27 / 04 / 2024

Çimsanın cirosu arttı mı

Çimsanın cirosu arttı mı

Mehmet Hacıkamiloğlu, uluslararası bir çimento şirketi olma hedefiyle ilerlediklerini belirterek, 2013'te klinker üretim kapasitelerinin 5.5 milyon tonu bulduğunu anılan dönemde hazır beton satışlarının ise 2.6 milyon metreküpe ulaştığın söyledi.

Depremlerin ardından nüfusun arttığı o ilçede imar ve inşa çalışmalarına bir yenisi eklendi: 40 km'lik yol yatırımı!

Yeşilyurt Belediyesi, 81 mahallesinde hayata geçirdiği yatırımlarla Malatya’nın yeniden imar ve inşa sürecine önemli katkılar sunmaya devam ediyor. Depremlerin ardından nüfusun arttığı Kuyulu Mahallesinde 40 km'lik yol yatırımına imza atıldı. 

Ev fiyatlarının düşmesi söz konusu değil: Nüfus arttıkça, fiyat artışı devam eder! 

Ev almak isteyen vatandaşlar konut fiyatlarının seyrini merak ediyor. İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, konut fiyatlarında düşüş olacağını ümit eden vatandaşlara konu hakkında açıklamalar yaptı.

O ilde kiralar İstanbul ve Ankara ile yarışıyor! Nüfus arttı, konut stokları eridi! Acil 10 bin konuta ihtiyaç var!

Nüfusun artması ve konut stoklarının erimesi konut sayısının talebin altında kalmasına neden oldu. Özellikle o ilde, kira artışları oldukça hızlandı ve İstanbul, Ankara ile yarışır hale geldi.

Kötü haber geldi: 242 perakende ürününün 166’sının fiyatı arttı! Rakamlar peş peşe açıklandı!

İstanbul Ticaret Odası (İTO), İstanbul'da perakende fiyatı en fazla artan ve azalan ürünleri tek tek açıkladı. Kötü haber geldi: 242 perakende ürününün 166’sının fiyatı arttı. Eylül ayında fiyatı en çok artan ürün okul defteri oldu. İşte konuya ilişkin tüm detaylar...

Otomobil fiyatları el yakıyor! Otomotivde üretim maliyeti son 7 yılda yüzde 100’ün üzerinde arttı!

Otomobil fiyatlarındaki artışlara artık yetişmek mümkün değil. Arz-talepteki dengesizlikler, vergiler ve gelişen yeni teknolojiler nedeniyle otomotiv üretim maliyeti son 7 yıl içerisinde yüzde 100’ün üzerinde artış gösterdi.

Borsada yükseliş rüzgarı! Yüzde 3'ün üzerinde arttı

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında yüzde 3,02 değerlenerek 5.269,65 puana çıktı. İşte detaylar...

Dolarla ilgili bomba gelişme... Elinde ve cebinde doları olanlar baksın

Dolar fiyatlarıyla ilgili bomba gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Dolar fiyatları bugün aniden arttı. Dolar alan vatandaşlar dolardaki gelişmeleri merak etmeye başladı. İşte dolar fiyatları hakkındaki son gelişmeler.

Konut kredilerinde limit yükseldi! Ev alacaklar hemen bakın! Sigorta masraflarından tasarruf edebilirsiniz!

Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş. Alternatif Dağıtım Kanalları Direktörü Murat Akçay, kredi kullanılabilecek üst limitin artmasıyla, hayat sigortalı kredi teklifi seçeneğiyle başvurmayı tercih eden tüketicilerin sigorta masraflarının da arttığını söyledi.

Deprem sonrası tuşlu telefonların satışı arttı!

Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremlerde enkaz altında kalan vatandaşların akıllı telefonlarının şarjlarının çabuk bitmesi tuşlu telefonların satışlarını artırdı.

Bankacılık sektöründe çalışan kadın sayısı erkekleri geride bıraktı!

Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Alpaslan Çakar bankacılık sektöründe çalışanların yüzde 50’den fazlasının kadın olduğunu ve sektörde kadın yönetici oranının da arttığını söyledi.

Enkaz korkusu harekete geçirdi! Bankalardaki altın miktarı arttıkça artıyor!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra bankalardaki altın birikimi arttı. İşte detaylar!

Kahramanmaraş depremi sonrası DASK başvuruları arttı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından tüm bölgede yaralar sarılmaya çalışılırken, DASK başvurularının da arttığı belirtildi...

iPhone meraklılarını üzecek şok zam! iPhone 14’ün fiyatı arttı! İşte iPhone 14’ün yeni fiyat listesi!

Hem Türkiye hem de dünyada en çok rağbet gören akıllı telefonların markalarının başında gelen iPhone fiyatları zamlandı. Phone üreticisi Apple, Türkiye’deki telefon fiyatlarına yeni zam yaparken, en çok takip edilen model iPhone 14’ün fiyatı ise bakın ne kadar oldu?

Çimsanın cirosu arttı mı Haberi

Çimsanın cirosu arttı mı


Çimsa Genel Müdürü Mehmet Hacıkamiloğlu, uluslararası bir çimento şirketi olma hedefiyle ilerlediklerini belirterek, 2013'te klinker üretim kapasitelerinin 5.5 milyon tonu bulduğunu anılan dönemde hazır beton satışlarının ise 2.6 milyon metreküpe ulaştığın söyledi. 

Ayrıca konsolide cirolarını da yüzde 11 artırarak, 954 milyon TL'ye ulaştıkları bilgisini veren Hacıkamiloğlu, "Operasyonel net kârımızı ise 162 milyon TL'ye yükselterek, çimento sektörünün en kârlı şirketleri arasında yer aldık" dedi. 

Mehmet Hacıkamiloğlu, Çimsa'nm Mersin, Eskişehir, Kayseri, Niğde ve Afyonkarahisar'da beş entegre fabrikası, Ankara'da bir öğütme tesisi, Marmara'da bir terminal ve Malatya'da çimento paketleme tesisinin bulunduğunu anlattı. 

Hacıkamiloğlu, Almanya Hamburg, İtalya Trieste, İspanya Sevilla ve Alicante, Romanya Köstence, Rusya Novorossiysk ve KKTC Gazimagusa'da bulunan terminalleriyle aynı zamanda uluslararası bir çimento üreticisi olduklarını belirtti. 

Uluslararası bir çimento ve yapı malzemeleri şirketi olmak...