19 / 04 / 2024

ÇİMSA Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir

ÇİMSA Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir

ÇİMSA Genel Müdürü Mehmet Hacıkamiloğlu, bu göreve 01 Temmuz 2006'da atandı. Mehmet Hacıkamiloğlu, ÇİMSA'da çalışmaya 2001 yılında başladı. Peki Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? İşte Mehmet Hacıkamiloğlu'nun biyografisi...

Emlakçılar Odası Başkanı Hacıoğlu'ndan ev sahibi kiracı kavgaları için flaş açıklama! Her şeyin suçlusu yüzde 25 sınırı!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu ev sahibi kiracı kavgaları ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Hacıoğlu yaptığı açıklamada her şeyin suçlusunun yüzde 25 sınırı olduğunu söyledi.

Tellioğlu Group Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Group Yapı Anonim Şirketi Kadıköy'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Avni Tellioğlu ve Mehmet Emin Tellioğlu ortaklığında kuruldu.

Burak Hacıvelioğlu Mimarlık Hizmetleri Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burak Hacıvelioğlu Mimarlık Hizmetleri Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Hacıvelioğlu tarafından kuruldu.

Levent Hacıislamoğlu kimdir? SPK’da hangi alanda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Levent Hacıislamoğlu kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hazine Müsteşarlığı ve SPK’da hangi görevlerde yer aldı? İdealist GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Levent Hacıislamoğlu ile ilgili merak edilen her şey...

Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Daha önce hangi görevlerde yer aldı?

Polisan Holding CEO'su, Polisan Kansai Boya ve Polisan Hellas Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Mehmet Hacıkamiloğlu daha önce hangi görevlerde yer aldı?

Bakan Kasapoğlu duyurdu! Öğrenciler yurt ücreti ödeyecek mi?

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, şubat ayı ve bahar yarı yılında Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) Yurtları'ndan ayrılan üniversite  öğrencilerinin ücret ödemeyeceklerini belirtti.

Köroğlu İstanbul İnşaat Plastik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Köroğlu İstanbul İnşaat Plastik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Köroğlu tarafından kuruldu.

H M Kam İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

H M Kam İnşaat Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kamiloğlu ve Mehmet KAmiloğlu ortaklığında kuruldu.

Hacıfettahoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hacıfettahoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Hacıfettahoğlu tarafından kuruldu.

Hacıalioğlu Emlak Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıalioğlu Emlak Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Enes Kartal tarafından kuruldu.

Hacıalioğlu Emlak Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıalioğlu Emlak Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Enes Kartal tarafından kuruldu.

KYK borçları hakkında son gelişmeler! Bakan Kasapoğlu duyurdu! KYK borçları siliniyor mu?

KYK borçlarının silinip silinmeyeceği gündemde yer alan konulardan biridir. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu açıkladı. İşte detaylar!

Mehmet Barlas: İmamoğlu, Kanal İstanbul için cumhurbaşkanıyla çalışırsa yapıcı olur!

Sabah gazetesi köşe yazarlarından Mehmet Barlas bugün kaleme aldığı yazısında "Kanal İstanbul'un yapımında Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la uyum içinde çalışırsa ileride Türk siyasetinde yapıcı bir isim olarak yer alır" ifadelerine yer verdi.

ÇİMSA Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir Haberi

ÇİMSA Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir

Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir?


Mehmet Hacıkamiloğlu, Şubat 2016'da Akçansa Genel Müdürü olarak görevine devam eden Mehmet Hacıkamiloğlu, Sabancı Holding Çimento Grup Başkanlığı görevine atandı.


Mehmet Hacıkamiloğlu, ÇEDBİK tarafından Swissotel The Bosphorus'ta 20-21 Şubat 2014 tarihlerinde düzenlenen 3. Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi'nin konuşmacılarındandır.


Lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünde tamamlayan Mehmet Hacıkamiloğlu, sonrasında İstanbul Üniversitesi’nde Uluslararası İşletme İhtisas ve Sabancı Üniversitesi’nde de Executive-MBA programlarını tamamlamıştır. 


Sabancı Grubu hizmet hayatına Betonsa’ da Tesis Yöneticisi olarak başlayan Hacıkamiloğlu, Sabancı Grubu’ndaki kariyerine aynı şirket bünyesinde Yatırım ve Planlama Uzmanı olarak devam etmiştir. 


1997 -1999 yılları arasında Akçansa’da Strateji Geliştirme ve Planlama Müdürü; 1999 – 2001 yılları arasında Agregasa’da Şirket Müdürü olarak görev yapmış olan Hacıkamiloğlu, Akçansa’daki iki yıllık Finans Koordinatörlüğü görevi sonrasında Çimsa’ da Genel Müdür Yardımcısı (Mali ve...