ve genç odası kategorisinde bir dünya markası olan Çilek, bu yıl 12-17 Ocak tarihlerinde gerçekleşecek İSMOB fuarının yeni adresi TÜYAP’ta ziyaretçileriyle buluştu

Çilek Mobilya'da indirimlerine 2016'da da devam edecek!

Çilek Mobilya'dan yapılan açıklamaya göre, firmanın yoğun ilgi gören indirim kampanyası, Ocak 2016'da da devam edecek. Çilek Mobilya'da birçok üründe yüzde 40'a varan indirim oranları bulunuyor.

Çilek Mobilya, İSMOB 2016 fuarına katılacak!

Çilek'ten yapılan açıklamaya göre, dünyanın dört bir tarafından, 500'den fazla seçkin mobilya firmasını ağırlayacak İSMOB 2016, yine Türk mobilya sektörünün dünyaya açılan kapısı olmaya hazırlanıyor.

çilek mobilya kampanya Haberi

çilek mobilya kampanya

Tematik odalarıyla ailelerin ve gençlerin beğenisini kazanan Çilek, Temmuz ayı boyunca sürecek kampanyasıyla, çocukların sağlığını ve konforonu her şeyin önünde tutan ebevynelerin yüzünü güldürmeye tüm hızıyla devam ediyor.


Yeni kampanyasıyla Çilek, Active, Moca, Racecup, Flora Standart Modüller, Romantic Standart Modüller ve Baby Cotton gibi serilerini, çok cazip fiyatlarla ebeveynlerin beğenisine sunuyor. Ayrıca Çilek, okula dönüş alışverişlerinin en önemli ayağı olan çalışma masaları ve ünitelerine sağladığı ek indirimlerle de ebeveylerin yanında olduğunu bir kez daha gösteriyor. 


Yalnızca stoklarla sınırlı olan kampanya kapsamında Çilek, takipçilerine cilek.com ve mağazalarından yapacağı akıllı ürün alışverişinde de Soundmax kulaklık hediye...